≡ Menu

10 kawasan pelik dan aneh di dunia

Sesungguhnya Allah Taala telah menjadikan dunia ini sebagain bukti kewujudanNya. Dalam Al-Quran, Allah Taala telah berfirman:

“Dialah yang menjadikan segala yang di bumi untuk kamu dan Dia berkehendak menuju langit, lalu dijadikannya tujuh langit dan Dia Maha Mengetahui segala sesuatu”.
( al-Baqarah 2 : 29 )

Dunia ini telah Allah Taala jadikan sebagai bukti bahawa kewujudanNya. Keindahan alam semulajadi ini menjadi bukti bahawa Allah Taala adalah Tuhan Yang Maha Esa. Akan tetapi,masih ada manusia yang buta agama.

Luasnya bumi ini sehingga terdapat pelbagai tempat yang aneh dan menarik. Pelbagai tempat yang menarik sering menjadi tempat tumpuan perlancongan.Terdapat beberapa tempat yang dikategorikan sebagai aneh di dunia ini.

1- Air terjun Guaira, Sempadan Brazil-Paraguay

Jika bercakap tentang air terjun, ramai yang mengatakan bahawa Air terjun Niagara adalah yang terbesar di dunia. Sebenarnya, fakta ini silap. Air terjun yang terbesar di dunia ialah Air Terjun Guaira. Ianya dikatakan air tejun yang terbesar di dunia dengan kira-kira 1750000 isipadu air mengalir setiap detik berbanding Air Terjun Niagara yang mengalirkan kira-kira 70000 isipadu per detik. Air Terjun Guaira terletak di sempadan Brazil-Paraguay yang dikenali dengan nama sungai Parana. Pada tahun 1982, Air Terjun Guaira telah menjadi empangan kedua yang terbesar di dunia dalam menghasilkan elektrik yang dikenali dengan nama Itaipu Dam selepas Gorges Gam. EmpanganItaipu Dam ini menghasilkan kira-kira 90 peratus elektrik ke Paraguay, dan 19 peratus ke Brazil.

2-Iceberg B-15, Antartika

Antartika sememangnya terkenal dengan kesejukannya. Di Antartika, gunung ais B-15 merupakan duning ais yang terbesar telah dicatatkan di dalam sejarah. Dengan keluasan yang mencapai 3100 km, ianya menjadikan keluasannya lebih luas dari Pulau Jamaica. Gunung Ais B-15 terjadi hasil daripada pepecahan Ross Ice Shelf pada Mac 2000. Pada tahun 2003, Gunung Ais B-15 pecah menjadi beberapa potongan ais dan salah satu darinya hanyut ke utara dan akhirnya hancur di dalam glasier dan dikatakan bongkah ais yang hanyut itu mencapai 8 km. Perkara ini mengakibatkan perubahan besar pada peta Antartika. Sebahagiannya hanyut ke pantai dan pada tahun 2006, ribut taufan telah melanda di Alaska selama 6 hari menyebabkan angin laut yang bertiup mencencah kelajuan 13.5 km. Setelah hampir satu dekad, pecahan-pecahan ais menjadi semakin banyak dan masih belum cair keseluruhannya.

3-Tasik Don Juan, Antartika

Kalau sebut tempat paling masin di dunia ini, ramai yang akan mengatakan Laut Mati adalah tempat yang paling masin. Sebenarnya, tempat yang paling masin bukanlah Laut Mati,tetapi tempat yang paling masin dan tinggi kandungan garamnya ialah Tasik Don Juan di Antartika. Laut Mati mengandungi garam yang sesuai untuk terapi kesihatan tetapi kemasinan dan ketinggian garam di Tasik Don Juan berbanding Laut Mati ialah 8 kali ganda. Jika dibandingkan dengan laut biasa, kemasinan Tasik Don Juan ini ialah 18 kali ganda lebih masin.

Tasik ini ditemui oleh Lt Don ROe dan Lt John Hickey pada tahun 1961 ketika mereka berdua membuat penelitian di Antartika. Nama Tasik Don Juan diambil dari nama mereka berdua. Suhu tasik ini seperti kawasan biasa di Antartika, iaitu -30 darjah celcius. Namun, ianya tidak pernah membeku seperti tempat lain di Antartika kerana kandungan garamnya yang tinggi.

4-Rotorua, New Zealand

Rotorua merupan sebuah kota di selatan tasik yang sama namanya di Teluk Plenty, di sebuah kepulauan di utara New Zealand. Keunikan kawasan ini ialah terdapat banyak kolam air panas, terutama di Pohutu Geyser di Whakarewarewa. Selain itu, terdapat juga kawasan-kawasan lumpur mendidih. Kawasan ini menjadi unik sehingga banyak pelancong datang melawat kawasan ini.

5-83-42, Kutub Utara

Kawasan 83-42 ini dipercayai merupakan hanya satu-satunya kawasan tanah di Kutub Utara. Keluasannya hanyalah 35mx15m dan mempunyai ketinggian kira-kira 4 m. Jika dilihat dari atas, ianya ibarat sebidang tanah yang dikelilingi bongkah-bongkah ais. Keunikannya,ketika Kutub Utara diliputi ais, tanah ini langsung tidak kelihatan. Kawasan ini ditemui ketika tahun 1998.

6-Socotra, Yaman

Socotra merupakan kawasan yang paling aneh di dunia. Bermula dari bentuk pokok yang merupai sarang makhluk asing a.k.a alien. Kawasan ini sangat kering berbanding yang lain. Oleh kerana keunikannya, tanamannya dikenali dengan nama yang cukup aneh, iaitu Dragon’s Blood Tree atau Pokok Darah Naga. Bentuknya sangar pelik iaitu hampir menyerupai seperti piring. Socotra juga merupakan antara kawasan yang menjadi Warisan Peninggalan Dunia.

7-The Great Dune of Pyla, Perancis

seperti yang kita maklumkan bahawa di Eropah, tidak terdapat gurun, tetapi hanya terdapat bukit pasir yang biasa sahaja. Sebenarnya, tanggapan ini salah. Di Eropah, terdapat bukit pasir yang sangat unik yang dikenali dengan nama The Great Dune Of Pyla. Ianya mempunyai kepanjangan sepanjang 3 km, dan lebarnya pula 500 m, dan 100 m ketinggiannya. Bukit pasir ini sangat cura, dan sebahagiannya mengadap hutan. Kawasan ini terkenal dengan aktiviti paragliding. Selain keunikan bukit pasir, ianya juga memiliki pemandangan yang indah. Dari atas bukit itu, kita boleh melinat akan laut dan hutan. Ianya boleh dilihat dari jauh kerana ketinggiannya lebih tinggi dari pokok di hutan.
8-Kawah Meteor, Amerika syarikat

Kawah ini terbentuk hasil daripada hentaman meteor yang dikatakan berlaku kira-kira 50000 tahun lalu pada zaman Pleistonace. Ianya terletak kira-kira 69 km timur Flagstaff, berhampiran dengan Winslow di Gurun Utara Arizona. Pada zaman dahulu, ianya merupakan sebuah padang yang luas dan hutan yang dihuni oleh gajah mammoth, dan pelbagai haiwan lain. Kemudian dihemtam oleh meteor yang mengandungi besi nikel. Hentaman itu membuat kawah seluas 50 meter.

9-Gunung Roraima, Venezuela, Brazil, Guyan

Gunung Roraima ini berbeza dari guning-gung yang lain. Gunung batu ini unik kerana bentuknya seperti meja yang berada di awan. Ketinggiannya pula mencecah 400m. Salah satu cara untuk mencapai puncak ini ialah menggunakan tangga yang dibuat oleh kerajaan Venezuela. Cara yang lain tidak digalakkan kerana kebiasaannya dilakukan oleh pemanjant gunung. Disana, hujan hampir turun setiap hari. Pelbagai tanaman dterdapat di atasnya.

10- Pintu ke neraka, Turkmenistan

Kawasan ini dinamakan Pintu Neraka kerana kawahnya selebar 70 m itu sentiasa mengeluarkan api sejak 35 tahun yang lalu. Pada tahun 1971, sekumpulan ahli geologi pergi ke kawasan itu untuk mencari gas. Namun apa yang berlaku ialah semburan api keluar secara terus menerus dan membakar segala peralatan mereka. Sejak dari itu, para geologi tidak berani turun ke kawasan itu.

Dunia Maklumat

jobs from - my.neuvoo.com   Adakah anda sedang mencari kerja di rumah? .
Ini peluang untuk anda bekerja sambilan atau sepenuh masa dari rumah. Gaji lumayan dan dalam Dolar Amerika. Kekosongan segera seluruh negara. Maklumat lanjut sila join website berikut: ==> Cari Kerja

Incoming search terms:

benda ajaib di dunia,benda pelik,benda pelik di dunia,pelik dan ajaib,cerita pelik tapi benar di seluruh dunia,perkara pelik di dunia,benda paling pelik di dunia,benda ajaib,perkara pelik,kisah ajaib dunia,tempat paling pelik di dunia,7 benda ajaib di dunia,tempat pelik di dunia,binatang pelik,haiwan pelik di dunia,perkara ajaib di dunia,ajaib dan pelik,perkara aneh di dunia,tempat aneh di dunia,gambar haiwan pelik,cerita pelik,berita pelik seluruh dunia,haiwan pelik,tempat paling aneh di dunia,benda ganjil di dunia,perkara aneh,kisah pelik dunia,perkara paling pelik di dunia,kisah pelik di dunia,haiwan terbesar di dunia,benda pelik di malaysia,benda ajaib dunia,haiwan aneh,kisah pelik,berita pelik,cerita ajaib di seluruh dunia,gambar pelik dan ajaib,pelik dan aneh,perkara pelik dalam dunia,gambar aneh dan ajaib,binatang pelik di dunia,gambar pelik di dunia,dunia pelik,cerita pelik dunia,pokok ajaib di dunia,Sejarah pelik,10 benda pelik di dunia,perkara ajaib,benda2 ajaib di dunia,gambar aneh dan pelik,kejadian aneh dan pelik,pelik dan ajaib allah,tempat pelik,gambar haiwan pelik tapi benar,gambar pelik dan misteri,gambar pelik dan aneh,benda ganjil,haiwan paling besar di dunia,tempat menarik di dunia,cerita pelik di dunia,tujuh benda ajaib di dunia,benda terpelik di dunia,cerita pelik dan ajaib,haiwan ganjil,haiwan misteri,perkara pelik di malaysia,perkara aneh dan pelik,kisah ganjil,tempat terpelik di dunia,haiwan paling pelik di dunia,kisah pelik dan aneh,Gambar binatang pelik,gambar benda pelik,cerita pelik dan aneh,perkara menarik di dunia,perkara misteri di dunia,aneh dan pelik,benda pelik yang berlaku di dunia,benda pelik dan ajaib,10 benda ajaib di dunia,benda benda pelik,cerita pelik di malaysia,foto pelik,pelik tapi benar di indonesia,perkara ajaib dalam dunia,kejadian pelik di dunia,gambar2 pelik,haiwan terpelik di dunia,gambar pelik seluruh dunia,haiwan pelik di malaysia,benda paling pelik,tujuh benda ajaib dunia,tasik terdalam di malaysia,pelik,manusia pelik dan ganjil,perkara ganjil di dunia,perkara ajaib dunia,benda2 pelik,tempat paling cantik di dunia,kejadian pelik,negara paling pelik di dunia,gambar haiwan pelik di dunia,pokok pelik,cerita pelik seluruh dunia,dunia ajaib,Binatang ganjil,benda paling ajaib di dunia,benda paling pelik didunia,benda aneh di dunia,perkara ganjil,negara pelik,kejadian aneh di malaysia,cerita ganjil,pokok pelik di dunia,Pokok aneh,sungai terdalam di malaysia,pulau pelik di dunia,benda ajaib didunia,batu pelik,Benda yang pelik,cerita pelik dan aneh di dunia,foto-foto pelik dan lucu,dunia ganjil,bende pelik dalam dunia,gambar pelik,haiwan yang aneh,gambar haiwan yang terpelik di seluroh negara,kawasan pelik tapi cantik,koleksi kisah pelik,kisah menarik dan pelik,laut paling masin di dunia,kejadian pelik di malaysia,Kisah benar dan misteri alam semulajadi,imej pelik,kesah orang ganjil di dunia,koleksi kisah pelik tapi benar,tempat paling menarik di dunia,pulau pelik,perkara2 aneh,sungai paling dalam di malaysia,pekara pelik,makhluk pelik,perkara terpelik di dunia,perkara pelik dan ajaib di dunia,manusia pelik dan ajaib,tumbuhan pelik,haiwan pelik tapi benar,gambar paling pelik di dunia,benda ajaib di langit,benda pelik dunia,benda ajaib pelik,7 perkara ajaib dunia,benda yang pelik di dunia,benda bahaya dan pelik dunia,ajaib dunia,7 benda ajaib dunia,fakta pelik,empangan paling besar di dunia,gambar benda aneh di dunia,fakta pelik dunia,Binatang terpelik di dunia,berita ganjil dunia,cerita misteri pegunungan malaysia,cerita benda ganjil,cerita paling best di dunia,binatang ganjil di dunia,gambar dan fakta 8 tempat paling aneh,pelik ganjir,pelik tapi benar di sarawak,perkara pelik yang berlaku di dunia,perkara aneh yang berlaku,kisah pelik tapi benar di dunia,kisah aneh dan pelik,kejadian pelik tapi benar,kisah menarik dunia,pokok aneh dan pelik,sungai paling jernih di malaysia,pokok besar,tempat ajaib di dunia,tasik paling dalam di dunia,8 benda ajaib di dunia,benda pelik dan ajaib di dunia,10 perkara aneh,7 benda ajaib,yang pelik,haiwan lagenda,gambar ganjil dan pelik,haiwan pelik di laut,gambar manusia pelik,haiwan paling pelik,hidupan laut dalam,gambar haiwan paling besar di dunia,gambar pelik tapi benar di dunia,gambar pelik tapi benar,gambar pokok yang aneh,gunung pelik,gunung yang pelik,haiwan yang pelik di dunia,gambar tumbuhan pelik,hidupan dalam lautan luas,gambar pekara pelik,kisah pelik 2016,kawasan paling pelik di dunia,kisah pelik di seluruh dunia,kisah benar tentang haiwan,gambar benda ajaib di dunia,blog cerita pelik,foto pelik kejadian tuhan,Fakta pelik dan aneh,pelik tapi benar di malaysia,manusia paling pelik di dunia,perkara pelik tapi benar di dunia,perkara paling pelik,perkara paling lucu di dunia,perkara teraneh di dunia,perkara yang menakutkan manusia dunia,pelik aneh,orang pelik,pelik tapi benar di dunia,perkara pelik yang berlaku di malaysia,pokok pelik di malaysia,tasik misteri di dunia,tasik terbesar di dunia,tasik tercantik di dunia,pokok terpelik di dunia,tempat paling pelik didunia,pokok aneh di dunia,10 perkara ajaib di dunia,benda pelik didunia,apa yang pelik di dunia,benda pelik tapi benar,bende aneh,benda benda pelik di dunia,antara perkara ajaib didunia,100 kejadian aneh di dunia,9 benda ajaib di dunia,benda pelik di bumi,benda anih,benda aneh dan ajaib zaman purba,air terjun kalimah allah,benda yang paling pelik di dunia,batu pelik di dunia,benda2 yang cantik dalam dunia,7 benda yang paling ajaib didunia,benda ajaib ciptaan allah,10 puncak gunung pelik,cerita paling pelik di dunia,binatang pelik dalam air,gambar ajaib dan luar biasa,dunia pelik dan aneh,empangan terbesar di dunia,BERITA GANJIL,cerita aneh di seluruh dunia,gambar anih di dunia,berita pelik 2016,fakta yang pelik dan seram,cerita pelik indonesia,empangan air paling besar di malaysia,haiwan aneh di dunia,haiwan paling unik di dunia,haiwan pelik di seluruh dunia,haiwan yang paling pelik di dunia,Gunung paling pelik,gambar haiwan paling pelik,haiwan paling pelik didunia,gambar misteri dan pelik,haiwan paling sukar dijumpai di langit,gambar makhluk pelik,gambar yg pelik,gambar kewuju,haiwan di zaman batu,gambar ganjil,haiwan yang terbesar di dunia,gambar unik pelik,haiwan misteri di dunia,hutan bahaya di malaysia,haiwan terbesar didunia,koleksi gambar pelik dan ajaib,kejadian aneh dan pelik di seluruh dunia,laut pelik di dunia,laut paling dalam di malaysia,kejadian paling pelik di dunia,kisah benar manusia terkecil di dunia,kejadian pelik dan aneh,kisah aneh di dunia,kisah aneh di negeri malaysia,kisah paling pelik di dunia,kisah unik dan pelik yang menakjubkan,kisah pelik tapi benar 2016,kisah benar dunia,kisah ajaib didunia,kisah pelik dan ajaib,kisah benda pelik,pokok paling tinggi di dunia,tempat paling aneh didunia,tempat cantik di dunia,poto maknusia ganjil,rahsia pelik misteri dunia,tempat yang pelik di dunia,sejarah tasik misteri dimalaysia,tempat yang pelik tapi wujud di dunia,tasik paling cantikdidunia,Senarai Lautan Terbesar Didunia,tempat bahaya,sejarah dunia pelik,Tempat-tempat yang pelik tapi benar,tempat2 aneh dn pelik,tumbuhan pelik tapi benar,perkara pelik d dunia,negara yang paling pelik,misteri foto pelik,pelik di dunia,pelik tapi benar terbaru,pelik dan aneh di dunia,perkara paling pelik d dunia,perkara paling ajaib di dunia,perkara menarik,perkara menakjubkan di dunia,perjumpaan makhluk pelik di malaysia,nama binatang yang pelik,orang yang pelik,perkara pelik dan aneh,manusia aneh dan pelik,perkara yang pelik berlaku di dunia,makluk ganjil,perkara yang menakjubkan di dunia,perkara perkara aneh di bumi,Perkara pelik tapi benar,perkara yang menakjubkan,perkara pelik dan menakutkan didunia,perkara mitos di dunia,maklumat tentang tasik gabriel,peristiwa pelik yang berlaku di dunia,pelik alam,pelik aneh di laut ada sungai,perkara pelik yang berlaku,perkara yang menarik,manudia pelik,negara paling pelik didunia,makhluk aneh yang dilihat di awan,Pekara ajaib,Pekara aneh d dunia,orang pelik sepanjang zaman,perkara ajaib ciptaan allah,makhluk Tuhan yg cantik tapi bahaya,perkara aneh dan pelik di dunia,orang ganjil,perkara ajaib 2016,misteri dunia pelik,pelik dan ajaib di dunia,negara terpelik di dunia,perkara aneh di malaysia,perkara ajaib aneh pelek di dunia,pelik dan misteri,pelik du,perkara paling unik di dunia,Pelik ganjil,pelik dunia,Manusia paling aneh dan misteri kewujudan gemparkan dunia,perkara pelik berlaku di dunia,pelik dan benar ciptaan tuhan,misteri pelik dunia,perkara pelik pelik di malaysia,pelik dan aneh 2016,mahkluk aneh yang dijumpai,gambar pelik dan unik,gunung pelik di dunia,haiwan tercantik,gambar haiwan lagenda,gambar haiwan haiwan,gambar tempat pelik di dasar laut,gambar pelik dan aneh di dunia,gambar pelik&misteri d dasar,gambar pokok ganjil,gambar pelik di jepun,haiwan pelik di dasar laut,gambar-gambar tempat-tempat berhantu di malaysia,gambar perkara aneh ciptaan Allah,ikan pelik di dunia,gambar pokok yang pelik,haiwan unik di dunia,Gambar yang pelik dan ganjil,ikan ganjil di dunia,haiwan purba yang paling ganas yang pernah wujud,haiwan pelik#imgrc=CGtwsi8f5FCylM:,gambar pelik dalam laut,gmbar taman buah trindah di dunia,HotWap com,gambar menarik dan pelik,haiwan pelik dan aneh,haiwan paling besar,gambar manusia aneh dan ajaib,haiwan lage,haiwan paling ajaib di dunia,gambar haiwan yang pelik,haiwan di geruni di air,haiwan terbesar,himpunan gambar p,gambar kalimah allah yang cantik,gambar menarik di dunia,haiwan yang pelik di malaysia,gambar muka pelik,haiwan yang tercantik didunia,haiwan paling misteri,7 perkara ajaib di malaysia,10 haiwan pelik di dunia,benda pelik 2016,benda aneh tapi benar,benda aneh didunia,Benda pelik berlaku di malaysia,7 haiwan pelik di dunia,benda pelik d dunia,10 haiwan pelik,alam semula jadi yang tercantik,benda-benda pelik didunia,benda paling ajaib,10 benda terajaib di dunia,ajaib pelik,7 benda ajaig,batu ajaib di malaysia,10 benda pelik didunia com,benar kah ada air terjun bentuk kalimah allah,air terjun bentuk allah,Benda benda ajaib dunia,7 rahsia allah yg berlaku didunia,10 haiwan paling aneh di dunia,benarkah ada air terjun yg berbentuk kalimah Allah di brazil,10 haiwan misteri,benda pelik yang terjadi di dunia,benda ajaib di malaysia,10perkara unik dan ajaib di dunia,benda pelik tapi ajaib,benda pelik ditemui,bendapelik,benda ajib di dunia,air terjun membentuk kalimah allah,benda ajaib misteri,10 taufan angin terpelik,10 tempat p,10 benda paling ajaib di dunia,benda aneh dan pelik dunia,barang pelik dan ajaib,barang aneh dan ajaib,Barang ajaib yang masih wujud,10 pelik,benda aneh dan pelik,benda benda pelik tapi benar gambar,10 kisah pelik,benda yg ajaib,cerita seram dan ganjil,foto paling seram di dulia,cerita² yang pelik didunia,cerita aneh tapi benar,foto manusia pelik,cerita ganjil di dunia,cerita ganjil dunia,fakta menakutkan di malaysia,fakta mengenai sejarah/misteri sarawak,empangan tertinggi di dunia,cerita pelik islam,fakta pelik di dunia,cerita pelik ajaib,dunia pelik indonesia,cerita pelik indonesia com,CERITA-CERITA AJAIB,cerita paling pelik dalam dunia,cerita menarik disarawak,fakta haiwan pelik,binatang2 pelik didunia,gambar dunia pelik,gamba haiwan pelik,Berita terpelik,blog cerita dunia,BINATANG PELIK DIDUNIA,blog benda pelik di dunia,gambar batu pelik,gambar benda paling aneh di dunia,binatang yang ganjil,berita pelik hari ini,gambar benda yang pelik,berite ganjil dunia,gambar benda yang pelik tapi benar,blog pelik,bntng aneh di dlm pokok,binatang paling pelik di dunia,bende anih,gambar alam semulajadi yang pelik,berite pelik,bende pelik,binatang paling pelik,www kisahdunia,yg pelik,tumbuhan pelik di dunia,kisah aneh dan pelik seluruh dunia,kisah pelik didunia,kisah pelik luar negara,kisah seram dan ajaib,kejadian pelik berlaku di dunia,kisah benar tempat yang aneh,kejadian pelik di seluruh dunia,kisah ajaib pelik,kisah benar berlaku di dunia,kejadian pokok aneh,kisah2 pelik tapi benar,kejadian pelik yang pernah berlaku di malaysia,kisau pulau misteri yang dijumpai,kawasan paling pelik didunia,laut terdalam yg pernah diterokai,lautan yg dah kering di dunia,kisah kisah benar di dunia,kisah menarik di malaysia,imej haiwan pelik,kejadian pelik dunia,Kisah lautan paling berbahaya menurut islam,kisah menarik seluruh dunia,jenis jenis ikan trindah ddunia,kisah manusia pelik,kisah manusia pelik di dunia,kisah paling pelik didunia,kisah menarik di seluruh dunia,imej batu ganjil,lautan atalantik,koleksi cerita pelik tapi benar,lukisan tumbuhan ganjil dan haiwan aneh,laut paling pelik di dunia,kisah haiwan pelik,Laut pelik,laut pling berbahaya di malaysia,kisah dunia benar,sejarah yg pelik,tempat paling sunyi di dunia,senarai tasik terbesar di arab,Pokok paling cantik,suku kaum pelik di dunia,Tasik tercantik didunia,tasik tercantik di malaysia,taman ajaib mempunyai tumbuhan ganjil,pulau ajaib di dunia,tempat menarik misteri di malaysia,pokok yg aneh,tempat paling sunyi dan digeruni di dunia,rahsia lautan,tempat menarik dan pelik,tempat jarang ditemui misteri,tempat menarik dan pelik di dunia,sejarah yang pelik,senarai kawasan aneh dan misteri,tempat paling pelik,tempat aneh dibumi,tempat paling aneh dan ganjil di dunia,rahsia pelik,Sungai-sungai misteri haiwan,tempat paling pelik di indonesia,tempat yang menarik dan pelik,pic manusia pelik,pokok paling besar didunia,Pokok paling susah nak jumpa di dunia,tempat yang paling bersejarah di dunia,pokok paling pelik,tempat yang paling pelik cantik dan bahaya,tempat yang pelik cantik dan bahaya,top 10 bangsa paling unik,pokok paling aneh didunia,pokok pelik tapi benar,tempat yang cantik,temtap yg purba,tempat bahaya di dunia melayu,tempat bahaya di dunia,tempat aneh dunia,tempat2 yg pelik,taufan yang paling berbahaya,tempat apa yang paling cantik,tempat bahaya tertinggi,tempat2 paling ngeri dan ajaib di dunia,Tempat yg ganjil aneh di indonesia,tempat yg paling indah unik pelik misteri,tempat-tempat pelik dan ajaib,tempat-tempat pelik di malaysia,tempat ganjil dunia,Tempat-tempat yg pelik di dunia,tempat ganjil di dunia,tempat ganjil ddunia,tempat ganjil dan seram didunia,tempat berhantu dan berbahaya,tempat berbahaya di dunia,tempat yg cantik tetapi ada yg bahaya,tempat aneh di laut,tentang benda2 ajaib di dunia,top 10 sunia pelik,top 10 tempat pelik,top 100 makluk pelik,tasik terbesar dan terdalam di dunia,tasik paling ser,tasik paling masin di dunia,tasik paling dlm ddunia,top 100 manusia pelik,top haiwan terbesar di dunia zaman dulu,top kisah pelik,tasik paling cantik di malaysia,tasik paling besar dunia,Top 10 Perkara paling seram yg berlaku di dunia,top 10 haiwan yang pelik,top 10 haiwan terbesar di dunia,tentang tasik di laut dalam,tempat aneh dan bersejarah,terpelik dunia,tempat ajaib di bumi,tempat ajaib di bawah laut,terpelik kat dunia,taufan paling bahaya di dunia,tinggalan sejarah yang pelik pernah dijumpai,tasik yg anih di dunia,tasik yang dalam di dunia,tasik terpelik di dunia,top 10 haiwan paling pelik,tasik paling bermisteri di sarawak,tempat tempat yang berbahaya,tempat pelik di malaysia,tempat tempat yang peli,tempat pelik dan misteri d dunia,tempat pelik dan misteri,tempat tempat yang tidak pernah dijumpai,tempat tempat yg aneh,tempat pelik dan menakutkan didualnia,tempat pelik dan aneh,tempat pelik dan ajaib dunia,tempat yang ajaib dan terindah,tempat pelancongan yang paling menarik di dunia,tempat tempat yang jarang diterokai di dunia,tempat pelik didunia,Tempat tempat pelik yang ada di dunia,Tempat tempat pelik yang ada d dunia,tempat tempat paling bersejarah di dunia,tempat tempat haiwan di malaysia,tempat tempat yang cantik di dunia,tempat tempat aneh,tempat semulajadi tercantik dunia,tempat rahsia yang bahaya di dunia,tempat rahsia di malaysia,Tempat pelik dijumpai,tempat tempat yang ganjil di malaysia,tempat pelancongan paling pelik di dunia,tempat pelancongan mesteri,tempat paling unik di dasar laut,tempat tempat yang aneh,tempat paling cantik,tempat paling bahaya,Tempat paling aneh tapi cantik,tempat yang pelik,tempat paling aneh dan pelik di dunia,Tempat naga dijumpai,tempat merbahaya di dunia,tempat menarik yang misteri,tempat menarik seperti tempat kisah dongeng,tempat yang unik dan pelik,tempat yang paling pelik tetapi cantik didunia,tempat paling ganas di dunia,tempat paling unik aneh dan misterius di dunia,tempat yang cantik tapi seram,tempat paling pelim di dunia,tempat paling pelik dunia,tempat yang mempunyai sejarah dunia yang menarik,tempat yang menarik tapi misteri,tempat yang paling bahaya,tempat paling pelik dan ajaib di dunia,tempat paling mesteri di kota tinggi,tempat yang paling pelik di malaysia,tempat paling jarang dijumpai manusia,tempat yg berbahaya di dunia,tasik paling berbahaya di dunia,Pulau yang pelik,pokok yang di bentuk imej,pokok yang aneh d dunia,pokok yang aneh,pokok yang ada kat aungai,pokok yang ada gambar haiwan,pokok unik di dunia,pokok tertinggi didunia,pokok tertinggi di dunia,pokok tertin,pokok terpelik didunia,pokok tereneh di seluruh dunia,pokok terbesar didunia,Pokok terbesar di seluruh dunia,pokok terbesar di dunia,pokok plg cantik,pokok pelik tapi benar com,Pokok yang paleng aneh,Pokok yang paling aneh di dunia,pulau yang aneh didunia,pulau terpelik,pulau tercantik di malaysia 2016 berlaku sesuatu,pulau tercantik dan ajaib di dunia,pulau paling mematikan di antartika,pulau paling di geruni di dunia,pulau mana kah yang paling terbesar di dunia,pulau di Indonesia yang pelik,poto putaran air terbesar,poto dunia yang ajaib,Poto besar pelil,poto benda ajaib,Poto aneh kawasan sungai penuh,pokok yg tercantik didunia,pokok yang pelik di dunia,pokok yang paling besar di dunia,pokok pelik dunia,pokok pelik didunia,pic pokok pelik,pic pemandangan pelik,pic pelik pelik,pic pelik di japan,pic paling pelik di dunia,pic kisah pelik,photo pelik dan ajaib,photo bukit piling besar di dunia,photo air laut yg paling jernih,peta dunia pelik,peta dunia ada kalimah,pertemuan purba dalam dasar air,perkarapaling pelik,perkara2 ajaib didunia,perkara2 ajaib,perkara-perkara yang menarik,pmbedahan anak ramai,poko yang gangil,pokok paling unik dan ganjil di dulia,pokok paling unik,Pokok paling susah di jumpai orang,perkara yg amat ganjil d dunia berlaku,pokok paling besar di dunia,pokok paling aneh,pokok gurun berbahaya,pokok gunung tercantik,pokok ganjil,pokok gangil di dunia,pokok di atas batu di sungai,pokok anih dan unik,pokok anih,pokok aneh yg ditemui,pokok aneh tapi nyata,pokok ajaib didunia,perkara-perkara aneh,pulau yang pelik diasia,tasik paling bahaya di dunia,senarai sungai di brazil,senarai nama naga di seluruh dunia,senarai nama binatang laut,senarai makhluk laut dalam,senarai mahkluk misteri,senarai lautan paling dalam di dunia,senarai lautan didunia,senarai laut mati di dunia,senarai kisah misteri,senarai kisah dongeng indonesia,senarai kejadian2 pelik dunia,senarai kejadian alam yang pelik,senarai kawasan tanah tinggi di seluruh dunia,senarai haiwan paling pelik di dunia,senarai empangan terbesar di,senarai empangan cantik,senarai top10 sungai terpanjang di malaysia,seram di air terjun malaysia,tasik paling bahaya,tasik misteri di indonesia,tasik misteri d dunia,tasik loanch misteri di dunia,tasik indah seluruh dunia,tasik di utah kering,tasik aneh di dunia,tangga yang pelik dan bagaimana ia terjadi,tanah paling kering didunia,taman dalam air paling cantik,sungai yg dikenali berpuaka,sungai yang tercantik menjadi empangan di jepun,sungai unik sungai dibawah tasik,sungai trdalam dan trcantik didunia,sejarah pokok naga,sungai paling dalam dimalaysia,senarai benda nama negara didunia,senarai air terjun yang pelik,Sejarah dunia paling Menarik,sejarah ciptaan aneh manusia,sebuah taman ajaib mempunyai tumbuhan ganjil,sarawakaneh,sarawak aneh pelik unik,rumah yang aneh tapi cantik,rumah pelik dan cantik,ribut taufan terbesar di dunia,rahsia tebesar didunia,rahsia misteri di dunia,rahsia dunia 2016,rahsia dalam tasik,rahsia buah peli,rahsia aneh,rahsia 7 benda ajaib di dunia,punca kulit terkupas,sejarah dunia versi bahasa melayu,sejarah kisah pelik di malaysia,senarai & gambar semua haiwan aneh dijumpai di dunia,semua jenis haiwan pelik,sempadan negara paling unik,sempadan negara paling bahaya,sejarah yg paling pelik di dunia,sejarah tentang tasik di indonesia,sejarah tentang mahkluk pelik,sejarah tentang haiwan paling berbahaya dan menakutkan di dunia,sejarah tempat menarik dunia,sejarah tasik tertua dunia,sejarah tasek y,sejarah pelik paling popular,sejarah pelik indonesia,sejarah pelik di dunia,sejarah paling pelik di dunia,sejarah misteri malaysia,pulau yg ganjil,Www/dunia pelik com,www tempat-tempat pelik dan menarik di dunia,www tempat yang menarik dan pelik,www tempat ganjil com,yang aneh dan ajaib,yang pel,yhsm-plushome_001,you tube 10 lautan yang menarik dan pelik,youtube kejadian aneh dan pelik,youtube kejadian pelik,Top ten tempat paling pelik sedunia,Www pelik aneh com,www ganjil di dunia com,top10 kejadian misteri di dunia,tumbuhan aneh ciptaan tuhan,tumbuhan pelik di dasar laut,tumbuhan yang paling digeruni,video fenomena pelik dan ajaib lagi nyata didunia ini,video pelik dan aneh,video pelik dan aneh com,What wap terkini benda pelik gambar 2016,wujudnya air terjun di puncK gunung,www blog 10 jenis makhluk pelik dilaut,www foto hantu di sarawak yang berhantu,zonebogel,gambar aneh di dunia naga,gambar benda paling besar dunia,Gambar benda pelik apa tu,empangan terdalam di dunia,empangan terbesar dimalaysia,gambar aneh ajaib menakjubkan,Gambar aneh Ganjil,fakta elektrik dalam tumbuhan,Fakta haiwan paling pelik didunia,fakta pelik dan menarik di dunia,gambar awan pelik berbentuk air terjun,Gambar awan besar disarawak,Fakta menarik dunia malaysia,fakta menarik tentang orang pelik,gambar aneh yg berlaku dibumi ini,Gambar barang paling berkuasa,empangan paling dalam dunia,dunia pelik didunia,gambar di muka bumi yang pelik,Gambar gambar aneh dan pelik,Dunia pelik dalam islam,dunia pelik and ganji,gambar dunia yang pelil,dunia indonesia pelik,dunia anih,Dunia aneh dan cantik,download video naga pelik tapi benar,download potoh pelik2,download jenis ikan aneh di dunia,gambar ciptaan allah yang unik,dunia pelik masa kini,gambar bersejarah yang jarang ditemui,empangan paling besar di malaysia,gambar buah ajaib com,empangan paling besar,gambar buah paling pelik,foto laut pelik,Empangan air besar did malaysia,Empamgan paling besar di dunia,Emal benda pelik pada tahun 1982,dwonlaod binatang pelek di dunia,Dunia pelik yang menakutkan,dunia pelik sungai,Download haiwan aneh di seluruh negara,gambar aneh,foto2 haiwan pelik,GAMBAE YANG ANEH GENGIL,foto orang pelik,foto muka pelik di dunia,gambaq pelik diindon,foto makluk pelik,gambar,foto kek pelik di dunia,foto hutan semulajadi paling cantik,gambar 10 tempat yang paling pelik di dunia,gajet pelik di dunia,foto haiwan terbesar,foto pelik alam semulajadi,foto pelik aneh ajaib,gamba bukit yang pelik,foto2 cantik manarik dan indah,gajet pelik di jepun,foto yang ganjil,foto tenoat aneh,foto tempat yang pelik didunia,foto tasik tercantik didunia,foto pokok unik cantik,foto pokok dunia,foto perayaan yang pelik dan ajaib di indonesia,gamabr benda ajaib di dunia,foto pelik dnan aneh,foto haiwan pelik di dunia,foto haiwan berbahaya,foto haiwan aneh,fot haiwan mitos tapi wujud,fhoto kalimah Allah seluruh dunia yang ditemui,gambar ajaib d dunia,fakta unik dan pelik,fakta tentang mitos pelik dunia,fakta tentang kewujudan makluk pelik,fakta perkara pelik,fakta pelik tentang tempat seram,fakta pelik setiap negara,fakta pelik jepun,gambar allah yang indah dan menakutkan manusia,foto alam plik,Foto alam tunjuk Allah ada,Foto alam tunjuk Allah ada di malaysia,foto foto aneh dan ganjil,foto empangan terbesar di dunia,foto empangan dunia,Foto bukti kewujudan naga,foto binatang pelik,foto benda pelik,foto benda aneh di dunia,foto benda ajaib di dunia,foto benda ajaib,foto bangsa di amazon yang pelik,gambar air terjun di brazil gambar arab allah,gambar ane,cerita ganjil tapi benar,cantik yang pelik,bukti wujudnya dunia lain,bukti kewujudan makhluk asing,bukit yg unik ciptaan allah,bukit ajaib di malaysia,buah yag boleh di makan terpelik bentuk nya,buah terpelik dan unik di dunia,buah pelik dan aneh,Bnde pelik,bnda paling pelik di dunia,Blog kisah aneh,blog cerita pelik dunia,blog bende pelik,blog aneh dan pelik,bintang ganjil di dunia,cara pelik menghasilkan elektrik,cerita ajaib di malaysia,cerita ganjil dari lautan luas,Cerita ganjil dan aneh seluruh dunia,cerita fakta menarik melayu,cerita fakta menarik bahasa melayu,cerita dan kisah pelik,cerita cerita pelik,cerita binatang aneh dan ganjil,cerita benda aneh,cerita benar dan pelik dunia,cerita aneh yg belaku com,cerita aneh dunia,cerita aneh dan pelik,cerita aneh dan,Cerita aneh dah pelik,cerita aneh,binatang yang ajaib,binatang pelik laut dalam,binatang pelik dan bahaya,berita pelik terbaru,berita pelik dan lucu seluruh dunia,berita pelik dan aneh,berita oelik,berita ganjl dmalaysia,berita aneh dan pelik,berita aneh dan ganjil,bentuk pokok yang pelik di dunia ini,bentuk muka bumi yg pelik,bentuk muka bumi paling pelik didunia,bentuk awan yang ganas image download,bentuk allah di air terjun hutan amazon,bende pelik di dunia,bende pelik dalam dunia israel,bende pelak,Berita pelik terkini dunia,berita tentang benda peli,binatang lucu dan pelik,binatang laut dalam yang pelik,binatang gan,binatang anrh dan berbahaya,binatang anih,Binatang aneh yang tak pernah dijumpai,binatang aneh pelik,binatang aneh dan ganjil,binatang aneh berbentuk naga di malaysia,Berita yg pelik berlaku hari ini,berita unik n pelik,berita terkini,berita tentang makhlung yang wujud di tahun 2016 yang pelik pelik,BERITA TENTANG DUNIA PELIK MENYERAMKAN DAN MENGERI,Berita Tentang Dunia pelik aneh Dan menyeramkan,bende paling pelik,Downland benda aneh di malaysia,cerita tentang kewujudan tumbuhan,Cerita tentang haiwan kisah,cerita tasik misteri di dunia,cerita seram dunia2016,cerita seram dan aneh seluruh dunia,cerita sej pelik,cerita perkara aneh,cerita pelik tapi benar terbaru,cerita pelik tapi benar,cerita pelik tapi ajaib,cerita pelik pasal haiwan,cerita pelik luar negara,cerita pelik ganjil,cerita pelik fakta menarik,cerita pelik dunia bahasa melayu,cerita tentang perkara ajaib dalam dunia,cerita tentang perkara aneh di dunia,di malaysia tempat yg bahaya,crta pelik,ciptaan yg aneh ganjil lucu,ciptaan terpelik di dunia,ciptaan pelik orang amerika,ciptaan paling pelik,Ciptaan paling menakutkan,ciptaan allah yang pelik,ceritatempatyangpelik,cerita2 aneh dan pelik,cerita-cerita pelik di dunia,cerita yang pelik,cerita yang paling best di dunia,cerita terpelik dan gambar pelik,Cerita tentang perkara aneh trjadi,cerita pelik didunia,cerita pelik di zaman dahulu,cerita pelik di hutan sarawak,cerita mitos di malaysia,cerita mistik hantu di eropah,Cerita misteri yg menarik tentang sungai amazon dalam bahasa malaysia,cerita menarik tentang alam yang indah,cerita manusia gunung,cerita makhluk ganjil di sarawak,cerita lucu tapi pelik,cerita legenda gunung zaman dahulu seluruh dunia,cerita lagenda dunia purba,cerita lagenda,cerita kisah pelik berlalu didunia,cerita kisah pelik,cerita kisah air sungai jernih,cerita kejadian yang tak pernah ditemui,cerita jepun plik,cerita mitos haiwan ajaib,cerita mitos tapi benar,cerita pelik dari luar negara,cerita pelik dan misteri di dunia,cerita pelik dan lucu,cerita pelik dan ganjil di dunia,Cerita pelik dan aneh dunia,cerita pelik dalam dunia,cerita pelik com,cerita pasal pulau paling bahaya,cerita paling pelik didunia,cerita paling best di malaysia,cerita paling,cerita palik tapi benar usa,cerita orang pelik tapi benar,cerita orang pelik,cerita ngeri di seluru dunia,cerita hidupan laut paling ganjil,ikan pelik gambar,haiwan paling ganas menyeramkan di dunia,haiwan merupai manusia,haiwan pelik di amazon,haiwan misteri dan aneh didasar laut,haiwan paling indah di dunia,haiwan laut yang jarang dijumpai,haiwan paling unik di malaysia,ikan pelik dan jarang dijumpa,ikan pelik di dunia com,haiwan paling misteri di dunia,haiwan laut yang cantik,haiwan laut paling dalam,haiwan lagenda paling berbahaya,haiwan misteri di dalam paya,haiwan pelik dari dunia lain,haiwan misteri ditemui gambar,ikan pelik di malaysia,haiwan paling cantik di dunia,haiwan paling besar di malaysia,Haiwan paling besar didunia,haiwan paling besar dalam 2016,haiwan paling kecil d dunia,haiwan pelik aneh,ikan pelik tapi benar,haiwan paling unik,haiwan pelik dan lucu,haiwan paling seram di dunia,haiwan paling bersejarah,haiwan paling berkuasa dan gah,haiwan paling aneh yang pernah wujud didunia,haiwan pelik dan misteri com,haiwan misteri bawah laut,hujan yang pelik dan aneh,Haiwan2 Aneh Dalam Dunia ?,haiwan-haiwan aneh dah menakutkan,haiwan zaman dahulu,haiwan yg ganjil,haiwan yang unik ditemui di malaysia,haiwan yang tidak wujud,haiwan yang tidak pernah dilihat,haiwan yang terpelik di dunia,hutan berhantu di sarawak,haiwan yang smart,Haiwan yang pelik dijumpai,haiwan yang pelik di dasar laut,haiwan yang pelik dan seram di dunia,hutan hujan yang paling susah diterokai di dunia,hanya diRussia benda benda pelik dan,hari yang paling pelik didunia,hutan cantik ciptaan Allah,himpunan kisah-kisah pelik dan ajaib,Himpunan kisah pelik dan aneh di seluruh dunia,himpunan kisah aneh dan pelik,himpunan cerita pelik,hidupan pelik di dunia,hidupan paling pelik,hidupan laut yang unik,hidupan laut yang jarang ditemui,hidupan laut yang jarang dijumpai,hidupan laut pelik,hidupan laut ganjil,hidupan dalam laut,hewan pelik yg seram,haiwan yang pelik aneh dan menakutkan,haiwan yang pelik,haiwan terkecil di dunia,HAIWAN TERCANTIK DI DUNIA,haiwan terbesar dunia,haiwan terbesar du dunia,haiwan terbesar di malaysia,ikan pelik com,haiwan ter,haiwan pelik zaman purba,haiwan pelik yang tidak pernah ditemui,haiwan pelik yang pernah dijumpai,haiwan pelik yang bahaya,haiwan pelik tapi ganas,haiwan pelik dunia,haiwan pelik dijumpai 2016,haiwan terpelik d dunia,haiwan terpelik di dunia 2016,hutan malaysia dan rahsia nya,haiwan yang paling pelik d dunia,haiwan yang paling pelik,haiwan yang paling misteri di dunia,hutan paling sukar di dunia,haiwan yang paling menarik di dunia,haiwan yang paling menarik,haiwan yang paling cantik di dunia,ihaiwan lagenda dunia,haiwan yang jarang ditemui di laut,haiwan yang ganjil,ikan di dasar laut paling dalam yang pelik,haiwan yang aneh di dunia,haiwan terpelik didunia,haiwan pelik di sungai,Gambar pelik tapi unik,Gambar orang paling pelek,gambar negara pelik dan aneh,Gambar naga yang pernah di jumpai seluruh negara,gambar naga di tasik bulat di brazil,gambar muka yang paling cantik,gambar muka haiwan yang ganas dan menakutkan,gambar menakju,gambar manusia pelik tapi benar,gambar manusia aneh dan pelik,gambar makhluk yang pelik di dunia,gambar makhluk pelik tapi benar,gambar makhluk pelik dn aneh,gambar makhluk pelik di dunia,gambar makhluk ganjil,gambar makhluk aneh di keluar di tasek,gambar orang pelik di dunia,gambar paling pelik dan aneh,gambar pelik tapi menarik,gambar pelik tapi benar di malaysia,gambar pelik tapi benar dan menakutkan,gambar pelik tapi Aneh,gambar pelik didunia,Gambar pelik didalam lautan atalantik,gambar pelik dan seram,gambar pelik dan ngeri,gambar pelik dan lawak,gambar gambar pelik di dunia,gambar pelik com,gambar pelik ciptaan allah,gambar pelik & aneh,gambar pelek-pelek,gambar pelek,Gambar mahluk terpelik didunia,gambar mahluk terpelik di dunia,gambar haiwan yang pelik di dunia,gambar haiwan pelik di malaysia,gambar haiwan pelik di japan,gambar haiwan pelek dan aneh,gambar haiwan paling tinggi di dunia,gambar haiwan paling pelik di dunia,gambar haiwan paling kotor,gambar haiwan paling ganjil didunia,gambar haiwan paling ganas,Gambar haiwan laut yg besar,gambar haiwan ganjil dunia,gambar haiwan di malaysia,Gambar haiwan berbahaya dengan manusia,gambar haiwan aneh kat dunia,gambar haiwan ane,gambar haiwan yang terbesar di dunia,gambar ikan naga pelik,gambar mahluk elik,gambar macam macam bawah laut terindah tercantik di dunia bergerak tahun 2016,gambar macam macam ais yang paling tercantik di dunia bergerak tahun 2016,gambar macam macam air yang paling tercantik di dunia bergerak tahun 2016,gambar lautan pelik hd,gambar laut yg paling pelik,gambar laut yang cantik tapi seram,gambar laut tercantik,gambar laut pelik,gambar laut paling pelik,gambar laut dalam yang pelik,gambar kejadian pelik,gambar kawasan perumahan yang paling cantik,gambar ikan pelik,gambar ikan paling pelik,gambar gunung paleng tinggi sedunia,gambar pelik terbaru,haiwan lagenda malaysia,gunung seperti manusia sarawak,gunung pelik di russia,gambar sunyi sedunia,gunung paling pelik di dunia,Gmbr haiwan pelik,gmbr binatang aneh,gmbr aneh dan pelik,garam ajaib bukit,ganjil tapi benar,ganjil pelik,ganjil di dunia,ganjil alam d malaysia,ganjil 2016,gambarpokokbesar,gambar2 pelik tp cantik di dunia,haiwan ajaib,haiwan an,haiwan lagenda di lautan,haiwan lagenda di laut,haiwan haiwan yang aneh,haiwan ganjil di lautan,haiwan di hutan yg aneh,haiwan dan kejadian pelik,haiwan dalam la,haiwan berbahaya yang ada di borneo,haiwan berbahaya di dunia,haiwan aneh wujud,haiwan aneh tapi benar,haiwan aneh lagenda,haiwan aneh di malaysia,haiwan aneh di lautan,haiwan aneh di empangan semenyih,gambar2 pelik kejadian alam,gambar2 aneh di dunia,gambar seram dan pelik,gambar semula jadi y ajaib,gambar sejarah yang terdapat di sarawak,gambar sejarah yang pelik,gambar sejarah malaysia kuno,gambar sebuat taman ajaib mempunyi beberapa tumbuhan ganjil,gambar rumah yang paling kecil dan pelik com,gambar pulau terpelik di dunia,gambar pokok tertinggi di malaysia,gambar pokok pelik,gambar pokok aneh,Gambar Pokok Ajaib dalam air,gambar permandangan pelik dan unik,Gambar perkara-perkara pelik,gambar pemandangan di hutan ganjil,gambar sungai yang pelik,gambar tampat palik tapi benar,gambar2 aneh dan pelik,gambar2 ajaib kejadian alam,gambar10 benda ajaib allah,gambar yang pelik-pelik,gambar yang pelik pelik dari arab,gambar yang pelik dan ganjil di lautan,gambar yang benar tetapi pelik,gambar unik ciptaan allh,gambar tempat yang pelik tapi indah di dunia,gambar tempat pelik yang ada du dunia,gambar tempat pelik dan bermisteri,gambar tempat paling luas,gambar tempat paling cantik,gambar tempat aneh,gambar tasik yang aneh,gambar pelik terkini,perkara yang terbesar,perkara perkara pelik tapi benar,peristiwa pelik,Perkara yang ganjil di dunia,perkara ajaib di malaysia,perkara yang ganjil 2016,Perkara yang ajaib telah belaku di dunia,perkara unik di jepun,perkara yang unik,perkara yang aneh dan unik di dunia,pelik tapi benar dimalaysia 2016,perkara,pelik yang ada di dunia,pelik tapi benar di indonesia 2016,pelik tapi benar dunia,pemandangan di atas gunung di malaysia,pemandangan alam pelik,peliknya dunia,Pelik tp menjadi,pelik tapi benar tentang dunia,pelik-pelik 2016,perkara yang menakutkan di dunia,perkara yang pelik,pemandangan dilangit alam yg aneh ajaib,pemandangan menarik yang menyeramkan,pelik tapi benar haiwan,perkara yang pelik di malaysia,Perjumpaan makhluk ganjil di dunia,perjumpaan haiwan haiwan pelik,perkara yang pelik tapi benar d,peristiwa pelik di malaysia,perkara yang pelik tapi benar,pelik tapi benar islam,pelik tapi wujud,perkara pelik dan mustahil terjadi,Perkara paling menakjubkan di dunia,perkara paling bahaya di dunia,Perkara paling aneh,perkara pelik tentang dunia,perkara paling ajaib 2016,perkara pal,perkara misteri yang berlaku di dunia,perkara pelik tentang perjumpaan,perkara pelik dan aneh di dunia,perkara menakutkan dunia,perkara menakjubkan di seluruh dunia,perkara paling menakutkan di dunia,perkara pelik tentang bumi,perkara paling pelik bin ajaib didunia,perkara pelik dan seram,perkara pelik di bumi,perkara pelik ciptaan allah,perkara pelik berlaku pada tahun 2015,perkara pelik berlaku di bumi,perkara pelik di duniap,perkara pe,perkara paling susah di dunia,perkara pelik dunia pic,perkara paling seram di dunia,perkara paling pelik didunia,perkara luar biasa di dunia,perkara ganjil tetapi benar,perkara aneh di india,perkara aneh di dunia rahsia,perkara pelik-pelik didunia,perkara aneh di bumi,Perkara pelikk yang berlaku dimalaysia,perkara aneh Dan menakutkan Di dunia,perkara aneh 2016,perkara pelil,perkara ajib di dunia,perkara ajaibd,Perkara ajaib yang berlaku,perkara pelik yg berlaku:di bumi,perkara pelik yang terjadi,perkara aneh dilautan,perkara ganjil dunia,perkara ganjil di malaysia,perkara pelik yang ditemui,perkara pelik yang pernah berlaku,Perkara aneh/luar biasa berlaku di dunia/download video percuma,perkara aneh yang terjadi di dunia,perkara aneh yang telah berlaku 2015,perkara aneh yang berlaku di malaysia,perkara aneh terjadi dibumi,perkara aneh tentang malaysia,perkara aneh dunia,perkara ajaib tentang islam,misteri pokok besar,Misteri aneh pelik,misteri aneh dan ganjil malaysia,misteri ajaib dunia,misteri ajaib didunia,Mister tapi benar di serata dunia,mister aneh yg berlaku di dunia,mesteri mkhluk pelik di laut,mesteri binatang pelik,mencari barang ganjil di dunia,menarik seram dan pelik dunia,manusia yg pelik didalam al-quran,manusia yg di anugerahi stamina ajaib,manusia terpelik,manusia pelik zaman dahulu,manusia pelik di temui di dunia,misteri antartika menurut islam,misteri dan aneh didunia dalam bahasa malaysia,misteri dihutan paling luas didunia,misteri penghuni tasik terbesar di malaysia,misteri pelik tapi benar,Manusia ganjil dan haiwan ganjil,misteri paling pelik di dunia,misteri misteri yang berlaku di dunia,misteri lautan yang belum diterokai,misteri hantu di eropah,misteri haiwan yang tak wujud,misteri haiwan pelik,misteri haiwan paling cantik,misteri haiwan lagenda,misteri haiwan ganjil,misteri dunia haiwan,misteri dunia bahasa malaysia,misteri dimalaysia,manusia pelik di dunia,manusia pelik aneh,manusia ganzil,makhluk paling pelik,makhluk ganjil yang sangat berbahaya,makhluk ganjil d malaysia,makhluk aneh yang wujud di dunia,makhluk aneh temui di dunia,makhluk aneh tapi wujud,Makhluk aneh ditemui di lautan,makhluk aneh di malaysia,Makhluk aneh di lautan di temui,mahluk yang pelik,mahluk ganjil di dunia,mahluk aneh yg di jumpa di seluruh dunia,mahluk aneh ditemui di Malaysia,mahluk ajaib di dunia,mahkluk pelik,makhluk pelik dari lautan,makhluk pelik di dunia,makhluk pelik di malaysia,manusia ganjil dan pelik,manusia dan kaum pelik di dunia,manusia berkuasa pelik di dunia,maknusia zaman batu,Maknusia pelik,makluk unik di temui,makluk pelik,makluk paling pelik didunia,makluk asing yang pernah orang temui,makluk allah yng pelik dan ganjil,makluk,Makhluk-makhluk yang sangat ganjil,makhluk sungai ganjil,makhluk pelik terbaru,makhluk pelik didunia,mahkluk paling aneh dan seram,misteri pppelik dunia,pelik tapi benar di dunia indonesia,Pelek yang baling besar,pelek dalam dunia,pelbagai jenis haiwan pelik,pekara2 pelik,pekara yang paling misteri di dunia,pekara yang paling misteri,pekara yang menarik di dunia,pekara pelikyang berlaku,Pekara pelik dalam dunia,Pekara paling seram di dunia,pekara aneh di dunia melayu,Pekara aneh,parkara pelik dalam islma,pantai yang aneh tapi cantik,Pantai Tercantik Dan Berbahaya,pelik 2016,Pelik ajaib,pelik ajaib aneh,pelik tapi benar,pelik tapi aneh,pelik pelik di dunia,Pelik mustahil dan ngeri di dunia,pelik dn ajaib,pelik didunia,pelik dan rahsia,pelik dan aneh malaysia,pelik dan aneh dunia,pelik dan ajaib tapi benar,orang pelik dan aneh didunia,pelik dan ajaib com,pelik dalam lautan,pelik ajaib tapi benar,pelik ajaib misteri,palong zaman jepun,paling ganjil,org plg menakutkan,nama pokok di yaman,nama negara paling pelik didunia,nama awan pelik,mukabumi paling pelik di dunia,muka terpelik di dunia,muka paling pelik tp benar,muka orang pelik,mitos pelik,mitos haiwan zaman dulu,misteri yg berlaku di dunia,misteri yang pelik,misteri yang berlaku di dunia,misteri terganjil di dunia,misteri tempat yg pelik dan aneh,misteri tempat rahsia,nama pulau paling pelik di malaysia,nama tempat paling pelik di dunia,nama tempat yang paling pelik,org ganjil d dunia,orang yang aneh dan pelik,orang terpelik didunia,orang pelik pelik d indonesia,orang paling pelik d dunia,orang orang pelik,negara yg sangat di geruni,negara yg mempunyai air terjun yang cantik,negara yang pelik di dunia,Negara yang mempunyai laut yang unik 2016,Negara terpelik,negara paling ganjil,negara laut ada airterjun,negara ajaib di dunia,Nama-nama benda orang tempat Teraneh didunia,misteri pulau berhantu di dunia bahasa melayu,kisah pelik tapi benar dunia,kisah pelik tapi benar malaysia,kisah pelik terbaru seluruh dunia,Kisah pelik tapi seram Amerika,kisah pelik taufan,kisah mistis di sarawak,kisah paling lucu di dunia dalam bahasa melayu,kisah pulau terpelik di dunia,kisah pokok aneh,kisah pelik terjadi,kisah nyata yg menakjubkan dan pelik,kisah pelik yg trbaru yg dijumpa oleh manusia,Kisah Orang terpelik dunia,kisah paling pelik,kisah pelik zaman dahulu,kisah pelik dan aneh tapi menyeramkn,kisah pelik jepun,kisah pelik dan paling aneh,kisah pelik dan menarik,kisah pelik di sarawak,kisah pelik dan menyeramkan di dunia,kisah pelik dan misteri,kisah pelik indonsia,kisah pelik dari indonesia,kisah pelik di bumi,kisah pelik dan best,kisah pelik malaysia,kisah pelik 2015,kisah pelik t,kisah pelik seluruh dunia,kisah pelik orang mati,kisah pelik hari ini,kisah pelik misteri dunia,kisah pelik d indonesia,kisah pelik misteri,kisah pelik manusia,kisah pelik di malaysia,kisah sejarah menarik di malaysia,mahkluk aneh ditemui di malaysia,laut yg misteri,laut yg dalam,laut yang paling masin di dunia,laut yang aneh di dunia,laut terindah di dunia tapi bahaya,laut ter luas dan ter dalam di dunua yang sering menampakan hal yang aneh,laut paling pelik tapi benar,laut paling masin,laut paling dalam dunia,laut mati di sarawak,laut apa paling bahaya dan menakutkan di dunia,langit bentuk pelik,lagenda masih ada masa kini di dunia,lagenda laut paling ganjil,lagenda di sarawak yang misteri,kuih pelik sedunia,lautan ajaib di dinia,lautan ajaib dunia,lukisan terbesar di dunia,lukisan suasana tumbuhan pelik dan ganjil,lukisan sebuah taman ajaib,lukisan pelbagai jenis tumbuhan ajaib,lukisan nama allah tercantik di dunia,lukisan makhluk ganjil ngeri dan menakutkan,lukisan kawasan ganjil,lukisan haiwan yang tidak pernah wujud,legenda berlaku dia malaysia,lautan yang pelik,Lautan terdalam dan ganas didunia,lautan tercantik didunia,lautan seram dan pelik,lautan paling luas di malay,lautan paling dalam di dunia,lautan paling cantik dn aneh,kuasa kuasa ajaib dunia,kuasa ajaib yang wujud di muka bumi ini,kota ajaib dunia,kisah zaman haiwan aneh purba singapurw,kisah yg pelik,kisah yg ganjil,kisah unik dan menakjubkan di dunia,kisah terseram di seluruh dunia,kisah terpelik di dunia,kisah sungai yang pelik,Kisah seram mistik pelik & aneh 2015/2016,kisah seram haiwan aneh,kisah seram di sarawak,kisah seram dan pelik tapi benar,kisah seram dan benar menurut islam,kisah seram air terjun kota tinggi,kisah seram 2015-2016 malaysia,kisah sejarah zaman dahulu tentang alam,kisah sejarah paling pelik,kisah-kisah barang lagenda,kisah-kisah pelik di dalam al-quran,koleksi kisah seram sedunia,koleksi kisah ajaib,koleksi gambar sungai yang cantik,koleksi gambar pelik tapi benar,koleksi gambar pelik dan aneh,koleksi cter pelik misteri dan aneh,koleksi cerita seram lagenda malaysia,koleksi benda yang pelik di serata dunia,kolam pelik tapi unik,kolam dan sungai yang paling ngeri di dunia,Kolam air panas di malaysia yang di bawah muka bumi,kjdian yg plik foto,kisaj seram dan ajaib,Kisahbenarberlakudiindonesia,kisah2 menarik di malaysia,kisah2 benar dan aneh,kisah sejarah misteri di sarawak,kejadian yang paling pelik di dunia,Kejadian aneh yg berlaku d seluruh dunia,Kejadian aneh yang berlaku di zaman ini,kejadian aneh yang berlaku di malaysia,kejadian aneh yang berlaku 2016,kejadian aneh pelik tapi benar,kejadian aneh dudunia,kejadian aneh dimalaysia,kejadian aneh dan pelik yg pernah belaku didunia,Kejadian aneh dan pelik didunia bahasa melayu,kejadian aneh dan pelik di,kejadian aneh ciptaan allah,kejadian alam yamg pelek,keindahan tasik tercantik du,keadaan laut terseram sepanjang masa,kawasan yg paling peli,kejadian kebetupan paling pelik dalam sejarah,kejadian luar biasa yang berlaku di bumi manusia,kejadian misteri aneh pelik,kejadian yang dahsyat pernah berlaku di malaysia,Kejadian yang aneh berlaku di dunia,kejadian pelik yg berlaku di sarawak,kejadian pelik tapi benar dan unik,kejadian pelik tapi aneh,ikan terpelik didunia,kejadian pelik di pelik d,kejadian pelik di dunia terkini 2016,kejadian pelik dan menakjubkan di hari ini,Kejadian pelik dan aneh youtube muka bumi,kejadian pelik dalam dunia,Kejadian pelik d luar negara,kejadian pelik ciptaan allah,kejadian pelik 2016,kejadian pelek didunia,kawasan yang dikatakan paling pelik dan unik di dunia,kawasan yang berbahaya di dunia,kawasan rahsia di malaysia,info tentang rahsia dlm laut,indonesia pelik com,imej tempat cantik,imej taman semulajadi yg indah,imej pulau yg terpelik di dunia,imej pokok aneh seram,imej pelik di dunia,imej manusia yang paling wangi di dunia,imej haiwan yang terbesar di dunia,imej binatang pelik,imej air terjun di sarawak,image yg benar berlaku dunia,image tempat yg ganjil,image laut terganas didunia,image haiwan pelik,jalan pelik di sarawak,jenis batu yang pelik,jenis jenis alam aneh di dunia,kawasan perumahan tercantik di dunia,kawasan pelik didunia,kawasan pelik 2016 di malaysia,kawasan paling wangi didunia,kawasan paling tinggi didunia,kawasan paling berbahaya di dunia,kawasan digeruni di kuching,kawasan di bumi yg miateri,kawasan bahaya di dunia,kawasan ajaib,kawah meteor dibrazil,kaum yg pelik,kalimah allah yang indah,kalimah allah air terj,jenis jenis benda ajaib,ikan yang pelik,kisah misteri seluruh dunia,Kisah haiwan paling berbisa - mitos,kisah haiwan misteri di lautan,kisah haiwan anih,kisah dunia benda pelik,kisah dunia - tempat merbahaya,kisah didunia,kisah dan ajaib,kisah benar yang pelil berlaku di dunia,kisah benar yang jarang berlaku,kisah benar terjadi seluruh dunia,kisah benar manusia pelik,kisah benar manusia menakutkan,kisah benar makhluk aneh,kisah benar kawasan yang aneh,kisah benar hari ini di sarawak,kisah hantu benar sarawak,Kisah Hidupan Ganjil Di Dunia,kisah kejadian yang unik berlaku,kisah misteri mukah sarawak,kisah misteri gadis berkulit jernih,kisah misteri dunia yang pelik,kisah misteri dan ajaib,kisah misteri ajaib didunia,kisah menarik malaysia,kisah menarik di dunia,Kisah menarik dan pelik seluruh dunia,kisah makhluk pelik,kisah makhluk ganjil,kisah kisah pelik tapi benar,kisah kisah pelik aneh dan misteri,kisah kisah haiwan zaman dahulu,kisah kisah benar dan pelik hutan amezon,kisah kewujudan makhluk aneh hari ini,kisah benar disunia,kisah benar di seluruh dunia,kisah benar di sarawak,kewujudan makhluk asing,kewujudan kisah kisah aneh,kewujudan gunung didunia,kewujudan dunia,kewujudan air terjun,keunikan bentuk peta dunia 2016,Kesah benar tentang mahkluk dalam air masin,Kesah benar binatang lahir yang ganjil ada gambar,kesah aneh dunia,kenapa haiwan pelik ade dunia com,kek paling besar di dunia,kejadiananehdimalaysia,Kejadian yg aneh dn unik,kejadian yangpelik di dunia,kejadian yang pelik dan menakutkan di seluruh dunia,kewujudan naga gambar,kisah 7 benda ajaib di dunia,kisah ajaib,kisah benar di indonsia,kisah benar di dunia,kisah benar dan aneh,kisah benar aneh,Kisah benar ajaib,Kisah aneh tentang malaysia,kisah aneh pelik misteri dan seram sedunia,kisah aneh pelik,kisah aneh n pelik,kisah aneh malaysia,kisah aneh di sarawak,kisah aneh berlaku di bumi,kisah aneh alquran,kisah ajaib yang berlaku di bumi,kisah ajaib dan pelik infiniti,kejadian yang pelik akan berlaku di malaysia,benda benda pelik dan aneh share,batu yang pelik,batu pelek di dunia,Benda benda paling ajaib di dunia,benda benda aneh dan ajaib,benda benda ganjij,benda benda anih berlaku di bumi,benda benda ajaib d dunia,Benda ajaip dan ganjil d seluruh alam dunia,benda ajaib islam,benda ajaip dunia,benda ajaib dunia 2016,benda aneh ada kalimah allah,benda aneh d srwak,benda ajaib d dunia,air terjun membentuk kalimah allah di brazil,benda an,benda aneh yang dijumpai di atmosfera,benda aneh yang pernah wujud di bumi,benda anih di temui,benda,benda belum di temui,benar dan ganjil,benda benda ajaib ciptaan allah,benda ajaib yang ada di dunia,Benda benda pelik dan misteri dunia,Benda ganjil dan aneh,benda yang ganjil di dunia,benda yang ganjil di amazon,benda yang aneh di dunia,benda yamg aneh,benda terlucut kat dunia,benda pelil,benda pelik yg berlaku di atas dunia ini,benda pelik yang terjadi,benda pelik yang menakutkan,benda pelik terkini,benda pelik terjadi di dunia,benda pelik ter,benda yang menakjubkan di dunia,benda yang mustahil dekat dunia,benda yang pelik pelik,benda2 yang pelik,benda2 yang ajaib di dunia,benda2 pelik yang berlaku di dunia,benda2 pelik tapi benar,benda2 pelik ciptaan manusia,benda2 aneh di dunia,benda ysng pelik,Benda yg pelik2 berlaku kat malaysia,benda yg menarik di dunia,benda yang terlucut kat dunia,benda yang terajaib di dunia,benda yang tak pernah wujud di dunia,10 perkara paling misteri di dunia,benda pelik pelik di dunia,benda pelik didunia com,benda paling pelik 2016,benda paling panas didunia,benda paling masin di dunia,benda paling aneh di dunia,benda ganjil di malaysia,benda ganjil d dunia2016,benda ganjil berlaku di dunia com,benda benda yang pelik di dunia ini,Benda benda pelik@ganjil,benda benda pelik tapi benar di dunia,benda benda pelik tapi benar,benda benda pelik di bumi seperti dalam al quran,benda paling pelik d dunia,benda paling pelik di malaysia,benda pel,benda pelik dibumi,benda pelik di peta,benda pelik di langit,benda pelik di jepun,benda pelik dekat dunia,benda pelik dan seram,benda pelik dan jelik,benda pelik berlaku di dunia kini,benda pelik atas dunia,benda pelek di dunia,benda pelek,Benda pelak didunia,Benda benda pelik dan misteri yg d temui d dasar laut,batu dan bukit yang mempunyai bentuk seperti haiwan,7 tempat paling bahaya,7 ajaib di dunia,5 perkara ajaib di dunia,41 makluk pelik,20 tempat sempadan melucukan di dunia,15 Tempat Paling Sunyi Dan Pelik,15 manusia pelik,10haiwan terbau di dunia,100 pokok terbesar yang unik dan pelik,100 manusia pelil di dunia,100 mahluk pelik,100 kejadian unik di seluruh dunia,100 haiwan pelik Di dunia,10 tumbuhan paling aneh di dunia,10 tempat yg berbahaya di dunia,10 tempat yang pelik di dunia,7 ajaib di dunua,7 benda aja,7 benda ajaib di dunia 2015,7 perkara rahsia allah didunia,7 perkara pelik di dunia,7 perkara misteri dunia,7 perkara ajaib di dunia,7 perkara ajaib ddunia,7 pekara ajaib dunia,7 pekara ajaib di dunia,7 misteri haiwan terbesar,7 kejadian aneh di dunia bahasa melayu,7 haiwan terbaru 2016,7 binatang pelik,10 ajaib benda di dunia,7 benda pelik dumia,7 benda ajaid,7 benda ajaib di Malaysia,10 tempat terpelik dunia,10 tempat terdalam di dunia bahasa melayu,10 Tempat Paling merbahaya,10 laut terdalam di dunia bahasa melayu,10 kisah dunia aneh luar negari,10 Kawasan terdalam di dunia,10 haiwan pelik di hutan AMAZON,10 haiwan paling pelik di dunia,10 haiwan aneh,10 gunung ajaib didunia,10 gambar pelik,10 fakta tentang keluasan indonesia,10 empangan paling besar di malaysia,10 benda semulajadi,10 benda pelik didunia,10 benda pelik dalam laut,10 benda ajaib,10 barangan paling pelik di jepun,10 manusia paling misterios,10 manusia paling pelik dunia,10 manusia yang mempunyai benda pelik,10 tempat paling aneh di dunia,10 tempat didunia yang pelik,10 pulau yang paling berpuaka di dunia,10 pokok tertinggi di dunia,10 perkara pelik yg anda boleh temui di India,10 perkara paling unik,10 perkara paling pelik,10 perkara paling merbahaya,10 perkara paling ajaib di dunia,10 perkara belum ditemui di malaysia,10 perkara aneh di dunia,10 perkara aneh di didunia pulau bergerak,10 penyembahan tuhan yg pelik,10 pantai yang tercantik dan berbahaya,10 manusia yg mempunyai kuasa ajaib,10 barang paling pelik ddunia,7 tempat tempat ajaib purba di dunia,batu batu pelik,antara perkara yg jarang berlaku di dunia,antara perkara yang pernah berlaku dalam dunia yang di anggap sebagai Sejarah dunia sepanjang zaman,antara lukisan yg menakut kan di dunia,antara gambar bersejarah dunia,antara binatang yang tercantik,anih pelik,aneh tapi pelik,aneh haiwan pelik,aneh di dunia,aneh dan pelik tapi benar,aneh dan pelik dunia,aneh dan,Allah air terjun amazon brazil,alam semulajadi yg menkjubkan dan pelik,alam semulajadi yang tercantik di dunia,antartika tiada pernah diterokai,apakah paling dalam di malaysia,awan pelik di sarawak,batu aneh di malaysia,batu aneh dan haiwn aneh,Batu ajaib wujud,barang2 yg ganjil dn unik,barang2 purba yg di termui,barang terpelik didunia,barang pelik tapi,barang pelik ditemui terkini,Barang pelik,barang ajaib di dunia,barang ajaib,banda pelik terjadi tahun 2016,bahaya ke kawasan hutan di malaysia?,bahaya hutan di malaysia,awan ribut seluruh dunia,alam semulajadi yang aneh,alam ajaib di dunia,al-quran makhluk pelik,air terjun di amazon kalimah Allah,air terjun brazil allah,air terjun berbentuk nama Allah di brazil,air terjun berbentuk kalimah,air terjun berazil ada kalimah allah,air terjun bahaya di malaysia,air terjun amazon Brazil kalimah Allah,Air terjun ada nama allah di brazil,air laut paling jernih di dunia,air empangan paling dalam didunia,adakah haiwan mamot berbahaya?,Adakah cerita yg pelik pelik terkini,ada cerita pelik tapi benar,7perkara/benda ajaib di dunia,7ajai,air terjun di brazil berbentuk allah,air terjun di perancis seperti kalimah Allah,air terjun disebuah tasek,akta pelik di dunia,ajayip naga keluar dari awan,ajaib ter,ajaib tapi benar manusia dajulu com,ajaib di sarawak,ajaib di malaysia,ajaib dan benar,ajaib,air yg pelik di malaysia,air terjun yang ada kalimah Allah di Brazil,air terjun tercantik di eropah,air terjun tercantik di dunia,air terjun sungai amazon membentuk kalimah Allah,air terjun pelik di dunua,air terjun guaira misteri,7 tempat yang ajib didunia
{ 6 comments… add one }
 • Iesya Dyana 31/05/2015, 11:51 am

  Ape bendenya yang pelik????

  Air Terjun x pelik.. (Mungkin ia slh anggap ke apa ke)
  Antartika x pelik.. Apa yang pelik tentang keluasan negara?
  Tasik x pelik.. Ia lihat begitu kerana putaran angin yang kuat
  Tanah? Mengapa dengan tanah? Mengapa? Kerana ia tidak ditutupi salji? HAH! Tolonglah!!
  Pokok bukan aneh… Pokok bukan sarang makhluk asing.. Ia hanya dibentuk seperti itu kerana Allah yang membuat bentuknya seperti itu..
  Pantai juga tidak aneh.. Walaupun pasirnya di tolak ke ATAS, masih tiada bukti yang ia aneh.. (Mungkin air laut terdapat bencana yang bahaya dan boleh menolak pasir ke atas?
  Kawah Meteor? amende la…. Ia hanya kerana tahi bintang yang terjatuh…
  Gunung Roraima di Venezuela, Brazil! Ia hanya tanah tinggi!! Fikirlah sikit!!
  Pintu ke Neraka? Fikir, fikir! Fikir!! Allah Maha Berkuasa tidak akan meletakkan Neraka Di SANA! Mengapa? Kerana ia panas dan terdapat api paling panas di dunia sbb itu kah kamu memanggilnya NERAKA?! Jangan nak mengarut!!!

  Dan aq nk tanya….. Kau tahu ke tak apa maksud “Pelik” dan “Ciptaan Allah”?

  Cuba fikir dulu!

  • zulaiqah 25/07/2015, 5:09 am

   Betul tu..

  • Ikhwan Danial 09/03/2016, 10:16 am

   Tahu la mnde ni semue ciptaan allah.tp jgnla emo sgt komen tu.atau ko ni sakit mental?

   • aiman hafizan 15/03/2016, 9:48 am

    janganlah nak Emo sangat . Dia hanya nak menerangkan fakta je. Kalau dia dah salah betulkan bukan memarahi lagi. Come on lah. Kita semua saudara.

  • grunge 18/04/2016, 10:05 pm

   Ntah pape ntah…rasenye budak pompuan ni yg plik..

  • Iwan 09/05/2016, 4:54 pm

   Haih..Apa yang nak marah sangat ni? Rilek la.. Pelik pulak aku tengok orang camni

Leave a Comment