≡ Menu

10 kawasan pelik dan aneh di dunia

Sesungguhnya Allah Taala telah menjadikan dunia ini sebagain bukti kewujudanNya. Dalam Al-Quran, Allah Taala telah berfirman:

“Dialah yang menjadikan segala yang di bumi untuk kamu dan Dia berkehendak menuju langit, lalu dijadikannya tujuh langit dan Dia Maha Mengetahui segala sesuatu”.
( al-Baqarah 2 : 29 )

Dunia ini telah Allah Taala jadikan sebagai bukti bahawa kewujudanNya. Keindahan alam semulajadi ini menjadi bukti bahawa Allah Taala adalah Tuhan Yang Maha Esa. Akan tetapi,masih ada manusia yang buta agama.

Luasnya bumi ini sehingga terdapat pelbagai tempat yang aneh dan menarik. Pelbagai tempat yang menarik sering menjadi tempat tumpuan perlancongan.Terdapat beberapa tempat yang dikategorikan sebagai aneh di dunia ini.

1- Air terjun Guaira, Sempadan Brazil-Paraguay

Jika bercakap tentang air terjun, ramai yang mengatakan bahawa Air terjun Niagara adalah yang terbesar di dunia. Sebenarnya, fakta ini silap. Air terjun yang terbesar di dunia ialah Air Terjun Guaira. Ianya dikatakan air tejun yang terbesar di dunia dengan kira-kira 1750000 isipadu air mengalir setiap detik berbanding Air Terjun Niagara yang mengalirkan kira-kira 70000 isipadu per detik. Air Terjun Guaira terletak di sempadan Brazil-Paraguay yang dikenali dengan nama sungai Parana. Pada tahun 1982, Air Terjun Guaira telah menjadi empangan kedua yang terbesar di dunia dalam menghasilkan elektrik yang dikenali dengan nama Itaipu Dam selepas Gorges Gam. EmpanganItaipu Dam ini menghasilkan kira-kira 90 peratus elektrik ke Paraguay, dan 19 peratus ke Brazil.

2-Iceberg B-15, Antartika

Antartika sememangnya terkenal dengan kesejukannya. Di Antartika, gunung ais B-15 merupakan duning ais yang terbesar telah dicatatkan di dalam sejarah. Dengan keluasan yang mencapai 3100 km, ianya menjadikan keluasannya lebih luas dari Pulau Jamaica. Gunung Ais B-15 terjadi hasil daripada pepecahan Ross Ice Shelf pada Mac 2000. Pada tahun 2003, Gunung Ais B-15 pecah menjadi beberapa potongan ais dan salah satu darinya hanyut ke utara dan akhirnya hancur di dalam glasier dan dikatakan bongkah ais yang hanyut itu mencapai 8 km. Perkara ini mengakibatkan perubahan besar pada peta Antartika. Sebahagiannya hanyut ke pantai dan pada tahun 2006, ribut taufan telah melanda di Alaska selama 6 hari menyebabkan angin laut yang bertiup mencencah kelajuan 13.5 km. Setelah hampir satu dekad, pecahan-pecahan ais menjadi semakin banyak dan masih belum cair keseluruhannya.

3-Tasik Don Juan, Antartika

Kalau sebut tempat paling masin di dunia ini, ramai yang akan mengatakan Laut Mati adalah tempat yang paling masin. Sebenarnya, tempat yang paling masin bukanlah Laut Mati,tetapi tempat yang paling masin dan tinggi kandungan garamnya ialah Tasik Don Juan di Antartika. Laut Mati mengandungi garam yang sesuai untuk terapi kesihatan tetapi kemasinan dan ketinggian garam di Tasik Don Juan berbanding Laut Mati ialah 8 kali ganda. Jika dibandingkan dengan laut biasa, kemasinan Tasik Don Juan ini ialah 18 kali ganda lebih masin.

Tasik ini ditemui oleh Lt Don ROe dan Lt John Hickey pada tahun 1961 ketika mereka berdua membuat penelitian di Antartika. Nama Tasik Don Juan diambil dari nama mereka berdua. Suhu tasik ini seperti kawasan biasa di Antartika, iaitu -30 darjah celcius. Namun, ianya tidak pernah membeku seperti tempat lain di Antartika kerana kandungan garamnya yang tinggi.

4-Rotorua, New Zealand

Rotorua merupan sebuah kota di selatan tasik yang sama namanya di Teluk Plenty, di sebuah kepulauan di utara New Zealand. Keunikan kawasan ini ialah terdapat banyak kolam air panas, terutama di Pohutu Geyser di Whakarewarewa. Selain itu, terdapat juga kawasan-kawasan lumpur mendidih. Kawasan ini menjadi unik sehingga banyak pelancong datang melawat kawasan ini.

5-83-42, Kutub Utara

Kawasan 83-42 ini dipercayai merupakan hanya satu-satunya kawasan tanah di Kutub Utara. Keluasannya hanyalah 35mx15m dan mempunyai ketinggian kira-kira 4 m. Jika dilihat dari atas, ianya ibarat sebidang tanah yang dikelilingi bongkah-bongkah ais. Keunikannya,ketika Kutub Utara diliputi ais, tanah ini langsung tidak kelihatan. Kawasan ini ditemui ketika tahun 1998.

6-Socotra, Yaman

Socotra merupakan kawasan yang paling aneh di dunia. Bermula dari bentuk pokok yang merupai sarang makhluk asing a.k.a alien. Kawasan ini sangat kering berbanding yang lain. Oleh kerana keunikannya, tanamannya dikenali dengan nama yang cukup aneh, iaitu Dragon’s Blood Tree atau Pokok Darah Naga. Bentuknya sangar pelik iaitu hampir menyerupai seperti piring. Socotra juga merupakan antara kawasan yang menjadi Warisan Peninggalan Dunia.

7-The Great Dune of Pyla, Perancis

seperti yang kita maklumkan bahawa di Eropah, tidak terdapat gurun, tetapi hanya terdapat bukit pasir yang biasa sahaja. Sebenarnya, tanggapan ini salah. Di Eropah, terdapat bukit pasir yang sangat unik yang dikenali dengan nama The Great Dune Of Pyla. Ianya mempunyai kepanjangan sepanjang 3 km, dan lebarnya pula 500 m, dan 100 m ketinggiannya. Bukit pasir ini sangat cura, dan sebahagiannya mengadap hutan. Kawasan ini terkenal dengan aktiviti paragliding. Selain keunikan bukit pasir, ianya juga memiliki pemandangan yang indah. Dari atas bukit itu, kita boleh melinat akan laut dan hutan. Ianya boleh dilihat dari jauh kerana ketinggiannya lebih tinggi dari pokok di hutan.
8-Kawah Meteor, Amerika syarikat

Kawah ini terbentuk hasil daripada hentaman meteor yang dikatakan berlaku kira-kira 50000 tahun lalu pada zaman Pleistonace. Ianya terletak kira-kira 69 km timur Flagstaff, berhampiran dengan Winslow di Gurun Utara Arizona. Pada zaman dahulu, ianya merupakan sebuah padang yang luas dan hutan yang dihuni oleh gajah mammoth, dan pelbagai haiwan lain. Kemudian dihemtam oleh meteor yang mengandungi besi nikel. Hentaman itu membuat kawah seluas 50 meter.

9-Gunung Roraima, Venezuela, Brazil, Guyan

Gunung Roraima ini berbeza dari guning-gung yang lain. Gunung batu ini unik kerana bentuknya seperti meja yang berada di awan. Ketinggiannya pula mencecah 400m. Salah satu cara untuk mencapai puncak ini ialah menggunakan tangga yang dibuat oleh kerajaan Venezuela. Cara yang lain tidak digalakkan kerana kebiasaannya dilakukan oleh pemanjant gunung. Disana, hujan hampir turun setiap hari. Pelbagai tanaman dterdapat di atasnya.

10- Pintu ke neraka, Turkmenistan

Kawasan ini dinamakan Pintu Neraka kerana kawahnya selebar 70 m itu sentiasa mengeluarkan api sejak 35 tahun yang lalu. Pada tahun 1971, sekumpulan ahli geologi pergi ke kawasan itu untuk mencari gas. Namun apa yang berlaku ialah semburan api keluar secara terus menerus dan membakar segala peralatan mereka. Sejak dari itu, para geologi tidak berani turun ke kawasan itu.

Dunia Maklumat

jobs from - my.neuvoo.com   Adakah anda sedang mencari kerja di rumah? .
Ini peluang untuk anda bekerja sambilan atau sepenuh masa dari rumah. Gaji lumayan dan dalam Dolar Amerika. Kekosongan segera seluruh negara. Maklumat lanjut sila join website berikut: ==> Cari Kerja

Incoming search terms:

benda ajaib di dunia,benda pelik,cerita pelik tapi benar di seluruh dunia,benda pelik di dunia,pelik dan ajaib,tempat paling pelik di dunia,benda paling pelik di dunia,perkara pelik di dunia,benda ajaib,cerita pelik,kisah ajaib dunia,perkara pelik,kisah pelik,perkara ajaib di dunia,binatang pelik,perkara aneh,tempat pelik di dunia,perkara aneh di dunia,7 benda ajaib di dunia,haiwan pelik di dunia,haiwan pelik,berita pelik,ajaib dan pelik,kisah pelik dunia,gambar haiwan pelik,perkara paling pelik di dunia,tempat aneh di dunia,kejadian pelik,kisah pelik di dunia,gambar pelik,benda ganjil di dunia,cerita ajaib di seluruh dunia,gambar pelik dan aneh,haiwan aneh,berita pelik seluruh dunia,dunia pelik,binatang pelik di dunia,benda pelik di malaysia,tempat paling aneh di dunia,tempat pelik,haiwan terbesar di dunia,gambar pelik di dunia,benda ajaib dunia,pelik dan aneh,pelik tapi benar di indonesia,10 benda pelik di dunia,Sejarah pelik,gambar pelik dan ajaib,kisah pelik tapi benar di dunia,perkara pelik dalam dunia,gambar aneh dan ajaib,gambar haiwan pelik tapi benar,cerita pelik dunia,pelik tapi benar di malaysia,perkara ajaib,kisah benar tapi pelik,kejadian aneh dan pelik,kejadian pelik di dunia,pokok ajaib di dunia,gambar pelik dan misteri,benda ganjil,gambar aneh dan pelik,cerita pelik dan ajaib,pelik dan ajaib allah,benda2 ajaib di dunia,cerita pelik di dunia,haiwan paling besar di dunia,haiwan ganjil,haiwan paling pelik di dunia,tempat terpelik di dunia,tujuh benda ajaib dunia,kisah ganjil,tujuh benda ajaib di dunia,tempat menarik di dunia,benda terpelik di dunia,haiwan misteri,pelik tapi benar di dunia,pelik,kejadian aneh di malaysia,haiwan pelik di malaysia,perkara aneh dan pelik,manusia pelik dan ganjil,gambar benda pelik,Gambar binatang pelik,kisah pelik dan aneh,kisah pelik seluruh dunia,benda ajaib di langit,benda benda pelik,aneh dan pelik,benda pelik yang berlaku di dunia,benda benda pelik yang pernah dilihat di langit,perkara pelik di malaysia,foto pelik,cerita pelik dan aneh,cerita pelik di malaysia,fakta pelik dunia,benda2 pelik,gambar2 pelik,gambar pelik tapi benar,tasik terdalam di malaysia,perkara misteri di dunia,perkara menarik di dunia,pelik dan misteri,perkara ajaib dunia,haiwan terpelik di dunia,gambar pelik seluruh dunia,cerita pelik seluruh dunia,bende pelik dalam dunia,benda pelik tapi benar,100 kejadian aneh di dunia,benda pelik dan ajaib,10 benda ajaib di dunia,Binatang ganjil,benda paling pelik,dunia ajaib,dunia ganjil,manusia pelik dan ajaib,perkara ajaib dalam dunia,Perkara pelik tapi benar,batu pelik,benda aneh di dunia,benda paling ajaib di dunia,benda pelik didunia,gambar haiwan pelik di dunia,kisah pelik tapi benar,Laut pelik,kejadian pelik tapi benar,kisah menarik dan pelik,cerita ganjil,perkara ganjil di dunia,gambar paling pelik di dunia,tempat paling cantik di dunia,pokok aneh dan pelik,pulau pelik di dunia,pulau pelik,tasik paling dalam di dunia,tumbuhan pelik,benda paling pelik didunia,7 benda ajaib,kejadian pelik di malaysia,kisah benar dunia,gambar pelik tapi benar di dunia,pelik tapi benar di sarawak,orang pelik,perkara pelik yang berlaku di dunia,negara pelik,pekara pelik,pelik di dunia,perkara yang pelik,perkara ajaib ciptaan allah,perkara aneh tapi benar,benda yang pelik di dunia,berita ganjil dunia,ajaib dunia,7 benda ajaib di dunia 2015,10 perkara ajaib di dunia,cerita pelik tapi benar,fakta pelik,haiwan lagenda,haiwan pelik tapi benar,koleksi kisah pelik,makhluk pelik,koleksi kisah pelik tapi benar,kisah aneh dan pelik,benda benda pelik di dunia,benda pelik dunia,berita pelik 2016,pelik dunia,perkara yang masih misteri dalam dunia,perkara paling pelik,pelik tapi benar dunia,sungai paling dalam di malaysia,haiwan paling pelik,imej pelik,cerita paling pelik di dunia,cerita paling best di dunia,gambar ganjil,citer bende paling pelik dunia,peristiwa pelik,misteri pelik,kisah pelik 2016,kisah benar di dunia,kejadian pelik dunia,koleksi cerita pelik tapi benar,laut paling dalam di malaysia,laut pelik di dunia,makhluk pelik di dunia,10 perkara pelik di dunia,haiwan pelik di laut,gambar pelik tapi benar di malaysia,pokok pelik di malaysia,tempat yang pelik tapi wujud di dunia,tasik paling bahaya di dunia,rahsia dunia 2016,ribut taufan terbesar di dunia,kisah ajaib di dunia,kisah benar tentang haiwan,gambar haiwan ganjil dunia,pelik tapi benar terbaru,perkara teraneh di dunia,Pekara aneh,pelik aneh,perkara pelik dan aneh di dunia,gambar pelik dan seram,gambar haiwan paling besar di dunia,gambar tumbuhan pelik,gambar misteri dan pelik,haiwan yang pelik di dunia,kajadian janjil berlaku di,gambar pokok yang aneh,gunung pelik,haiwan paling pelik didunia,awan pelik di dunia,benda ajaib d dunia,aneh,benda2 ajaip dalam dubia,bende pelik,batu pelik di dunia,7 perkara ajaib di dunia,7 perkara pelik di dunia,air pelik,10 haiwan misteri,benda ajaib ciptaan allah,10 benda ajaib dunia,benda,barang pelik dan ajaib,benda pelik d dunia,fakta pelik di dunia,gambar,cerita aneh di seluruh dunia,cerita pelik indonesia,gambar ajaib dan luar biasa,cerita benar sesat di hutan yg berhantu,sejarah dunia bermisteri,tempat bahaya,tasik paling besar di dunia,pokok yg aneh,tempat yg pelik di dunia,sejarah paling pelik di dunia,pokok terindah didunia,pokok paling tinggi di dunia,pokok paling pelik,tempat yang pelik di dunia,kisah pelik di malaysia,kisah ganjil di dunia,kisah gergasi laut,KEJADIAN ANEH BERLAKU DIMALAYSIA,makluk ganjil,kisah manusia ajaib dimalaysia,haiwan aneh di dunia,gunung pelik di dunia,gambar pelik yang berlaku di dunia,gambar-gambar ciptaan tuhan yang tercantik di dunia,gambar kalimah allah yang cantik,perkara menakjubkan di dunia,perkara aneh di malaysia,perkara pelik dan aneh,perkara yang pelik berlaku di dunia,pelik tapi benar di seluruh dunia,Perkara pelik didunia,manusia aneh dan pelik,perkara paling ajaib di dunia,misteri di seluruh negara,misteri dunia yang pelik,naga terbesar di dunia dijumpai di bawah tanah,perkara aneh berlaku di dunia,muka lucu dan pelik,perkara ajaib indon,perkara perkara aneh di dunia,negara pelik di dunia,pelik dan ajaib di dunia,pelik dan pelik,perkara yang menarik,perkara pelik berlaku di dunia,pelik tapi unik,perkara aneh terbaru,Pekara ajaib,perkara yang pelik berlaku,mankluk pelik tapi benar,pelik tapi benar 2016,perkara paling unik di dunia,sejarah yang pelik,tempat pelik didunia,tempat paling pelik didunia,tempat tempat yang terkenal dengan kewujudan hantu,temPat yang paling aneh di dunia,rahsia peta dunia,tasik misteri,tempat paling pelik,suku kaum pelik di dunia,tasik ajaib di dunia,tempat pelik dunia,pulau ajaib di dunia,pokok paling menakutkan,pokok paling besar didunia,pokok bentuk nama allah,awan aneh dan seram,benda benda ajaib di dunia,benda yang ajaib di dunia,benda ajiab dunia,aneh tapi pelik,benda-benda pelik didunia,bende aneh di dunia 2016,benda benda yang pelik di gunung bersejarah,Barang pelik,benda pe,10 tempat paling aneh di dunia,7 perkara yang ajaib di dunia,berita pelik tapi benar,cerita benar tapi pelik,cerita aneh dan pelik,gambar benda pelik tapi benar,gambar alam semulajadi yang pelik,cerita lucu ganas orang asli,gambar dunia pelik,gambar haiwan aneh,foto haiwan pelik di dunia,cerita cerita pelik,empangan terbesar di dunia,binatang yang pelik di dunia,foto haiwan aneh,imej kawasan brazil,gambar nama allah pada ciptaannya,haiwan terbesar,indah tapi pelik,gambar menarik di dunia,Gambar2 haiwan paling kecil,gambar seram dan pelik,gambar ikan pelik,gambar kek pelik di dunia,gambar haiwan yang pelik di malaysia,haiwan paling besar,haiwan yang pelik,gambar yang pelik,jenis haiwan di meteor,haiwan2 terbesar gambar,gambar menarik dan pelik,laut paling masin,kisah aneh,kisah pel,kisah benar dan pelik,kisah pelik didunia,kisah benar dan pelik diseluruh negara,koleksi gambar pelik tapi benar,lyric impposible shontella,kisah pelik luar negara,lagenda dunia,kisah aneh di malaysia,makluk pelik sedamg memakan tumbuhan aneh di dl sebuah hutan,makhluk paling pelik,kisah benar di sarawak,kisah dunia 2016,kisah dunia,kisah aneh tapi benar,kisah benar pelik tapi seram,Kisah benar ajaib,kisah benar di seluruh dunia,kisah benar dan aneh,makhluk paling pelik di dunia,mahkluk ganjil,kisah kisah aneh,kisah kisah pelik tapi benar,kjadian pelik dan aneh,kisah pelik diserata dunia,koleksi pelik tapi benar,koleksi pelik dunia,kisah seram dan ajaib,koleksi gambar pelik dan aneh,Kisah seram luar negara,kisah-kisah pelik tapi benar,kisah pelik dan seram,lautan paling dalam di dunia,makhluk makhluk pelik di malaysia,makhluk paling ganjil,kisah menarik malaysia,Maknusia pelik,kisah misteri dan ajaib dunia,kisah misteri dan aneh,kisah misteri tempat dongeng yang terjadi,kisah paling pelik,kisah paling pelik di dunia,kisahbenar lautan,keadaan pelik di negara orang,Kejadian pelik kat dunia,kek paling pelik seluruh dunia,kejadian pelik tapi benar com,Kawasan yang tercantik di dunia,kisah 7 benda ajaib di dunia,kejadiananehdimalaysia,kek paling besar di dunia,kejadian kelakar tapi menakut kan,kejadian pelik dan seram,kesah pelik,kek pelik dan unik,benda ajaib dalam dunia,benda pelik dalam dunia,Barang2 ajaib di dunia,batu di bumi,benda yang ajaib didunia,Benda benda ajaib di dunia bahasa malaysia,benda ajaib di malaysia,benda anih di temui,benda ajaib didunia,apakah haiwan yang terbesar di dunia,apakah yang wujud di amazon,benda pelik di jepun,aneh tapi benar di dunia,aneh pelik tapi benar,benda pelik di atas langit,barang ajaib di dunia,benda unik dan pelik,7 benda pelik di dunia,air laut yang paling dalam,berita pelik aneh,benda2 ganjil di seluruh dunia,ada benda yg pelik di dunia,10 perkara paling pelik,7 semulajadi di dunia,bende pelik di dunia,10 tempat pelancongan menarik di dunia,bentuk muka bumi yg pelik,benda-benda pelik di seluruh dunia,binatang gnjil di dunia,30 tempat ajaib,10 benda,10 benda ajaib,perkara aneh didunia,perkara pelik dunia,pelik tapi benar tentang dunia,pelik ajaib seram,pekara misteri,pekara paling pelik,perkara pelik di jepun,pekara ganjil,perkara pelik di dunia 2016,perkara aneh yang berlaku di dunia,pelik tapi benar,pelik pelik di dunia,Pelik misteri,perkara paling ngeri,perkara luar biasa di dunia,perkara luar biasa air,perkara paling pelik didunia,pelik di luar negara,peninggalan tongkat nabi musa,perkara biasa tetapi mistik,pelik pelik,peristiwa pelik di dunia,perkara pelik dalam islam,perkara ajaib didunia,pelik dan ajaib tapi benar,perkara aneh & ganjil di dunia,perkara aneh 2016,Perkara paling aneh,perkara unik di dunia,pantai yang bermisteri,photo pelik2 di dalam dunia,manusia yg pelik,Misteri manusia aneh pelik,misteri haiwan tersembunyi,perkara yang aneh di dunia,melihat kejadian pelik dan aneh pada langit dan bumi,misteri paling pelik di dunis,perkara yang unik di dunia,perkara yang menarik di dunia,perkara yang pelik tapi benar,photo ajaib di dunia,mitos pelik,negara terpelik di dunia,perkarah paling menyeramkan,perkara pelik manusia,paling pelik di dunia,paling misteri,misteri dan pelik,perkara2 pelik,perkara perkara aneh yang berlaku di dunia,orang pelik dan ajaib,orang orang pelik,misteri dunia di Malaysia,manusia pelik di dunia,misteri haiwan lagenda,tasik terdalam,tempat pelik di dasar laut,tempat2 mitos yg wujud di dunia,tempat2 pelik di,tasik yang betul-betul pelik,rumah atas pokok tercantik,taufan paling besar di dunia,tasik tercantik di dunia,tempat yang pelik,sejarah yang paling pelik,tempat paling pelik dunia,pokok terbesar di dunia,tempat pelik dan misteri,sejarah menarik di dunia,www benda ganjil com,tempat yang tidak pernah di terokai,sempadan negara paling bahaya,senarai pantai yang mempunyai mesteri,ribut paling besar,taufan terbesar di dunia,tumbuhan pelik di,sungai jernih di malaysia,sempadan paling pelik,tasik paling dalam didunia,tempat terpelik didunia,pokok di dunia,tempat ajaib dunia,tempat paling berbahaya di dunia melayu,wajah pelik di dunia,senarai pulau tercantik di dunia 2016,gambar-gambar pelik dan ajaib,hantu kejam di dunia japanese,haiwan yg ganjil,gambar-gambar yamg aneh pernah berlaku di pantai,haiwan ajaib,hidupan pelik amazon,gambaran laut hitam,gambar pokok pelik tapi benar,GAMBAR POKOK PELIK,haiwan yang pelik di malaysia,gambar pokok buah di luar negara,gunung berapi paling pelik dan cantik,hutan ganjil,gambar pelik dan ngeri,haiwan paling bersejarah,haiwan pelik di pantai,kaum terpelik didunia,gambar haiwan pelik di malaysia,Info makluk yang pernah wujut di bumi,haiwan lagenda dunia,gambar haiwan yang pelik di dunia,kalimah allah yang sangat indah,haiwan laut dalam,Gambar haiwan yang pelik,haiwan paling pelik kat dunia,gambar pelik aneh,gambar pelek,haiwan paling kecil di dunia,Haiwan paling besar didunia,ikan pelik ganjil,haiwan menakut,gambar paling pelik dan aneh,gambar haiwan misteri,ciptaan allah yang pelik,foto pelik tapi benar,foto kejadian pelik aneh,cerita pelik sepanjang zaman,cerita pelik terbaru,cerita pelik tapi benar terbaru,cerita negara pelik tapi benar,cerita hantu dan pelik,cetita pelik barang hilang,foto benda ajaib,cerita yang pelik,foto aneh menarik misterius,foto aneh dan pelik,foto pelik di dunia,gambar ajaib,cerita sejarah dunia,gambar ajaib dan pelik,gambar ajaib di dunia,cerita ganjil tapi benar,fakta pelik tapi benar menakutkan,fakta pelik tapi benar dunia,gambar bentuk yang ganjil dimuka bumi,binatang pelik laut dalam,fakta pelik tapi benar,bumi pelik,Bukit bakau yg pelik di dunia,fakta pelik menakjubkan,foto kejadian pelik dan aneh terkini,bukti kewujudan naga,gambar fenomena alam di luar bumi dan didalam bumi yang pelik menakutkan seram aneh dan ganjil serta cantik,gambar benda tercantik didunia,dunia pelek,blog misteri dunia bawah tanah yg wujud di dunia,Binatang pelik ganjil,fenomena alam yang pelik,Gambar aneh di malaysia,bnda pelik dlm dunia,gambar bnda aneh,empangan besar di sarawak,citer haiwan paling pelik di dunia,empangan terbesar di malaysia,fakta pelik tentang haiwan,gambar binatang ganjil,cantik tapi pelik,yang pelik diindia,yang pelik2 tentang india,www youtube benda2 pelek com,www youtube pekara pekara pelik com,yang paling tercantik di dunia bergerak tahun 2016,yg pelik di dunia,yg plik hri ini,haiwan paling misteri,Haiwan paling ngeri didunia,haiwan yang terbesar didunia dan mesteri,haiwan yang unik dan ada kalimah allah,haiwan zaman purba yang wujud di mwlaysia,haiwan zaman dulu besar,haiwan paling kecil didunia,haiwan paling kotor,haiwan yang terpelik di dunia,haiwan yg pelik dan menakutkn,haiwan terunik,haiwan paling kotor dan jijik di dunia,haiwan yang terbesar di dunia,haiwan yang paling palik di dunia,haiwan pra-sejarah-dijumpai-2016,haiwan pelik yang pernah ditemui,haiwan pelik terbesar,haiwan pelik tapi wujud,haiwan pelik tapi benar di dunia,haiwan pelik di dunia seram,haiwan tercantik di lautan,kalimah allah d jumpa di dunia,haiwan pelik dan tak pernah dilihat,haiwan yang paling aneh,haiwan yang paling seram,haiwan pelik dan bahaya di dunia,Haiwan pelik dan aneh,haiwan yang pelik bahaya,haiwan terbesar dan pelik di dunia,haiwan paling unik,Haiwan yang tak pernah ditemui orang biasa,haiwan seram seluruh dunia,haiwan-haiwan pelik jaman dulu di indonesia,kawasan ganjil dan nenarik,jenis jenis haiwan misteri,jenis haiwan gergasi,jejak nabi musa di laut merah,jalan pelik di dunia,info ttg laut dan sungai terganas di dunia,info menarik negara yang pelik,indonesia negara pelik,imej taman bawah tanah yang pelik,imej naga di eropah,Imej hantu pelik2,imej bukit yang menakutkan,imej benda ajaib,imej aneh,Imej air terjun pelik,images pelbagai hidupan laut,jenis lautan dia dunia,jenis nama pelik,jenis pokok pelik,Kawasan Dunia Peninggalan Yang Seram,kawasan di bumi yang belum d terokai,kawasan bermisteri,kawasan bahaya di dunia,kawasan aneh didunia,kawasan aneh,kaum yang pelik di dunia,kaum yang paling ramai di dunia,kaum pelik,kalimat Allah air terjun amazon,kalimah ajaib pada alam,Kajadian pelik,kajadian paling menakut kan [d̲̅i̲̅] yaman,jumpa benda benda yang pelik dalam duniar,Jeniskawasan Laut yang pelik,image pulau di jepun,image image haiwan yang pelik,image gunung berapi yang menjadi tempat pelancongan,himpunan kisah sejarah dunia,himpunan kematian yg plik d sluruh dunia,himpunan kejadian pelik,himpunan cerita pelik tapi benar,hidupan tasik yg paling dalam,hidupan paling aneh,hidupan laut dalam yang pelik,hidupan di amazon,hidupan aneh,haowan misteri bahaya,hantu di tempat pelik,hantu asli di jumpai di serawak,hal yang menakutkan dan pelik,haiwan2 yang unik di asia,haiwan2 mitos yang di temui,himpunan kisah seram dan misteri dunia,himpunan pelik tapi benar di sluruh dunia,himpunan sejarah seram dunia,image awan paling cantik,ikan yang paling polik,ikan terpelik di dunia,ikan pelik foto,ikan pelik di dasar laut,ikan pelik dan besar,ikan paling ganjil di dunia,ikan paling ganjil,ikan paling ganas di malaysia,ikan paling cantik dan aneh,hutan yg belum diteroka Dan berbahaya,hutan pelik di dunia,hutan misteri tasik,hutan menakukan dimalaysia,hutan aneh dan lucu foto,haiwan-haiwan yang pelik di dunia,haiwan paling kecil,gambar pokok paling cantik,gambar pelik di laut,Gambar pelik di dalam laut,Gambar pelik dan misterius,gambar pelik dan benar,gambar pelek di dunia,gambar paling seram dan menarik top,gambar paling pelik,gambar paling pelek di bumi,gambar paling lucu dan pelik,gambar orang yg pelik,gambar orang pdlik haiwan pelik dan haiwan dalam laut,gambar objek pelik di langit ciptaan allah,gambar nama allah di dunia aneh,gambar misteri yang pernah wujud di dunia,gambar pelik didunia,gambar pelik dn unik,gambar pelik dunia,gambar pokok paling aneh di dunia,gambar pokok dan suanasa pelik,gambar pemandangan pelik,gambar pemandang pelik tapi indah,gambar peling cantik usa,gambar pelik zaman dahulu yang tersembunyi,gambar pelik yg terbaru,gambar pelik yang cantik didunia,gambar pelik terbaru,gambar pelik terba,gambar pelik tapi mencari yang peliknya,gambar pelik tapi benar tentang manusia,gambar haiwan haiwan misteri,gambar pelik islam,gambar misteri yang pernah wujud,gambar menarik tentang dunia,gambar menarik di laut,gambar ikan yang paling pelik,gambar ikan pelik di dunia,gambar ikan besar di sarawak,gambar hiwan yang paling garang,gambar haiwan-haiwan legenda,gambar haiwan yg pelik,gambar haiwan yang terbesar di dunia,gambar haiwan yang paling pelik di seluruh dunia,gambar haiwan yang aneh,gambar haiwan pelik di dasar laut,gambar haiwan ngeri dan seram,gambar haiwan mitos tapi telah kelihatan didunia,gambar haiwan mitik,gambar haiwan misteri di dunia,gambar ikan yg pelik,gambar kek paling cantik di dunia,gambar koleksi ikan yang tercantik di dunia pada zaman purba,gambar mati pelik,gambar manusia dan haiwan yang pelik kebesaran ALLAH,gambar makhluk pelik,gambar makhluk ganjil,gambar makhluk ajaib,gambar mahluk yang pelik pada zaman dahulu,gambar lukisan suasana sunyi dan seram,gambar lukisan kalimah Allah,gambar lukisan ikan pelik di dasar lautn,gambar lucu aneh dan seram,gambar lautan yang aneh,gambar lautan tercantik di dunia,gambar lautan tercantik,gambar lauatan yang pelik di dunia,gambar haiwan hantu di hutan di usa com,gambar pulau ataupun gunung ada kesah pelik di sarawak,haiwan paling digeruni di hutan,haiwan gergasi di dunia,haiwan dasar laut,haiwan bersejarah,haiwan atau tumbuhan bentuk pelik,haiwan apakah yang terbesar di dunia,haiwan apakah paling besar didunia masa sekarang,haiwan aneh yang dijumpai,haiwan aneh didunia,haiwan aneh dalam laut,hai wan pelik,gunung terpelik di dunia,gunung paling pelik,gunung paling ajaib,gunong pelik,haiwan haiwan pelik,Haiwan haiwan yang pelik di dunia,haiwan kecil di indon,haiwan paling besar pernah wujud dalam dunia,haiwan paling besar pernah wujud,haiwan paling aneh di dunia,haiwan paling aj,haiwan ngeri yang penah ditemui,haiwan mitos baru ditemui 2016,haiwan mistri,haiwan mistik di malaysia,haiwan misteri dunia,haiwan misteri di malaysia,haiwan misteri di laut,haiwan mati pelik,haiwan laut paling dalam,haiwan lagenda di malaysia,gnjil didunia,gmbr2 plik,gmbr pelik,gambar tumbuhan yang aneh di lautan,gambar tumbuhan aneh di malaysia,gambar tmpt yng cantik,gambar tmbuhan yg aneh & seruh,gambar terpelik di dunia,gambar tempat2 yang ganjil d dunia,gambar tempat yang pelik kesah benar menarik,gambar tempat yang pelik di dunia,gambar tempat yang jarang ditemui,gambar tempat yang cantik tetapi bahaya,gambar tempat pelik,gambar tempat aneh di dunia dan,gambar tempat ajaib di dunia,gambar rumah pelik,gambar unik pelik,gambar yabg pelik,gambar yang tidak pernah dijumpai,Gmbar yang pelik pelik,garam tasik dalam al quran,ganjil dan pelik,Gambiae binatang pelik,gambat plik berada di dunia,Gambar_Haiwan_Pelik,gambar2 pelik tapi benar,gambar2 ikan misteri yg tak pernah di jumpai,gambar2 ganjil terbaru,gambar2 ganjil,gambar2 aneh yang berlaku diseluruh dunia,gambar-gambar yang aneh di dasar Sungai Ni,gambar yg pelik tp cantik,gambar yg,gambar pulau di sarawak yg bersejarah,tempat tempat semula jadi paling berbahaya di dunia,tempat pelik dan aneh,tempat tempat semula jadi di dunia,tempat tempat di dunia yang di naungi awan,tempat pelik dan berhantu,wujud kah pulau terapung di dunia,tempat tak wujud pernah ada didunia,wajah pelik dan aneh di dunia,tempat pelik di jepun,tempat pernah temui hantu di malaysia,tempat pelik malaysia,tempat tempat yang cantik Dan semula jadi,www aneh tapi benar com,tempat pelik tapi cantik di dunia,wujudnya binatang ganjil aher2 ini,tempat pelik tapi benar di dunia,www barang barang pelik tapi benar,Tempat pelancongan paling menarik di sunia,tempat paling ganjil di dunia,tempat paling cantik tapi berhantu di dunia,tempat paling cantik didunia yang jarang ditemui,tempat paling cantik,tempat paling bahaya didunia,www gambar rumah paling kecil di dunia,www perkara pelik di dunia,www tempat alam semulajadi yang berbahaya bagi manusia,tempat paling aneh dan ganjil di dunia,tempat menarik tapi berbahaya di dunia,Tempat menarik dunia,tempat menarik dan pelik di malaysia,tempat paling menarik di dunia,tempat paling misterius di muka bumi,Tempat paling paling pelil di dunia,www batu yang aneh susah dijumpai,tempat pelancongan paling d geruni d dunia,tempat paling seram di sarawak,www cerita haiwan menyeramkan di lautan,tempat paling aneh dan pelik di dunia,Tempat paling seram dam al kisah nya,www dunia pelik com my,tempat paling pelik di dunnia,www gambar ganjil com,www gambar pelik com,tempat paling pelik dalam dunia,tempat pelik dan seram di malaysia,tempat menarik dan ajaib di dunia,tempat tempat yang paling bahaya di serata dunia,tujuh benda ajaib kuno,tinggalan mistik dan menakjubkan,unik pelik,terunik dan terpelik,terpelik didunia,unik pelik aneh,Terjadi pelik kekuasaan allah,unik pelik ganjil,tenpat yang belum pernah diterokai di bumi,tempat2 yg pelik dengan kehidupan yg asing didunia,tempat2 bersejarah di serata dunia,tempat2 ajaib di dunia,unik pelik misteri,tempat-yang pelik didunia,tempat-tempat yang cantik di bumi,top 10 dalam dunia aneh jijik pelik seram,unik dan pelik,tujuh dunia ajaib,tumbuhan paling pelik,tujuh ajaib di dunia,tumbuhan pelik di muka bumi,Tsik pling cantik d mlaysia,top10 dasar laut malaysia,top manusia pelik,top 5 rumah pelik,top 4 blog fakta palinv menarik,Top 10 manusia paling kotor di dunia dalam sejarah,top 10 kisah benar yang menakjubkan,top 10 keajaiban dunia yang pelik tapi unik,top 10 haiwan pelik tapi benar,top 10 fakta menarik,tempat-tempat yang baru dijumpai di dunia,tempat yng aneh tpi bnar,tempat yang paling digeruni,tempat yang paling berbahaya di dunia,Video pelik tapi benar benar misteri,tempat yang ganjil,tempat yang belum pernah diterokai di dunia,tempat yang aneh dan wujud,tempat unik cantik dan misteri,tempat terpelik di malaysia,tentang benda ajaib didunia,tempat terpelik,tempat tercantik di jepun,tempat tercantik di dunia seperti cerita kartun,Video tetang aneh yang berlaku di dunia dan misteri,Tempat tempat yang paling indah dan paling cantik,tempat yang paling pelek,tempat yang paling pelik di dunia,video 7 benda paling ajaib didunia,tempat yg di geruni orang di dunia,tempat yg cantik tetapi berhatu,tempat yg canti dan menarik,video foto kejadian aneh binatang mengerikan di hutan amazon,video kejadian pelik dan aneh,tempat yg ajaib,tempat yanh pelik dan menarik didunia,tempat yang wujud dalam sejarah dunia,Video misteri aneh tapi benar,tempat yang tidak pernah diterokai di malaysia,tempat yang sukar dijumpai di peta dunia,tempat yang sering di jumpai hantu diindonesia,video pekara misteri berlaku hri ini,wajah pelik dan aneh,tempat menakutkan di eropah,sempadan laut hitam,rumah haiwan paling cantik,ribut taufan paling bahaya,rahsia sejarah purba seluruh dunia,rahsia misteri di indonesia,rahsia kejadian aneh di dunia,rahsia di sebalik 7 benda ajaib di dunia,rahsia ciptaan aneh,rahsia bumi Malaysia,rahsia bumi,rahsia besar dunia,rahsia alquran benda ajaib,pulau yang cantik dan sukar ditemui,pulau yang aneh tapi wujud,pulau yang aneh di dunia,pulau tercantik di dunia tapi seram,rumah ngeri peningalan jepun,rumah pelik dan unik,rumah pelik tapi benar,sejarah tempat pelik,sejarah pelik tapi benar berlaku di malay,sejarah pelik di malaysia,sejarah paling hitam dalam dunia,sejarah misteri pelik dan benar,sejarah lagenda gergasi di jepun,sejarah kuasa ajaib,Sejarah kota berhantu di eropah,sejarah kejadian joker,sejarah haiwan,sejarah dunia sarawak,sejarah aneh di dunia,sebuah kawasan ganjil,rumah zaman dulu ditemui,rumah yg ganjil,pulau paling bahaya melayu,Pulau mana yang paling besar dan 96% jenis haiwan,pulau jepun yang hilang,pokok pelik di dunia,pokok pelik,pokok paling unik didunia,pokok paling unik di dunia,pokok paling tinggi dan cantik di dunia,pokok paling misterius di dunia,pokok paling kecil,pokok paling aneh d dunia,pokok paking besar dimalaysia,pokok menakut,pokok ganjil di dunia,pokok ganjil dan pelik,pokok gajil dan d dunia,pokok berpuaka di dunia,pokok berhantu paling bahaya,pokok pokok anih,pokok pokok pelik,pokok pokok pelik di dunia,pulau ganjil,prkara aneh,potoh plik,poto pokok pelek,poto pelik,pokok² unik yg jarang dijumpai,pokok-pokok yang pelik,pokok yang tertinggi dan terbesar di dunia,pokok yang pelik di dunia,pokok yang pelik,pokok yang paling aneh,pokok yang menakutkan di dunia,pokok yang mempunyai gambar orang,pokok yang canti di dunia,pokok terpelik di dunia,pokok berbentuk pelik ganjil foto,tempat indah dan paling pelik di dunia beserta gambar,tasik terpelik di malaysia,tasik tercantik di jepun,tasik pelik didunia,tasik paling unik,tasik paling seram,tasik paling pelik di dunia,tasik paling cantik di dunia,tasik paling besar,tasik misteri DI USA,tasik misteri di dunia,tasik dalam laut,tasik berpuaka d dunia,tasik berpuaka,tasik aneh di dunia,tasek Yang mempunyai naga tersembunyi,tasik yang menakutkan,Tasik yang pelik,taufan terbesar dalam sejarah dunia,tempat didunia yang lebih tinggi dari awan,tempat dengan kisah pelik,tempat cantik tetapi seram,tempat bersejarah dijumpai,tempat baru ditemui di dunia 2016,tempat aneh di bumi seperti dunia lain,tempat aneh dan pelik didunia,tempat aneh dan pelik di malaysia,tempat aneh dan pelik,tempat aneh dan luarbiasa di dunia,tempat aneh,tempat ajaib iaitu di ci,tempat ajaib di dunia,tempat ajaib,taufan zaman dulu,Tasek trbsar di dunia,tanah pelik didunia,taman pelik tapi cantik com,Senarai tempat paling aneh dan unik di dunia,senarai tempat berbahaya di dunia,senarai sempadan yang berbahaya,senarai rumah berhantu di dunia,senarai perkataan baru dijumpa,senarai orang pelik di dunia,senarai negara yg mempunyai nama tempat yg pelik,senarai misteri dunia,Senarai makluk yang paling pelik,senarai makhluk mitos di dunia,Senarai Lukisan Terkenal Hilang Tidak Ditemui,senarai lautan paling dalam di dunia malaysia,senarai kejadian pelik dunia,senarai alam di dunia,senarai 7 benda ajaib di dunia,senarai tempat paling aneh di dunia,senarai tempat paling bahaya di dunia,senarai tempat seperti neraka dunia,taman pelik di dunia,sungai yang ajaib di malaysia,sungai terpelik di filipina,sungai tedlm di malaysia,sungai pelik di dunia,SUNGAI PALING BAHAYA DI MALAYSIA,Sungai jernih tpi seram,sungai di hutan di jepun,sungai berbahaya di malaysia,suku pelik dan ajaib,suku kaum yang pelik,suatu yg aneh d jepun,serangga pelik d sebuah taman,sepuluh benda ajaib di dunia,senaraikan tempat yang bahaya di kawasan awam,sempadan negara paling sunyi,benda pelik belum pernah berlaku,berita misteri dan terkini malaysia,berita dunia pelik,benda benda pelik dalam dunia,benda pelek,Berita paling pelik,binatang lagenda yg pernah dijumpai,benda pelik berlaku di dunia,benda pelik ciptaan allah didunia,benda pelik dan ajaib di dunia,Benda benda pelek,Berita ajaib di dunia,benda pelik dalam gambar,berita aneh dan pelik 2016,berita bergambar binatang pelek,binatang ganjil com,berita fakta pelik 2016,binatang laut pelek,Berita Misteri dan pelik,berita terkini dan pelik,bERITA PELIK DAN AJAIB DI DUNIA,berita unik lagi pelik malay,benda pa,benda menarik di malaysia,benda ganjil dunia,berita2 aneh yg belaku di dunia,benda benda yang terbesar terrtinggi terpanjang terluas terdalam,binatang berlalku anih,benda ganjil berlaku di dunia,benda besar pelik timbul atas laut paus,binatang ganas dan pelik,benda paling misteri di dunia bahasa melayu,berita pelik dan lucu,berita pelik dari indonesia,berita pelik malaysia,berita pelik melayu,berita pelik tapi benar seluruh dunia,Berita Tentang Dunia Menyeramkan Ngeri Dan Menakut,berita tentang hujan bintang yg akan terjadi d malaysia,berita terbaru hari ini di seluruh dunia,berita terbaru menarik di dunia,binatang besar paling ganjil di laut,BENDA YANG PELIK DI BUMI,benda pelik#imgdii=_,benda pelik yg wujud,Benda pelik yang dilakukan oleh manusia,benda pelik yang dijumpai di muka bumi,benda pelik yang dijumpai di dasar laut,benda pelik yang di temui di seluruh dunia,benda pelik yang di temui,Benda2 ajaib di dunia nyata,benda pelik terjadi di bumi,benda2 ajib,benda2 ajaib d dunia,benda-benda pelik,benda yang menajukan yang pernah hujut di bumi ini,benda yang pelik tapi wujud,benda yang manusia jarang temui,benda yang terpelik di dunia,benda yang ganjil dan pelik di dunia,benda yang aneh tapi wujud,benda yang aneh,benda yg anih,benda yg ganjil didunia ini,benda unik didunia,benda pelik terjadi,benda pelik tapi lucu,benda pelik di indonesia,benda pelik di dunia top 10,bentuk gunung pelik,benda pelik di dunia free download,bentuk pokok yang pelik,Benda pelik ddunia,bentuk-bentuk pelik yang ada di dunia,Benda pelik dan seram tempat_tempat negeri seluruh dunia,benda pelik dan paling ganjil di dunia,Benda pelik dan menakutkan tentang bumi daratan dan lautan dalam islam,bentuk bentuk hewan yang pelik,bender paling pelek di duniya,benda pelik tapi benar di dunia,benda2 terbesar didunia,bende ajaib didunia,benda pelik dlm dunia,Benda pelik ditemui di seleruh dunia,benda pelik ditemui dalam dunia,benda pelik dijumpa,bende aneh yg belaku,benda pelik di sarawak,bende ganjil,bercakap dengan tumbuhan,benda benda berhantu dia luar negar,ajaib di dunia,9 nampakan bende pelik,7benda ajaib di dunia,70 kwajabian dunia yang paling ngeri,7 tempat paling ajaib di dunia,7 tempat bersejarah di dunia,7 tempat ajaib di dunia,7 perkara ajaib di bumi,7 muka paling pelik di dunia,7 manusia yang menpunyai kuasa di dunia,7 haiwan yg pelik tapi wujud,7 haiwan paling menakutka dunia,7 gambar pelik benda,7 dunia pelik,7 benda yang ajaib di dunia,7 beda,Ad kah wujuk ny maklut anih,adakah kuasa ais wukud,ajaib atau aneh,air terjun pelik di dunia,air terjun paling bahaya dimalaysia dan indonesia,air terjun ajaib di dunia,air tejun tetingi malaysia,air tebersih di sarawak,air tasik paling bahaya,air tasik paling,( VIDEO ) Inilah Antara Tempat-Tempat Yang Paling Aneh Dalam Dunia !! (,air pantai terdalam di malaysia,Air paling jernih di Sarawak,agama yang di geruni di dunia,adakah wujud dunia lain di bawah lautan,adakah wujud dunia di bawah lautan,adakah kuasa ajaib wujud,21 benda ajaib di dunia,10perkara lucu di dunia,10 haiwan pelik,10 haiwan paling pelik di dunia,10 haiwan paling kecil di dunia,10 haiwan misteri laut,10 gambar yang menarik,10 gambar tempat yang pelik di dunia,10 gambar muka paling pelik didunia,10 fakta terlucu yang benar di malaysia,10 fakta aneh pelik,10 dunia aneh,10 budak ajaib di dunia,10 benda terpelik di dunia,10 benda terpelik,10 benda pelik,10 benda ajaib didunia,10 jenis haiwan yang wujud dalam islam,10 jenis kuasa di dunia yang benar wujud,10kawasan berhantu di dunia,10haiwan mitos yang betul betul wujud,100 negara pelik dunia,10 tempat yang misteri diseluruh dunia,10 Tempat Pelik Yang Menarik Di Seluruh Dunia,10 tempat paling pelik,10 tempat paling cantik tapi bermisteri,10 perkara paling pelik di dunia,10 pekara terajaib dunia,10 pekara pelik tentang joker,10 manusia yang pelik,10 lelaki ajaib di dunia,10 LAUT PALING MASIN DI DUNIA/,10 laut paling bersejarah,10 kejadian pelik,10 ajaib benda di dunia,ajaid di dunia,Benda benda ajaib di dunua,benda ajaib di dunia youtube,benda ajaib dan aneh di dunia,Benda 2 yg ajib didunia,Bend pelik di dunia,benar tapi pelik blog,batu terapung indonesia,Batu pelik yang ada di seluruh dunia,Batu pelik yang ada di dunia,batu paling pe,batu bermisteri didunia,batu batu pelik,barang2 pelik didunia dan ke aijaipan,barang misteri pelik,barang gajil di hutan,barang barang pelik,benda ajaib di langit#imgrc=CGtwsi8f5FCylM:,benda ajaib dunid,benda benda ajaib ciptaan allah,benda benda ajaib,Benda benda,benda anih yg pernah berlaku,benda aneh yang terjadi di malaysia,benda aneh dimuka bumi,benda aneh dimalaysia,benda aneh di langit malaysia,benda aneh di hutan,Benda aneh di b,benda aneh dalam dunia,benda aneh d malaysia,benda ajib dunia,BENDA AJAIB YANG WUJUD DI DUNIA,benda ajaib pic,barang 2 ajaip d dlm dunia,banda palik di dunia,aneh pelik misteri,aneh pelik 2016,Aneh pe lik,aneh lelaki ini wujud di dunia yang berbeza,Aneh di seluru dunia com,aneh di malaysia,aneh dan pelik di bum,aneh dan pelik 2016,aneh dan nyata dan pelik,aneh dan benar,Aneh dan ajaib,alvin video india yang ganjil jika dahulu,alquran paling cantik didunia,alam semula jadi pelik,alam melayu mistis dan unik,aneh tapi benar hantu,aneh tapi benar kuasa allah,banda ajaib di dunia,bahaya laut malaysia,awan ganjil,awan aneh di malaysia 2016,ape yg pelik dalam gambar ni,apakah benda yg ajiab di dunia,apakah benda yang terampung di atas awan negeri israel benda bulat,apa yang terpanjang tertinggi di dunia dari malaysia,Apa yang pelik,apa itu gambar pelik,antara perkara yang misteri di dunia,antara gambar terpelik awan d dunia,anih dan pelik,Anih dan Ajaib,aneh/pelik,al quran tercantik dunia,ksah nyata pemakan manusia,kejadian aneh diserata dunia,koleksi kisah seram,kejadian aneh malaysia,lagenda pokok ajaip,kejadian aneh tpi benar yg berlaku d dunia ini yg terkini,kejadian aneh yang berlaku di dunia,Koleksi gambar pelik seluruh dunia,koleksi gambar pelik dunia,kejadian kejadian pelek yang terjadi di serata dunia,koleksi gambar menarik,kejadian aneh di dunia berlaku,lagenda pelancong hilang di hutan amarika syarikat,kejadian aneh di dunia,kota tercantik di dunia umpama cerita kartun arab,kota indon kotor ketimbang kota malaysia 2016,kumpulan tempat-tempat pelik di malaysia,koleski cerita aneh,Koleksi rumah d atas air,lagenda barang purba,leganda manusia paling gemuk com,lagenda di malaysia,koleksi poster bertema tersesat ke dunia yang ganjil,koleksi perkara pelik,kejadian kejadian pelik,koleksi cerita pelik,kisah-kisah pelik dan menyeramkan,kisah pling ajaib d dunia,kisah zaman ais,Kisah yg menarik d dunia,KISAH YANG GANJIL,kisah unik dan ajaib,kisah tumbuhan yg aneh,kisah tempat pelik,kejadian paling aneh dalam dunia,kisah seram di malaysia 2016,kisah seram dan pelik,kejadian pelik 2016,kisah seram benar 2016,kejadian misteri yang berlaku di dunia tapi tidak diperlihatkan,Kisah-kisah/himpunan/koleksi cerita seram/mistik/misteri/hantu,Koleksi cerita paling seram dan menakutkn di dunia,koleksi cerita lagenda,koleksi cerita aneh dan seram,koleksi cerita aneh,kolam air panas tercantik malaysia,knapa benda pelik terjadi di indonesia,kejadian mesteri hantu di arab,kisah2 pelik di dunia,Kisah2 misteri diseluroh dunia,kisah2 misteri di Dunia,kisah2 ganjil,kisah2 cerita pelik panas,kisah2 aneh yg trjadi dibumi allah,kisah seram batu aneh,lukisan gambar haiwan pelik,makhluk ganjil yg wujud di dunia,Makhluk asing yang dijumpai di kutub utara,makhluk asing di malaysia,makhluk aneh terbaru ditemui,makhluk aneh ciptaan tuhan,makhluk aneh ciptaan allah,makhluk ajaib di dunia,mahluk pelik 2016,mahluk pelik,mahluk aneh di dunia,mahkluk pelik ciptaan allah,Mahkluk manusia pokok,laut jernih di jepun,kawasan yang menakutkan,kawasan tinggalan yang seram,kawasan pantai paling bahaya di dunia,Maklut pelik dalam lautan,maklumat tentang binatang bumi,maklumat pelik,makluk terpelik,kawasan paling cantik di dunia,makluk pelik,makluk paling pelik,makluk gergasi di sarawak,kawasan paling misterius di dunia,Makluk di sarawak,makhluk yang paling pelik di dunia,makhluk terbesar pelik,kawasan paling panas dekat malaysia,keindahan alam semulajadi yang aneh,lukisan yang tidak masuk akal seperti haiwan yang pelik d sebuah taman,lautan berpuaka,lautan aneh di dunia,laut yang paling cantik,laut yang cantik tapi bahaya,laut yang aneh,kejadian ajaib ciptaan allah,kejadian ajaib dunia,kejadian alam pelik melay,kejadian aneh berlaku di malaysia,laut paling bahaya di pelik,laut paling bahaya di dunia,kawasan tinggi yang pling bahaya di dunia,laut ganjil,kejadiaan pelik di malaysia 2016,Lautan paling dalam di malaysia,lautan paling sunyi,lukisan rumah pelik com,lukisan pelik tapi benar,lukisan makhluk aneh di sebuah tasik,lukisan kucing di atas pokok,lukisan imaginasi tumbuhan ganjil,lukisan haiwan aneh,lukisan gergasi di lautan,kisah menarik yang pelik,lukisan dunia pelik,lukisan binatang tercantik,lokasi di bumi belum diteroka,lelaki pelik,legenda haiwan besar lombong mines kembangan,lagenda purba,kisah haiwan mitos gergasi,Kewujudan mahluk aneh 7 lagend free dowload video,kisah benar tentang dunia,kewujudan makhluk asing di bumi,kisah benar seram dan ganas,Kisah benar seluruh dunia,kisah benar sejarah dunia,kewujudan makhluk asing dibumi laut,kisah benar pelik,kisah benar misteri muatturun,kisah benar manusia berkuasa,kisah benar lukisan ajaib,kisah benar kejadian aneh,kisah benar kejadian alam,kisah benar tentang haiwan yg menakutkan,kisah benar tentang manusia paling tinggi,kisah haiwan misteri,kisah ganjil tapi benar,kesah pelik sedunia,kesah pelik zaman dulu,Kisah fenomena pelik,kisah dunia terkini,kisah dunia hari ini,kewujudan gunung berapi paling besar di dunia,kewujudan ikan pelik,kisah dongeng melayu,kisah dan mitos di malaysia,kisah ciptaan dunia,kisah benat di sempadan malaysia indonesia,kisah benar kejadian,kisah benar haiwan pelik ditemui,kisah benar aneh dan pelik,kisah ajaib di indonesia,kisah batu pelik,kisah anih,kisah aneh tapi nyata,kisah ajaib di zaman dahulu,kisah aneh pelik tapi benar,kisah ajaib didunia/,kisah aneh di kuchinh,kisah ajaib dilangit,kisah aneh dan ajaib,kisah aneh benar,kawasan paling ajaib di malaysia,kisah benar aneh dan pelik com,Kisah benar benda pelik,kisah benar dunia pelik,kisah benar dunia 2016,kewujudan makhluk pelik,kisah benar diindon,kisah benar didunia,kewujudan manusia paling besar di malaysia,kewujudan naga 7 legenda videos free dowload,kewujudan pelik,kisag pelik aneh misteri di dunia,kisah benar dan dwonload video sebenar wujudnya naga,Kisah benar dan aneh di dunia,kisah ajaib alquran,kisah benar berlaku didunia,kisah ajaib manusia,kisah pelik yang menjadi fakta,kisah pelik dan ganas,kisah pelik dan benar di malaysia,kisah pelik dan aneh dunia lslam,kejadian pelik yang berlaku di seluru dunia,Kisah pelik aneh,KEJADIAN PELIK YANG BERLAKU DIDUNIA,kejadian pelik yang pernah berlaku di bumi,kejadian pelik yg pernah berlaku di dunia,kisah pantai didunia,kejadian yang d di dunia yang sma dalam al-quran,kejadian yang ganjil berlaku,Kisah nyata di eropah yang pelik,kisah naga dalam al quran,kisah pelik dan lucu,Kisah pelik dan sangat menyeramkan,kisah pelik yang berlaku di dunia,kisah pelik tp benar,kisah pelik tetapi benar,kisah pelik tapi benardi dunia,kejadian pelik alam,kejadian pelik berlaku,kejadian pelik dan benar,kisah pelik sekarang,Kejadian pelik dan menakjubkan tapi benar,kejadian pelik di sarawak,kisah pelik di negara kita,kejadian pelik malaysia,kejadian pelik terkini,kisah mitos zaman dahulu di negeri malaysia,kejadian yang pelik,kisah makhluk gergasi,kisah makhluk di malaysia,kisah lautan dalam yg belum diterokai,kisah kuasa bersejarah,kisah kisah pelik di negere,kisah kisah pelik di dunia,kisah kisah pelik dan aneh,kisah kisah pelik berlaku di sarawak,kisah kisah pelik,Kisah kisah dunia yang benar,Kesah benar tempat yang paling seram ada gambar,Kisah keunikan dunia yang luar biasa,kisah ke ajaib dunia,Kisah Manusia pokok dari india,Kisah menakjubkan dan pelik,kisah misteri haiwan pelik,kisah misteri dunia malaysia,kisah misteri dunia,kisah misteri di sarawak,kisah misteri di malaysia aneh 2016,kisah misteri di kuching,kisah misteri dan terkini malaysia,kisah misteri dan pelik,kejadian yang pelik berlaku di dunia,Kejadian yg pelik,kisah menyeramkan dan pelik,kisah menarik tentang al quran,kejadianpelikdan/ganjil,Kisah haiwan pelik dan aneh seluruh dunia,fakta pelik binatang,fakta pelik dan aneh,foto ganjil dunia lain,fakta fakta menarik tentang ribut,foto benda pelik ats langit di kuala krai,empangan semenyih berhantu,empangan terbesar dan dalam,empangan terbesar di,foto haiwan pelik,foto haiwan ganjil,empangan yang terkenal di Malaysia,foto haiwan berbahaya,foto foto pelik,Foto foto haiwan aneh,fenomena aneh di jepun,fakta pelik tentang bumi,fir\aun,fenomena pelik 2016,fakta sejarah yang pelik,fakta semulajadi yang menjadi misteri,fakta tentang perkara pelik yang ada di dunia,fakta y pelik,fenomena pelik,foto ajaib di dunia,fakta pelik tapi benar 2016,fakta pelik naga ajaib,fakta pelik dan seram dunia,fakta menarik seluruh negara,fakta pelik dan unik di dunia,foto dunia pelik,foto dan alam pelik tapi benar,foto barang berbentok pelek,foto benda paling ajaib didunia,foto barang pelik,Foto aneh di langit malaysia,fenomena alam yang menakutkan di yaman,gambar haiwan aneh dan unik,gambar binatang laut paling pelik didunia,Gambar Bentuk-bentuk aneh yg jadi sejarah di dunia,gambar benda2 aneh lucu,gambar benda pelik pelik,Gambar benda pelik di muka bumi,gambar barang ganjil,gambar benda pelek tapi benar,gambar benda paling pelik,gambar benda ganjil di arab,gambar benda bercakap,gambar benda ajaib,gambar barang2 ajaip d dunia,gambar barang pelik,cerita ada benda sesuatu di dalam hutan,gambar binatang yang paling aneh/,Gambar binatang yang pelik,gambar haiwan 1 wujud di bumi,gambar ganjil yang benar,gambar ganjil tapi benar,gambar ganjil di dunia,gambar gambar pelik dan ajaib didunia,gambar gambar pelik,gambar gambar alam semulajadi yang pelik,gambar foto unik d sarawak,gambar dunia tersembunyi di Sarawak,gambar dunia ganjil,gambar dan nama haiwan yang berbahaya dan terbesar,gambar dalam laut yang pelik dan menakutkan,gambar ciptaan pelik,gambar binatang yang terpelik di dunia,gambar awan terbesar,gambar aneh yang terdapat dalam laut,foto tempat yang pelik,foto pulau pelik unik,foto pokok tercantik di dunia,foto pokok aneh,foto perkara aneh terbaru 2016,foto pelik dan unik,Foto Pelik Dan Seram,foto misteri makhluk aneh di amazon,foto makhluk pelik,foto koleksi aneh yg pernah d temui,foto kejadian d amerika syarikat 2016,foto kejadian aneh terbaru,foto kejadian aneh kuasa Allah nyata,foto kehidupan alam semulajadi,Foto2 pemandangan alam yg aneh dan menyeramkan,free download video ingat mati haiwan aneh,gambar aneh tpi nyatayg terjadi d bumi,Gambar aneh percuma,Gambar aneh dan unik didunia HD,gambar aneh dan pelik com,gambar aneh dalam islam,gambar alam semulajadi yang cantik,gambar alam semula jadi,gambar ajaib di sunia,gambar ajaib di muka bumi,gambar ajaib ciptaan allah,gambar air terjun tapi aneh,gambar air terjun tapi ada bentuk muka manusia,gambar 7 benda ajaib di dunia,gadis hutan pelik pic,foto haiwan teraneh terbaru terkini,empangan paling indah di dunia,cerita mitos melayu,cerita dulu dulu pelik tapi nyata,cerita cerita pelik didunia,cerita best seluruh dunia,cerita bergambar misteri ikan terbesar di dunia,cerita benda pelik,Cerita benda ajaib dunia,cerita benda ajaib,cerita benar tentang manusia,cerita aneh terkini,cerita aneh tapi benar dunia,cerita aneh didunia,cerita aneh di dunia,cerita aneh dari seluruh dunia,Cerita aneh dari malaysia,cerita aneh dan seram,cerita dunia benar,cerita ganjil di dunia,cerita ganjil tapi nyata,cerita mitos dari malaysia,cerita mistik dari pelbagai negara,cerita menarik pelik seram dan unik,cerita menarik n pelik,cerita menarik di dunia,cerita menarik dan pelik,Cerita lucu serata dunia,cerita legenda malaysia,cerita legenda di sarawak,cerita lagenda dunia,cerita kisah legenda sejarah aneh ajaib dunia,Cerita kisah benda ajaib,cerita kisah benar paling pelik di dunia,cerita kejadian pelik,Cerita hantu Di Eropah,cerita aneh dan pelik tapi benar,cerita alam ajaib,blog haiwan paling,binatang yg pelik,Binatang yang ganjil di dunai,Binatang yang ganjil,binatang pelik yang wujud masa kini,binatang pelik terbaru,binatang pelik kutub,binatang pelik ditemui,binatang pelik di malaysia,binatang pelik di arab,binatang pelik dan menakutkan,binatang pelik dan ganjil,binatang pelik dan besar didunia,binatang paling pelik di dunia,binatang paling pelik,blog kisah menarik,blog kisah2 pelik,blog pelik dan aneh,cerita ajaib tapi benar,cerita ajaib dunia com,cerita ajaib di dunia,cerita ajaib,cari koleksi gambar2 aneh di dunia,Cari binatangajaip,bumi,buku paling pelik didunia,bukti kewujudan makhluk asing,bukti gambar keindahan bumi yang tersembunyi zaman dahulu,bukit paling seram di dunia,budak pelik ada didunia,bnda2 pelik,bnda pling misteri,blog perkara pelik,binatang paling ganjil di dunia,cerita orang luar tentang malaysia,empangan paling dalam di dunia,doctors ep7 malay sub,di jepun Aneh,Dalam laut pelik ksah benar,dalam alquran tentang pohon pelik,corak awan ganjil,contoh lukisan tumbuhan pelik,citer haiwan paling pelik,ciptaan yg pelik,ciptaan yg belum pernah dilihat dunia,ciptaan pelik di dunia,ciptaan manusia yang paling mahal didunia,ciptaan ganjil allah,cetita aneh dan aj,cerite seram malaysia 2016,cerita2 pelik,download gambar berkaitan dengan alam semula jadi,download gambar ganjil,download gambar haiwan pelik,empangan di dunia,empangan air terbesar di dunia,duniya pelik,dunia yg pelilk,dunia yang pelik,dunia pelik tapi benar,dunia pelik indoesia,Dunia maklumat com,dunia anih,dunia aneh dan ajaib,dunia ajaib plik menakut kan,dumia yang aneh,download video sejarah dunia bahasa melayu,download video pelik,download gambar luarbiasa seluruh dunia,cerita2 misteri negara eropah,cerita2 melayu menarik sepanjang zaman,cerita pelik seluruh indonesia,cerita pelik seluruh dunia com,cerita pelik gambar pelik,cerita pelik dunia tersembunyi,cerita pelik dunia melayu,cerita pelik di malayaia,cerita pelik di jepun,cerita pelik di dunia 2016,cerita pelik dari seluruh dunia,cerita pelik dahulu di malaysia,cerita pelik bahasa melayu,cerita pelik aneh,cerita pe,cerita panas dimalaysia,Cerita paling pelik,cerita pelik seram dan aneh,cerita pelik tap,cerita pelik tapi benar dunia,cerita-cerita pelik di dunia,cerita-cerita pelik,cerita yg paling best,cerita yang pelik terjadi di dunia,cerita yang pelik dan aneh,cerita yang menarik tentang haiwan yg lucu,cerita tempat bersejarah pelik,cerita tempat bahaya manusia dunia,cerita sesat di hutan yg berbahaya,cerita seram kat kolam air panas,cerita seram di sarawak 2016,cerita seram Dan fakta yang benar berlaku,cerita pelik yang nyata,cerita pelik terkini 2016,cerita pelik terkini,cerita paling best didunia,perkarapelik,peta kuno yang pelik,perkataan terbesar dilihat dari atas,perkara ganjil dunia,Perumahan paling bahaya di brazil,perkara lucu didunia,Perkara paling pelik di Malaysia,pertemuan benda aneh kejadian Allah,perkara ganjil yang pernah belaku dI dunia ni,pertemuan dunia ajaib,pertemuan naga di bukit sepuloh,perkara menarik dalam dunia,perkara luar biasa,perkara ganjil dan aneh,pic gunung pelik,pic pelik d dunia,pic pelik tumbuhan:-),perkara aneh yang baru berlaku di luar negara,pic pulau pelik,pic tempat paling ajaib,pkara pelik tapi nyata,pohon atau dunia aneh didasarlaut,pokok ajaib dunia,pic dan cerita yang pelik2,perkara aneh yang terdapat di bumi,perkara susah dilihat,peta pelik di malaysia,Photo ikan ajaib yg besar di dunia kisah nyata,Perkara anek & ganjil di dunia,perkara aneh yg berlaku dimalaysia 2016,photo manusia pelik pelik,Photo mesteri kisah benar,photo pelik tapi benar,photo sungai air terjun pelik2,perkara ganjil 2016,perkara misteri alam dunia,perkara misteri dalam dunia,perkara seram di dunia,Perkara tempat dam manusia,perkara terpelik di dalam dunia,perkara unik,perkara pelik malaysia,perkara pelik dan ajaob tetapi benar berlaku com,perkara yang aneh,perkara yang aneh pernah berlaku,perkara perkara pelik yang telah terjadi di dunia ini,perkara perkara misteri di indonesia,Perkara pelik tapi nyata,perkara pelik terjadi,perkara pelik terjadi di dunia 2016,perkara pelik di laut,perkara pelik yg belum di rungkap di dunia,perkara pelik di dunia/tapi nyata com,perkara pelik yg org tak pernah buat,perkara perkara misteri di dunia,perkara yang menakjubkan di dunia,perkara pelik d dunia,PERKARA YG BERLAKU DIDUNIA,perkara paling misteri di dunia,perkara yg menakutkn d dunia,perkara yg menyeramkan tapi aneh,perkara yg pelik dan aneh didunia,Perkara Misteri Yang Menarik di dunia,perkara-perkara aneh yang berlaku di dunia,perkara2 aneh d dunia,petkara ajaib berlaku di dunia,perkara yang pelak berlaku di dunia,perkara pelik berlaku di india,perkara yang menyeramkan pernah terjadi,perkara yang paling aneh di dunia,Perkara yang paling aneh didunia,perkara paling pelik zaman nabi,perkara yang paling pelik,perkara yang paling pelik di dunia,perkara paling pelik di dunia kisah benar 2016,perkara pelik misteri d antartika,perkara aneh pelik diindonesia,negeri pelik,muka orang pelik didunia,muka aneh dan pelik,motosikal terbesar dan pelik di dunia,motor pelik imej,mitos binatang pelik,misteri tempat di dunia bahasa malaysia,misteri tasik di malaysia,misteri sungai dalam brazil,Misteri sarawak,misteri pulau yang belum diterokai,misteri pulau kucing di indonesia,misteri pelik tapi benar,misteri manusia pelik,Muka paling pelik h,muka pelik tapi benar,munculnya dajjal dan imam mahdi,Negari Negari yang paling kotor,negara yang paling sejuk di dunia,negara yang baru djumpai,negara terpelik,negara paling pelik,negara ajaib,nama pulau tercantik tapi bahaya,nama negara pelik,nama komponi yg besar di sarawak,nama jenis binatang yang jarang ditemui d sarawak,nama haiwan paling pelik,Nama ganjildi dunia,nama benda pelik,misteri laut pelik,misteri laut dalam malaysia,misteri hidupan laut dalam,melihat bukit dan alam yg ganjil,mati pelik,manusia yg mempunyai kuasa di dunia benar,manusia yang mempunyai kuasa ajaib,manusia terpelik,manusia terlucu dan terpelik di dunia,manusia sangat pelik,manusia pelik zaman dahulu,manusia paling pelik di serata dunia,manusia paling pelik dan aneh,manusia paling ganjil di dunia,manusia palik didunia,manusia dan binatang cerita,menarik ajaib dan pelik,menarik di dunia,mengapa karenah ibu bapa begitu pelik,misteri dunia malay,misteri di serawak,misteri di sarawak,misteri dan mitos di malaysia,misteri binatang pelik,misteri binatang di dunia,misteri aneh dan unik di dunia terbaru,misteri alam semula jadi,misteri alam laut,misteri alam hutan malaysia,misteri ajaib di dunia,mesteri dunia,menyeramkan kuching sarawak,malaysia kuasa baharu dunia,Perkara aneh didalam dunia foto,pelik tapi benar terbaru2016,malaysia ganjil,pelik tapi benar menakutkan,pelik tapi benar luar biasa dan misteri menyeramkan di dunia,Pelik tapi benar gambar rumah di atas langit,pelik tapi benar di negara mana,pelik tapi benar dalam islam,pelik tapi benar dalam dunia,pelik tapi benar blog,pelik tapi benar 2015,pelik tapi ajaib,pelik seluruh dunia,pelik lucu aneh,pelik tapi indah di dunia,pelik tentang dunia,pelik terjadi,perkara aneh di tanah melayu,perkara aneh di muka bumi,perkara aneh di dunia 2016,perkara ajaib yang benar,perjumpaan naga di malaysia,peristiwa unik dan aneh di dunia,peristiwa ngeri di malaysia,Peristiwa ganjil yg berlaku di dunia sekarang,peristiwa ganjil di dunia,peristiwa aneh di malaysia,peristiwa aneh dan ganjil,pemandangan alam pelik,pelik unik dunia,pelik kt mlysia,pelik di sarawak,Pelik di malaysia,pekara ajaib di dunia,peekara ajaib yg berlaku dari serata dunia,Pasir yang anih,pantai pelik dan unik di dunia,pantai paling bahaya di dunia,palik gambar,org pelik,orang yang telah di sumpa menjadi benda benda yang pelik,Orang yang pelik tapi benar,orang pelik dan aneh,orang orang yang pelik,Orang aneh ganjil,orang aneh dan pelik,Pekara pekara ajaib,pelancongan yang paling ngeri,pelbagai lukisan haiwan di dunia,pelik di laut,pelik di dunia 2016,Pelik ddunia,pelik dari seluruh dunia,pelik dan:aneh,pelik dan unik,pelik dan mistero,pelik dan menakjubkan,pelik dan ganjil,pelik dan anih,Pelik dan ajaib 2016,pelik dalam peta,pelik d,objek paling cair di dunia
{ 9 comments… add one }
 • Iesya Dyana 31/05/2015, 11:51 am

  Ape bendenya yang pelik????

  Air Terjun x pelik.. (Mungkin ia slh anggap ke apa ke)
  Antartika x pelik.. Apa yang pelik tentang keluasan negara?
  Tasik x pelik.. Ia lihat begitu kerana putaran angin yang kuat
  Tanah? Mengapa dengan tanah? Mengapa? Kerana ia tidak ditutupi salji? HAH! Tolonglah!!
  Pokok bukan aneh… Pokok bukan sarang makhluk asing.. Ia hanya dibentuk seperti itu kerana Allah yang membuat bentuknya seperti itu..
  Pantai juga tidak aneh.. Walaupun pasirnya di tolak ke ATAS, masih tiada bukti yang ia aneh.. (Mungkin air laut terdapat bencana yang bahaya dan boleh menolak pasir ke atas?
  Kawah Meteor? amende la…. Ia hanya kerana tahi bintang yang terjatuh…
  Gunung Roraima di Venezuela, Brazil! Ia hanya tanah tinggi!! Fikirlah sikit!!
  Pintu ke Neraka? Fikir, fikir! Fikir!! Allah Maha Berkuasa tidak akan meletakkan Neraka Di SANA! Mengapa? Kerana ia panas dan terdapat api paling panas di dunia sbb itu kah kamu memanggilnya NERAKA?! Jangan nak mengarut!!!

  Dan aq nk tanya….. Kau tahu ke tak apa maksud “Pelik” dan “Ciptaan Allah”?

  Cuba fikir dulu!

  • zulaiqah 25/07/2015, 5:09 am

   Betul tu..

  • Ikhwan Danial 09/03/2016, 10:16 am

   Tahu la mnde ni semue ciptaan allah.tp jgnla emo sgt komen tu.atau ko ni sakit mental?

   • aiman hafizan 15/03/2016, 9:48 am

    janganlah nak Emo sangat . Dia hanya nak menerangkan fakta je. Kalau dia dah salah betulkan bukan memarahi lagi. Come on lah. Kita semua saudara.

  • grunge 18/04/2016, 10:05 pm

   Ntah pape ntah…rasenye budak pompuan ni yg plik..

  • Iwan 09/05/2016, 4:54 pm

   Haih..Apa yang nak marah sangat ni? Rilek la.. Pelik pulak aku tengok orang camni

 • SAKINAH 21/07/2016, 11:16 am

  SERIUS BUDAK IESYA NI YG PELIK, AKU RASA DIA PATUT ADA DALAM LIST PELIK NO.1 DUNIA. HAHAH. BENDA KECIK PUN NK EMO .. PERIOD KE KAK

 • jagungbakar 23/07/2016, 10:48 am

  budak iesya tu eksen sangat.kalau ko pandai sangat ko buat la blog sendiri dan entrikan cerita yg lagi pelik2 berserta bukti bergambar sekali.
  kita tunggu!

 • Mikailsoufi 24/07/2016, 4:20 pm

  Ooo xpa2.. Datang bulan tu.. Theee hehe.

Leave a Comment