≡ Menu

10 kawasan pelik dan aneh di dunia

Sesungguhnya Allah Taala telah menjadikan dunia ini sebagain bukti kewujudanNya. Dalam Al-Quran, Allah Taala telah berfirman:

“Dialah yang menjadikan segala yang di bumi untuk kamu dan Dia berkehendak menuju langit, lalu dijadikannya tujuh langit dan Dia Maha Mengetahui segala sesuatu”.
( al-Baqarah 2 : 29 )

Dunia ini telah Allah Taala jadikan sebagai bukti bahawa kewujudanNya. Keindahan alam semulajadi ini menjadi bukti bahawa Allah Taala adalah Tuhan Yang Maha Esa. Akan tetapi,masih ada manusia yang buta agama.

Luasnya bumi ini sehingga terdapat pelbagai tempat yang aneh dan menarik. Pelbagai tempat yang menarik sering menjadi tempat tumpuan perlancongan.Terdapat beberapa tempat yang dikategorikan sebagai aneh di dunia ini.

1- Air terjun Guaira, Sempadan Brazil-Paraguay

Jika bercakap tentang air terjun, ramai yang mengatakan bahawa Air terjun Niagara adalah yang terbesar di dunia. Sebenarnya, fakta ini silap. Air terjun yang terbesar di dunia ialah Air Terjun Guaira. Ianya dikatakan air tejun yang terbesar di dunia dengan kira-kira 1750000 isipadu air mengalir setiap detik berbanding Air Terjun Niagara yang mengalirkan kira-kira 70000 isipadu per detik. Air Terjun Guaira terletak di sempadan Brazil-Paraguay yang dikenali dengan nama sungai Parana. Pada tahun 1982, Air Terjun Guaira telah menjadi empangan kedua yang terbesar di dunia dalam menghasilkan elektrik yang dikenali dengan nama Itaipu Dam selepas Gorges Gam. EmpanganItaipu Dam ini menghasilkan kira-kira 90 peratus elektrik ke Paraguay, dan 19 peratus ke Brazil.

2-Iceberg B-15, Antartika

Antartika sememangnya terkenal dengan kesejukannya. Di Antartika, gunung ais B-15 merupakan duning ais yang terbesar telah dicatatkan di dalam sejarah. Dengan keluasan yang mencapai 3100 km, ianya menjadikan keluasannya lebih luas dari Pulau Jamaica. Gunung Ais B-15 terjadi hasil daripada pepecahan Ross Ice Shelf pada Mac 2000. Pada tahun 2003, Gunung Ais B-15 pecah menjadi beberapa potongan ais dan salah satu darinya hanyut ke utara dan akhirnya hancur di dalam glasier dan dikatakan bongkah ais yang hanyut itu mencapai 8 km. Perkara ini mengakibatkan perubahan besar pada peta Antartika. Sebahagiannya hanyut ke pantai dan pada tahun 2006, ribut taufan telah melanda di Alaska selama 6 hari menyebabkan angin laut yang bertiup mencencah kelajuan 13.5 km. Setelah hampir satu dekad, pecahan-pecahan ais menjadi semakin banyak dan masih belum cair keseluruhannya.

3-Tasik Don Juan, Antartika

Kalau sebut tempat paling masin di dunia ini, ramai yang akan mengatakan Laut Mati adalah tempat yang paling masin. Sebenarnya, tempat yang paling masin bukanlah Laut Mati,tetapi tempat yang paling masin dan tinggi kandungan garamnya ialah Tasik Don Juan di Antartika. Laut Mati mengandungi garam yang sesuai untuk terapi kesihatan tetapi kemasinan dan ketinggian garam di Tasik Don Juan berbanding Laut Mati ialah 8 kali ganda. Jika dibandingkan dengan laut biasa, kemasinan Tasik Don Juan ini ialah 18 kali ganda lebih masin.

Tasik ini ditemui oleh Lt Don ROe dan Lt John Hickey pada tahun 1961 ketika mereka berdua membuat penelitian di Antartika. Nama Tasik Don Juan diambil dari nama mereka berdua. Suhu tasik ini seperti kawasan biasa di Antartika, iaitu -30 darjah celcius. Namun, ianya tidak pernah membeku seperti tempat lain di Antartika kerana kandungan garamnya yang tinggi.

4-Rotorua, New Zealand

Rotorua merupan sebuah kota di selatan tasik yang sama namanya di Teluk Plenty, di sebuah kepulauan di utara New Zealand. Keunikan kawasan ini ialah terdapat banyak kolam air panas, terutama di Pohutu Geyser di Whakarewarewa. Selain itu, terdapat juga kawasan-kawasan lumpur mendidih. Kawasan ini menjadi unik sehingga banyak pelancong datang melawat kawasan ini.

5-83-42, Kutub Utara

Kawasan 83-42 ini dipercayai merupakan hanya satu-satunya kawasan tanah di Kutub Utara. Keluasannya hanyalah 35mx15m dan mempunyai ketinggian kira-kira 4 m. Jika dilihat dari atas, ianya ibarat sebidang tanah yang dikelilingi bongkah-bongkah ais. Keunikannya,ketika Kutub Utara diliputi ais, tanah ini langsung tidak kelihatan. Kawasan ini ditemui ketika tahun 1998.

6-Socotra, Yaman

Socotra merupakan kawasan yang paling aneh di dunia. Bermula dari bentuk pokok yang merupai sarang makhluk asing a.k.a alien. Kawasan ini sangat kering berbanding yang lain. Oleh kerana keunikannya, tanamannya dikenali dengan nama yang cukup aneh, iaitu Dragon’s Blood Tree atau Pokok Darah Naga. Bentuknya sangar pelik iaitu hampir menyerupai seperti piring. Socotra juga merupakan antara kawasan yang menjadi Warisan Peninggalan Dunia.

7-The Great Dune of Pyla, Perancis

seperti yang kita maklumkan bahawa di Eropah, tidak terdapat gurun, tetapi hanya terdapat bukit pasir yang biasa sahaja. Sebenarnya, tanggapan ini salah. Di Eropah, terdapat bukit pasir yang sangat unik yang dikenali dengan nama The Great Dune Of Pyla. Ianya mempunyai kepanjangan sepanjang 3 km, dan lebarnya pula 500 m, dan 100 m ketinggiannya. Bukit pasir ini sangat cura, dan sebahagiannya mengadap hutan. Kawasan ini terkenal dengan aktiviti paragliding. Selain keunikan bukit pasir, ianya juga memiliki pemandangan yang indah. Dari atas bukit itu, kita boleh melinat akan laut dan hutan. Ianya boleh dilihat dari jauh kerana ketinggiannya lebih tinggi dari pokok di hutan.
8-Kawah Meteor, Amerika syarikat

Kawah ini terbentuk hasil daripada hentaman meteor yang dikatakan berlaku kira-kira 50000 tahun lalu pada zaman Pleistonace. Ianya terletak kira-kira 69 km timur Flagstaff, berhampiran dengan Winslow di Gurun Utara Arizona. Pada zaman dahulu, ianya merupakan sebuah padang yang luas dan hutan yang dihuni oleh gajah mammoth, dan pelbagai haiwan lain. Kemudian dihemtam oleh meteor yang mengandungi besi nikel. Hentaman itu membuat kawah seluas 50 meter.

9-Gunung Roraima, Venezuela, Brazil, Guyan

Gunung Roraima ini berbeza dari guning-gung yang lain. Gunung batu ini unik kerana bentuknya seperti meja yang berada di awan. Ketinggiannya pula mencecah 400m. Salah satu cara untuk mencapai puncak ini ialah menggunakan tangga yang dibuat oleh kerajaan Venezuela. Cara yang lain tidak digalakkan kerana kebiasaannya dilakukan oleh pemanjant gunung. Disana, hujan hampir turun setiap hari. Pelbagai tanaman dterdapat di atasnya.

10- Pintu ke neraka, Turkmenistan

Kawasan ini dinamakan Pintu Neraka kerana kawahnya selebar 70 m itu sentiasa mengeluarkan api sejak 35 tahun yang lalu. Pada tahun 1971, sekumpulan ahli geologi pergi ke kawasan itu untuk mencari gas. Namun apa yang berlaku ialah semburan api keluar secara terus menerus dan membakar segala peralatan mereka. Sejak dari itu, para geologi tidak berani turun ke kawasan itu.

Dunia Maklumat

jobs from - my.neuvoo.com   Adakah anda sedang mencari kerja di rumah? .
Ini peluang untuk anda bekerja sambilan atau sepenuh masa dari rumah. Gaji lumayan dan dalam Dolar Amerika. Kekosongan segera seluruh negara. Maklumat lanjut sila join website berikut: ==> Cari Kerja
bunting-murah

Incoming search terms:

benda ajaib di dunia,benda pelik,cerita pelik tapi benar di seluruh dunia,benda pelik di dunia,pelik dan ajaib,cerita pelik,benda ajaib,tempat paling pelik di dunia,perkara pelik di dunia,benda paling pelik di dunia,perkara pelik,pelik tapi benar di dunia,gambar pelik,kisah ajaib dunia,kisah pelik,haiwan pelik,berita pelik,tempat pelik di dunia,binatang pelik,perkara ajaib di dunia,7 benda ajaib di dunia,kejadian pelik,perkara aneh,dunia pelik,perkara aneh di dunia,pelik tapi benar di malaysia,haiwan pelik di dunia,kisah pelik dunia,kisah pelik di dunia,ajaib dan pelik,gambar pelik dan aneh,kisah benar tapi pelik,haiwan aneh,pelik tapi benar di indonesia,perkara paling pelik di dunia,cerita ajaib di seluruh dunia,gambar haiwan pelik,benda ganjil di dunia,benda ajaib dunia,tempat aneh di dunia,berita pelik seluruh dunia,gambar haiwan pelik tapi benar,kejadian pelik di dunia,gambar pelik di dunia,Perkara pelik tapi benar,kisah pelik tapi benar di dunia,benda ajaib di langit,tempat pelik,haiwan terbesar di dunia,tempat paling aneh di dunia,binatang pelik di dunia,benda pelik di malaysia,10 benda pelik di dunia,Sejarah pelik,pelik dan aneh,gambar pelik dan ajaib,cerita pelik dunia,tujuh benda ajaib dunia,gambar aneh dan ajaib,perkara pelik dalam dunia,100 kejadian aneh di dunia,benda ganjil,tempat terpelik di dunia,kisah pelik seluruh dunia,perkara ajaib,pokok ajaib di dunia,benda yang pelik di dunia,benda terpelik di dunia,cerita pelik dan ajaib,gambar aneh dan pelik,cerita paling pelik tapi benar,pelik,haiwan pelik di malaysia,gambar pelik dan misteri,kejadian aneh dan pelik,haiwan misteri,haiwan paling besar di dunia,dunia ajaib,gambar benda pelik,foto pelik,kejadian aneh di malaysia,haiwan paling pelik di dunia,pelik dan ajaib allah,benda2 ajaib di dunia,haiwan ganjil,gambar pelik tapi benar di dunia,fakta pelik dunia,cerita pelik di dunia,kejadian pelik tapi benar,kisah ganjil,gambar pelik tapi benar,benda aneh di dunia,benda pelik tapi benar,aneh dan pelik,manusia pelik dan ajaib,kisah pelik dan aneh,tujuh benda ajaib di dunia,tempat menarik di dunia,tasik terdalam di malaysia,manusia pelik dan ganjil,benda benda pelik,Gambar binatang pelik,cerita pelik di malaysia,pelik dan misteri,perkara aneh dan pelik,tasik dalam laut,bende pelik dalam dunia,Binatang ganjil,benda pelik didunia,benda2 pelik,benda benda pelik yang pernah dilihat di langit,benda pelik yang berlaku di dunia,perkara pelik di malaysia,gambar pelik seluruh dunia,gambar paling pelik di dunia,gambar2 pelik,cerita pelik dan aneh,cerita pelik seluruh dunia,dunia ganjil,perkara menarik di dunia,perkara misteri di dunia,perkara ajaib dunia,benda paling pelik,kisah menarik dan pelik,haiwan terpelik di dunia,benda pelik dan ajaib,benda paling ajaib di dunia,pelik tapi benar di sarawak,perkara ajaib dalam dunia,orang pelik,10 benda ajaib di dunia,ajaib dunia,gambar haiwan pelik di dunia,cerita pelik tapi benar,makhluk pelik,koleksi kisah pelik tapi benar,kisah pelik tapi benar,kisah benar dunia,Laut pelik,batu pelik,berita ganjil dunia,benda pelik tapi benar di dunia,negara pelik,haiwan pelik tapi benar,pulau pelik,tasik paling dalam di dunia,tempat paling cantik di dunia,perkara yang pelik,perkara pelik yang berlaku di dunia,pokok aneh dan pelik,pelik di dunia,pekara pelik,perkara ganjil di dunia,perkara ANEH TERKINI,berita pelik 2016,benda benda pelik di dunia,gambar pelik tapi benar di malaysia,cerita ganjil,perkara pelik dan aneh di dunia,perkara ajaib ciptaan allah,kejadian pelik di malaysia,pulau pelik di dunia,7 benda ajaib di dunia 2015,7 benda ajaib,benda pelik dunia,10 perkara ajaib di dunia,kisah benar di dunia,Lukisan manusia ajib,manusia paling seram sedunia,kejadian pelik dunia,gambar ganjil,pelik dunia,perkara paling pelik,pelik tapi benar dunia,perkara aneh tapi benar,peristiwa pelik,pokok pelik di dunia,haiwan lagenda,haiwan paling pelik,gambar misteri dan pelik,cerita paling pelik di dunia,benda ajaib didunia,benda ajaib d dunia,kisah-kisah pel,kisah ajaib di dunia,makhluk pelik di dunia,koleksi cerita pelik tapi benar,tasik paling besar di dunia,tasik paling bahaya di dunia,tasik yang mempunyai banyak tinggalan,pelik tapi benar,Perkara pelik didunia,misteri pelik,Pekara aneh,pelik aneh,pelik tapi benar terbaru,perkara menakjubkan di dunia,7 perkara pelik di dunia,Barang pelik,10 perkara pelik di dunia,haiwan yang pelik di dunia,ribut taufan terbesar di dunia,pokok pelik di malaysia,pokok terbesar di dunia,kisah pelik 2016,laut paling masin,kisah pelik di malaysia,kisah paling pelik di dunia,benda ajaib ciptaan allah,7 perkara ajaib di dunia,pelik didunia,paling pelik di dunia,perkara yg pelik,pelik dan benar,perkara paling ajaib di dunia,foto haiwan aneh,bukti kewujudan naga,gambar haiwan aneh,empangan terbesar di dunia,fakta pelik tapi benar,pokok paling pelik,Tentang Mahluk Ganjil,gambar unik pelik,gambar pelik dan seram,ikan pelik di kuching,haiwan yang pelik,gambar pelik yang berlaku di dunia,gambar yang pelik,gambar pelik aneh,perkara aneh di malaysia,perkara pelik berlaku di dunia,perkara aneh berlaku di dunia,koleksi cerita benar,kisah benar dan pelik,koleksi gambar pelik tapi benar,kisah aneh di malaysia,koleksi cerita pelik,kisah pelik didunia,kisah manusia ajaib dimalaysia,kisah ganjil di dunia,kisah pel,kesah pelik,kisah aneh tapi benar,laut dalam tercantik di dunia,misteri dunia bahasa melayu,lukisan haiwan gergasi,kisah gergasi laut,barang pelik dan ajaib,10 barang lagenda,7 benda ajaib dunia,aneh tapi benar di dunia,Berita misteri dan pelik di iran,benda ajaib di malaysia,benda,benda yang pelik,pokok pelik,tempat paling pelik didunia,rahsia dalam lautan,sejarah dunia bermisteri,sejarah yang pelik,cerita menarik malaysia,fakta pelik,cerita benar sesat di hutan yg berhantu,cerita benar tapi pelik,gambar kalimah allah yang cantik,cerita ganjil pelik,binatang haiwan pelik,gambar benda pelik tapi benar,www kisahdunia,kisah pelik yang berlaku di dunia,lyric impposible shontella,kisah pelek,Kisah benar ajaib,kisah pelik yang nyata,lagenda dunia,kisah aneh,kek paling unik dan pelik,kejadian yang pelik,laut paling masin di dunia,jenis haiwan di meteor,haiwan2 terbesar gambar,gambar tempat pelik,gambar kek pelik di dunia,haiwan dasar laut yang pelik,gambar makhluk pelik,gambar seram dan pelik,indah tapi pelik,GAMBAR POKOK PELIK,hutan paling bahaya di malaysia,imej kawasan brazil,haiwanyang aneh,Pekara ajaib,muka lucu dan pelik,perkara pelik dan ajaib di dunia,perkara pelik yang berlaku seluruh dunia 2016,peristiwa ajaib di dunia,perkara unik di dunia,pokok paling besar didunia,perkara pelik di bumi,perkara aneh yang berlaku di dunia,perkara yang aneh di dunia,pelik dan pelik,perkara ajaib indon,negara terpelik di dunia,perkara yang pelik tapi benar,perkara2 pelik,perkara2 pelik di dunia,perkara yang unik di dunia,misteri dunia yang pelik,pelik tapi unik,orang orang pelik,cerita pelik dan lucu,Dunia yang tersembunyi dijumpai,cerita benar sesat di hutan yang bermisteri com,fakta menarik dan pelik,gambar ajaib,cerita dunia terkini,blog pelik dan aneh,foto pelik tapi benar,cerita aneh dan pelik,blog pelik pelik,dowload vidios wujud seram kisah benar,cerita terkini mesteri dan pelik,blog pelik,fakta pelik tapi benar dunia,benda aneh dan pelik,benda pelik dan aneh di dunia,7benda ajaib di dunia,ajaib di dunia,benda yang ajaib di dunia,benda aneh,benda pelik di jepun,awan aneh dan seram,benda pelik dalam dunia,barang ajaib di dunia,berita pelik tapi benar,benda paling lawak pernah kita buat di dunia,benda benda p,benda pe,benda benda ajaib di dunia,10 rekod dunia yang pelik,21 benda ajaib di dunia,Benda anih,binatang aneh di malaysia,7 perkara aneh,benda benda yang pelik di gunung bersejarah,tasik paling seram,sejarah tentang laut paling cantik besar tinggi di dunia,rahsia misteri dunia,tempat ajaib dunia,pokok paling menakutkan,tasik paling,tempat aneh,ribut paling besar,tasik ajaib di dunia,tempat paling ajaib di dunia,pokok pokok terbesar,temPat yang paling aneh di dunia,taufan terbesar di dunia,sejarah taufan paling menakut kan,tasik tercantik di dunia,tempat melancong yang paling bahaya di dunia,sempadan paling pelik,sungai jernih di malaysia,sungai aneh di Yaman,sesuatu yang pelik tapi benar com,sesuatu yang pelik berlaku di isreal,rumah atas pokok tercantik,tempat paling aneh d dunia seperti bukan di dunia lain,tempat-tempat pelik di dunia,rumah terindah di tpi tasik,tasik yang paling dalam di dunia,tasik berpuaka,tasek dalam laut,sejarah 7 tempat paling unik,sejarah haiwan,tempat yang sunyi,tempat paling berbahaya di dunia melayu,tempat2 mitos yg wujud di dunia,pokok tertinggi di dunia,wajah pelik di dunia,tumbuhan pelik di,tasik yang betul-betul pelik,unik pelik,top manusia pelik,tasik paling berhantu,pulau paling pelik,pokok yang pelik di dunia,unik dan pelik,poto pelik,poto benda pelik ciptaan manusia,pokok terpelik di dunia,pokok paling pelik di dunia,pokok paling unik di dunia,tasik paling dalam didunia,terjadi nya benda paling aneh di malaysia,tasik paling dalam,ikan ajaib di dunia,haiwan paling ganjil di dunia,ikan laut yang paling laris dimalaysia,haiwan ganjil di dunia,haiwan anih,gambar tempat luar biasa di malaysuli,ikan pelik didunia,ikan ganjil di dunia,gambar-gambar pelik dan ajaib,haiwan misteri di malaysia,gambar unik dan pelik,haiwan paling bersejarah,ganjil dunia,gunung terpelik di dunia,himpunan kisah benar tapi pelik,haiwan paling pelik kat dunia,kejadian kelakar tapi menakut kan,kawasan perumahan berbahaya di dunia,haiwan pelik di seluruh dunia,haiwan2 yang unik di asia,GAMBAR PELIK com,kehidupan kaum yang anih,haiwan terbesar dan pelik di dunia,gambar manusia yang mempunyai kuasa yang menajubkan,info menarik dan pelik,haiwan tidak pernah dilohat di dunia,haiwan yang pelik di malaysia,kejadian aneh dan pelik di dunia,hutan paling cantik,hantu paling seram di sarawak,haiwan yang ajaib,Hal yang paling jarang ditemui manusia,www benda ganjil com,yang pelik diindia,Makhluk ganjil,laut paling bahaya di dunia,makhluk ganjil di dunia,langit pelik terkini,kisah pelik dan lucu,Kisah PALING PELIK DIDUNIA,misteri dunia di Malaysia,lautan dalam yg belum pernah di terokai,kisah menarik jepun,misteri dunia malaysia,lautan terpelik di dunia,lautan yang belum diterokai,kisah ganjil tapi benar,kisah tempat pelik,kisah pelik dan misteri di,kisah2 ganjil,kjdian pelik dimalaysia,makluk pelik sedamg memakan tumbuhan aneh di dl sebuah hutan,makhluk paling pelik di dunia,makhluk makhluk pelik di malaysia,makluk pelik,koleksi pelik dunia,kisah pelik diserata dunia,kjadian pelik dan aneh,kuasa yang wujud di bumi sekarang,manusia yg pelik,mesteri benda pelik,kumpulan cerita misteri bawah laut,kisah pelik di indonesia,misteri di seluruh dunia bm,kisah pelik dan misteri,kek paling pelik seluruh dunia,kisah aneh di sarawak,Kisah benar seluruh dunia,kerjadian aneh di sarawak,kejadian pelik tapi benar di seluruh dunia,kisah benar 2015,Kisah ajaib di laut,kejadian pelik pelik,10 haiwan pelik,10 perkara paling pelik di dunia,aneh pelik tapi benar,benda yang ajaib,berita pelik aneh,7 semulajadi di dunia,benda pelik tapi lucu,barang paling pelik,benda benda aneh dan ajaib,berita aneh tapi benar terkini,benda unik dan pelik,Benda benda yang pelik,apakah haiwan yang terbesar di dunia,10 kawasan rahsia,batu pelik di malaysia,7 benda pelik di dunia,berita dunia hujan ais dan api tahun 2016,barang barang pelik,aneh tapi pelik nyata,Benda sangat pelik,benda pelik di bumi,benda ajaib com,10 tempat pelik di dunia,benda ajaib dalam dunia,benda yang pelik tapi benar,7 benda yang ajaib di dunia,barang yang malaysia ada tetapi dunia tiada,air tasik paling bahaya,Barang2 ajaib di dunia,benda ajaib du,benda aneh tapi benar,10 benda terpelik di dunia,10 benda pelik,benda yang pelik dan aneh didunia,7 ajaib dunia,benda ajaib 2016,berita terpelik di dunia,bende2 pelik,bentuk awan yang pelik benar-benar berlaku,10gambar pelik dunia,benda2 ganjil di seluruh dunia,pekara pelik di dunia,perkara pelik manusia,perkara aneh didunia,perkara aneh di iraq,perkara aneh dunia,perkara pelik di dunia 2016,perkara aneh di dunia tubidy,pelik tapi benar blog,Pelik dan ajaib 2016,perkara pelik 2016,pelik di luar negara,pelik tapi benar di jepun,pemandangan paling kotor,perkara pelik dalam islam,perkara menabjubkan,pelik dan ganjil,perkara misteri,perkara ganjil berlaku di-dunia,peristiwa ganjil di dunia,pelik tapi benar 2015,paling ajaib,perkara yan paling kotor d dunia,Pohon pelik,orang pelik dan ajaib,perkara yang berlaku nyata didalam Al quran,mistik ajaib,photo pelik2 di dalam dunia,photo ajaib di dunia,Negeri yg indah kuasa Alloh,negara paling pelik di dunia,pic pelik sedunia,negeri paling pelik,Pokok aneh,paling ganjil didunia,negara yang mempunyai tempat pelik,misteri haiwan tersembunyi,perkara pelik terkini,nagara hutan yg berar indonesia,pertiwa ganjil berlaku didunia,pokok cantik aneh,perkara perkara ajaib,perkara2 yg menarik 2016,ciptaan allah yang pelik,cerita orang zaman ais,cerita negara pelik tapi benar,foto aneh menarik misterius,Download video sungai bahaya,contoh lukisan makhluk ganjil,fenomena alam yang pelik,cerita legenda pelik,empangan terbesar di malaysia,fakta india pelik,cerite pelik di dunia,cerita pe,dunia pelek,dunia pelik blogspot,fakta pelik tapi benar di dunia,cerita pelik terbaru,empangan di india,cerita sejarah dunia,foto benda pelik di dunia,dunia tersembunyi,foto kejadian aneh terbaru,foto aneh dan pelik,foto pelik dan aneh,Gambar aneh di malaysia,gambar gambar pelik,cerita benda pelik,cerita benar 2016,Gambar haiwan yang pelik,cerita aneh didunia,gambar benda yang pelik,binatang ganjil dalam dunia,gambar bentuk yang ganjil dimuka bumi,gambar haiwan misteri,cerita ajaib di dunia,gambar kalimah ALLAH yang unik,bnda pelik dlm dunia,gambar dunia pelik,cara kehidupan orang kaya,gambar benar tapi aneh,cerita ganjil tpi benar,binatang paling pelik di dunia,binatang gnjil di dunia,cerita ganjil tapi benar,cantik tapi pelik,binatang melakukan pekara pelik,gambar aneh seluruh dunia,fakta seram luar negara malaysia,fakta pulau2 ajaib,fakta fakta pelik yang menyeramkan malay,gambar haiwan besar,fakta pelik tentang sejarah,gambar haiwan dalam hutan,gambar haiwan gergasi,fakta seram malaysia,fenomena jarang berlaku di dunia,Foto benda ajaib di dunia,gambar ganjil tapi benar,fakta bumi malaysia,gambar gunung seluruh dunia,fenomena pelik 2016,fenomena pelik,fakta menarik alam semula jadi,gambar haiwan 1 wujud di bumi,fenomena awan pelik di serata dunia,fakta dunia pelik,fenomena aneh di jepun,foto kejadian d amerika syarikat 2016,gambar haiwan mitik,fakta menarik pelik jelik,gambar haiwan-haiwan legenda,fakta pelik dan seram,fakta pelik dan benar,fakta pelik dan aneh,fakta pelik 10 negara,fakta menarik tentang hutan di malaysia,gambar haiwan2 didunia,gambar ikan pelik di dunia,fakta ngeri,fakta pelik dan seram dunia,fakta pelik dan unik di dunia,gambar haiwan yang aneh,fakta pelik tapi benar 2016,fakta kewujudan alam lain yang bahaya,gambar haiwan ngeri di dunia,fakta pelik sejarah melayu,gambar haiwan paling pelik,gambar haiwan pelik tp lucu,fakta pelik naga ajaib,gambar 7 benda ajaib di dunia,Fakta pelik di dunia,fakta muka bumi hilang,gambar aneh dan pelik tapi benar,cerita aiman jumpa benda berbahaya,gambar benda pelik berlaku di dunia,gamba pelik,gamar aneh dan mistik terkini,gambar benda pelik pelik,gabar pelik tapi benar didunia,gambar benda pelik tapi nyata,free download picture allah yg sangat indah,gambar benda tapi pelik,fotohaiwan pelik di mejah,foto tempat yang pelik,gambar benda pelek tapi benar,gambar benar yang pelik,gambar barang ganjil,gambar alam semulajadi yang cantik,gambar alam semulajadi,gambar ajaib dunia,gambar barang2 aneh,gambar ajaib di muka bumi,gambar ajaib ciptaan allah,gambar batu pelik,gambar air terjun tapi aneh,gambar batu sempadan malaysia,gambar air terjun tapi ada bentuk muka manusia,foto sejarah jepun di Sarawak,foto pulau plik,gambar dunia ganjil,foto kehidupan alam semulajadi,foto kalimah allah didalam laut,foto ikan pelik,foto hidupan paling cantik,foto haiwan pelik,gambar dunia tersembunyi di Sarawak,foto haiwan,foto ganjil dan pelik didunia,foto dp pelik,foto dan alam pelik tapi benar,foto kerajaan ajaib ditengah hutan dan laut,foto kisah binatang gegasi yang benar,foto pelik tapi benar blogspot,gambar benda2 aneh lucu,foto pelik dan unik,Foto Pelik Dan Seram,Gambar Bentuk-bentuk aneh yg jadi sejarah di dunia,gambar buah ganjil,gambar ciptaab ALLAH yang cantij,Foto naga ais sebenar,gambar ciptaan pelik,foto mahluk yang punya kuasa ajaib,foto kisah wujud yang benar,gambar gambar bersejarah di lautan,cerita pelik dan misteri,Cerita hantu Di Eropah,cerita ganjil di dunia,cerita dunia ini,cerita dunia blog malaysia,cerita dunia benar,cerita dunia,cerita bergambar pelik tapi benar,cerita benda yang di,cerita benar tentang manusia,cerita benar dan pelik,Cerita benar dan aneh,cerita aneh terkini,cerita aneh tapi benar dunia,cerita aneh di malaysia,cerita hari ini aneh tapi benar,cerita kejadian aneh tapi betul,cerita kerajaan ajaib dunia,cerita pelik dan ajaib: keindahan pemandangan bawah laut,cerita pelik dahulu di malaysia,cerita pelik blogspot,cerita pelik bahasa melayu,cerita ngeri laut seram indonesia,cerita misteri dunia blog malaysia,Cerita mengenai perkara lucu,cerita menarik pelik seram dan unik,cerita menarik n pelik,cerita menarik jepun,cerita menarik dan pelik,cerita manusia ada kuasa ajaib,Cerita kisah benda ajaib,cerita kisah aneh alquran,cerita aneh dari seluruh dunia,cerita aneh dan seram,cerita aneh dan pelik tapi benar,blog kisah benar dunia,blog cerita misteri pelik,blog cerita menarik,blog benda,blog aneh tapi benar,binatang yang tinggal di salji bahasa malaysia,Binatang yang ganjil di dunai,Binatang yang ganjil,binatang yang anih dan ganjil,binatang pelik yg pernah di jumpai,binatang pelik pelik di jumpai,binatang pelik didunia,binatang pelik di brazil,binatang paling aneh,blog perkara,blog seram eropah,blokpost berita pelik dan misteri,cerita aneh d serata dunia,cerita aneh d dunia,cerita aneh aneh semulajadi,cerita ajaib dunia com,cerita ajaib,cerit pelik ajaib,cari2 benda ajaip atau benda2 mistik,cara buat benda yang pelik,bumi dan kawasan2 negara,bumi,bukti kewujudan makhluk asing,buah pelik didunia,buah pelik,bnda pling misteri,binatang ganjil kutub,fakta benar dan unik lagi nyata berlaku di dunia,dunia prlek,dunia pelik dan aneh,dunia pelik & aneh,dunia paling bersejarah,dunia mesteri belum diterokai,Dunia maklumat com,dunia ajib,dunia ajaib plik menakut kan,dunia 2016 pelik,duit tertua dijumpai di malaysia,duit paling ganjil di dunia,download video tempat paling banyak ikan di dunia,download video 10 haiwan terpelik di dunia,download kisah lucu dan pelik,dunia tersembunyi pelik,dunia yang belum diteroka,dunia yg pelilk,fakta aneh dan pelik,empengan paling beser di dunie,empangan zaman dahulu,empangan yang menakutkan,empangan tertinggi di dunia 2016,empangan terbesar dan terpanjang,empangan paling indah di dunia,empangan paling dalam di dunia,Empangan paling dalam,empangan paling besar,Empangan paling bahaya di dunia,Empangan besar didunia,empangan air paling besar dan seram,duniya pelik,download gambar berkaitan dengan alam semula jadi,di jepun Aneh,dasar laut yg pelik,cerita pelil,cerita pelik-pelik,cerita pelik yang nyata,cerita pelik terkini,cerita pelik tapi menarik,cerita pelik tap,cerita pelik seram dan aneh terbaru,cerita pelik sedunia,cerita pelik pelik,cerita pelik misteri dunia,cerita pelik manusia,cerita pelik gambar pelik,cerita pelik dunia tersembunyi,cerita pelik dunia ajaib,cerita seram terbaru,cerita sesat di hutan yg berbahaya,cerita sesat di hutan yng bermisteri,daratan yang belum diterokai manusia,crita pelik dan ganjil tpi benar,ciptaan yg belum pernah dilihat dunia,ciptaan pelik allah taala,ciptaan manusia ter di dunia,certa pelik 2016,cerite seram malaysia 2016,cerita2 misteri negara eropah,cerita2 melayu menarik sepanjang zaman,cerita-cerita pelik di dunia,cerita zaman orang asli zaman puraba,cerita zaman dulu tentang haiwan ganas,cerita yang pelik terjadi di dunia,cerita tempat paling aneh dalam dunia,cerita pelik di malayaia,benda paling pelik didunia,benda paling pelik d dunia,Benda pelik di langit,benda pelik dalam laut,bahaya laut malaysia,benda pelik di indonesia,benda pelik di dunia free download,benda pelik dan aneh serta ajaib,benda pelik dalam islam,benda pelik dan bersejarah,Benda pelik dan menakutkan tentang bumi daratan dan lautan dalam islam,benda pelik dan mistik,benda pelik dan paling ganjil di dunia,benda pelik dan aneh,benda pelik ciptaan allah didunia,Benda pelik dan seram tempat_tempat negeri seluruh dunia,benda pelik ciptaan allah,benda pelik berlaku di dunia,berita pelik malaysia,benda pelik dan unik di dunia,benda pelik di atas langit,benda pelik dan ajaib di dunia,binatang besar paling ganjil di laut,berita misteri dan terkini malaysia,Berita Misteri dan pelik,Berita misteri dan ajaib di mekah,berita mister benda ajaib dunia,berita luar negeri kuasa allah,Binatang ganjil 2015,berita luar biasa kerja pelik,berita ganjil,berita dunia yg pelik,berita aneh terbaru,berita aneh dan pelik 2016,Berita ajaib di dunia,bentuk pokok yang pelik,berita paling pelik berita malaysia,bERITA PELIK DAN AJAIB DI DUNIA,berita pelik dan misteri,binatang berlalku anih,binatang berbisa di gurun,best di dunia,Berita2 pelik,berita terkini pelik,berita terkini dan pelik,berita terbaru menarik di dunia,Berita tentang org pelik,Berita pelik terkini,berita pelik terbaru,berita pelik melayu,berita pelik dunia,berita pelik dari indonesia,bentuk muka bumi tercantik dunia,bentuk bentuk hewan yang pelik,benda yang aneh di dunia,benda yang aneh,benda unik didunia,benda plg pelik d dunia,benda pellk,benda pelik yang terjadi di osaka,benda pelik yang dijumpai,benda pelik yang di temui,benda pelik tapik benar,benda pelik tapi nyata,bende paling pelik didunia,benda pelik manusia sering lakukan,benda pelik ditemui di malaysia,benda yang benar benar pelik,benda yang betul betul berlaku,benda yang ditemui paling aneh di dunia,bende paling unik di dunia,bende ajaib selain 7 bende ajip dunia,bende ajaib didunia,benda2 pelik di dunia,benda2 ganjil,benda2 ajib,benda-benda ajaib dunia,benda yang pelik tapi wujud,benda yang pelik dan aneh,benda yang pelij,benda yang paling pelik,benda yang menakjubkan didunia,benda yang ganjil dan pelik di dunia,benda pelik dijumpa,ajaia dunia,8 laut terbesar yg tidak diterokai,7perkara ajaib di dunia,7benda ajaib,70 kwajabian dunia yang paling ngeri,7 video benda ajaib di dunia,7 video ajib,7 tempat paling ajaib di dunia,7 tempat bersejarah di dunia,7 tempat ajaib di malaysia,7 perkara ajaib d muka bumi,7 pelik dbumi,7 gambar pelik benda,7 cerita pelik,7 benda neraka dibumi,9 benda ajaib di dunia,9 pekara pelik di jepun,air terjunn bahaya di serawak,air terjun yang cantik di dunia yang benar,air terjun yang belum diterokai manusia,air terjun pelik di dunia,air terjun lubuk jepun misteri,air tebersih di sarawak,air pantai terdalam di malaysia,Air paling jernih di Sarawak,air laut paling pelik,air laut 15 /10/16,adakah wujud dunia lain di bawah lautan,adakah wujud dunia di bawah lautan,adakah manusia yang luar biasa di dunia?,adakah kuasa ais wujud,7 benda,7 ajaib di dunia,10 kawasan aneh di dunia,10 haiwan paling aneh di dunia,10 haiwan,10 gambar muka paling pelik didunia,10 gambar kematian paling pelik,10 gambar binatang pelik pada masa kini,10 dunia aneh,10 duit terpelik,10 ciptaan ajaib,10 budak ajaib di dunia,10 besar negara ajaib,10 benda pelik didunia,10 benda menarik,10 benda ajaib berlaku di dunia,10 kisah bersejarah paling misterius,10 kisah pelik tapi benar,30 makhluk pelik,11 tempat pelik yg benar-benar wujud,1001 benda pelik didunia,10 Tempat Pelik Yang Menarik Di Seluruh Dunia,10 tempat paling pelik didunia,10 tempat paling pelik di dunia,10 perkara yang paling seram,10 perkara terlucu di dunia,10 perkara ajaib,10 pekara pelik tentang joker,10 manusia yang pelik,10 makluhk pelik turun ke bumi,10 makhluk dasar samudra dengan wujud yang luar biasa,10 LAUT PALING MASIN DI DUNIA/,10 ajaib benda di dunia,benda paling ganjil didunia,benda aneh d malaysia,benda ajaib yang ada di dunia,benda ajaib terkini,benda ajaib dunid,100 kejadian aneh di dunia versi Malaysia,benda ajaib di langit#imgrc=CGtwsi8f5FCylM:,benar tapi pelik blog,bemda pelik,beden pelal,beda yang palik pelik di dunia,beda pelik d dunia,batu yang pelik di england,batu pelik di dunai,Batu pelik dan menakut kan,benda aneh dalam dunia,benda aneh di langit malaysia,benda paling besar di dunia,benda paling aneh berserta gambar,benda paling ajaib di langit,benda mitos melayu,Benda Ciptaan Manusia Pelik Unik Dan Kretif,benda benda ganjil di dunia,benda benda ajaib,Benda benda,benda aneh yang ditemui di pantai,benda aneh dimuka bumi,benda aneh dimalaysia,benda Aneh difunia,benda aneh didunia dan mestry,Benda aneh didunia,Batu laut yang ditemui di Bukit Treh yang terletak 6km dari pantai Ramai orang pelik camna batu laut boleh sesat di bukit ini,batu batu yang pelik dijumpai dan mistik,aneh tapi benar hantu,aneh tapi benar gambar gunung pelik,aneh tapi benar,aneh pelik ajaib didunia,Aneh pe lik,aneh misteri pelik,aneh di malaysia,aneh dan benar,Aneh dan ajaib,amazon hutan paling sejuj,alam semula jadi yang aneh,alam misteri yg masih wujud,alam ganjil,ajaib dan aneh,aneh tapi benar menyeramkan,anihdidunia com,Batu aneh dan seram,batu aja,barangan sejarah yang masih belum dijumpai,barang zaman nabi dijumpai,barang pelik yang dijumpao di seluruh dunia,barang paling seram di dunia,barang gajil di hutan,banda palik di dunia,azam tahun baru paling pelik didunia,apa yang pelik di dunia,apa yang pelik dan aneh,antara makhluk aneh yang wujud,antara gambar terpelik awan d dunia,anihdunia com,ajaib,laut ganjil,lukisan dunia pelik,lautan paling jarang dijumpai,lukisan binatang yang pelik,lucudanpelikindonesia,lautan paling tercantik di dunia,lelaki paling pelik,kek paling unik di dunia,lautan tercantik di dunia,kek terpelik di dunia,mahluk aneh di dunia,lukisan haiwan di dalam hutam,mahaluk yang pelik yang mangempar kan dunia,kejadianygbelakudidunia,lukisan sesat di gunung,lukisan serangga yang aneh,lukisan pelik di atas bumi,kek paling cantik yang pernah dibuat,lukisan makhluk aneh di sebuah tasik,Koleksi perkara pelik,lukisan kucing di atas pokok,lukisan kalimah allah yang cantik,lukisan kalimah allah,lukisan imaginasi tumbuhan ganjil,makhluk pelik yg aneh,lukisan haiwan di dasar laut,keluasan laut zaman purba,lautan aneh di dunia,kewujudan naga,kuasa yang benar benar wujud,ksah nyata pemakan manusia,kota tercantik di dunia umpama cerita kartun arab,kota pelik dunia,koleksi rahsia dunia,koleksi poster bertema tersesat ke dunia yang ganjil,koleksi perkara menarik,Koleksi perkara aneh,kewujudan naga 7 legenda videos free dowload,kisa pelik manusia,koleksi kisah Mitos dunia,kuching aneh didunia,Kewujudan mahluk aneh 7 lagend free dowload video,kumpulan pemandangan seram,Laut terpelik di dunia,laut terdalam di malaysia,kematian misteri di eropah,laut paling ramai didunia,kenapa dasar laut tidak diterokai,Kesah benar tempat yang paling seram ada gambar,laut jernih di jepun,kesah dunia,Kewujudan aneh di muka bumi,kewujudan haiwan lagenda,lagenda di indonesia,kwasaan laut yang menarik cantik ajaib megerikan,koleksi kejadian pelik,kejadian pelik di malaysia tapi benar,mesteri dunia,kejadian pelik pokok,menarik pelik jelik,kejadian pelik tapi benar dan gambar,manusia yg mempunyai kuasa di dunia benar,manusia yang pelik,manusia terpelik,manusia rupa pAling pelik,manusia pelik#,manusia pelik zaman dahulu,manusia pelik tapi benar,kejadian pelik tapi benar terbaru,manusia pelik dalam dunia,Misteri 7ajaib dunia,misteri ajaib di dunia,kejadian pelik di serata dunia,kejadian pelik malaysia,Misteri Dunia Alam Semulajadi,misteri di serawak,misteri di sarawak,misteri dari pelbagai negara,Misteri dan ajaib,misteri apakah yang wujud di dunia,misteri aneh dan unik di dunia terbaru,MIsteri aneh dan pelik,Misteri alam semulajadi,misteri alam laut,misteri alam hutan malaysia,kejadian pelik terjadi di malaysia,manusia paling pelik di serata dunia,makhluk pelik di sarawak,kejadian pelik yang berlaku kepada manusia,kejadian yang d di dunia yang sma dalam al-quran,kejadian yang ganjil berlaku,kejadian yang paling pelik,makhluk gergasi yang aneh,makhluk ganjil di tassik,Kejadian yg pelik,kejadianpelikdan/ganjil,makhluk berbahaya di malaysia,makhluk asing yang benar wujud di dunia,makhluk aneh di muka bumi,mahluk pelik,makhluk pelik Misteri,makhluk pelik seperti naga,manusia kuasa ajaib,manusia jarang dijumpai,manusia ganjil di dunia,manusia berkuasa sebenar di dunia,malysia kisah pelik,maksud hewan pelik,maklumat tentang haiwan yang pelik dan ganjil,makluk yang hujut di dunia,Kisah pelik terkini,kejadian pelik yang belaku di dunia,maklhuk pelik di dunia,makhluk yang paling pelik di dunia,makhluk terbesar pelik,mahluk aneh di malaysis,kisah pelik di jepun,kisah benar misteri muatturun,kisah benar pelik,kisah benar pemandangan menarik cerita,kisah benar sejarah dunia,kisah benar tapi pelik di dunia tahun INI 2016,kisah paling pelik,kisah orang zaman dulu,kisah orang pelik,kisah nytata pelik,kisah negara pelik,kisah mitos zaman dahulu di negeri malaysia,kisah misteri yang berlaku di dunia,kisah misteri haiwan,kisah pelik dalam dunia,Kisah pelik dalam islam,kisah benar hantu,kisah pelik di indon,Kisah pelik di hutan,kisah pelik di dunia tapi benar,kisah benar islam terbaru,kisah pelik dan unik,kisah benar jepun,kisah benar kejadian,kisah pelik dan lucu download,kisah benar kejadian alam,kisah pelik dan ganjil d dunia terkini,kisah pelik dan ganas,kisah benar mencari orang sesat di hutan,kisah misteri di dunia bahasa malaysia,kisah misteri dan terkini malaysia,kisah kisah menarik di malaysia,Kisah kisah dunia yang benar,kisah kisah ajaib dunia pdf download percuma,kisah kisah ajaib di dunia,kisah kematian pelik berkaitan hantu,Kisah haiwan pelik,Kisah haiwan paling ngeri,kisah haiwan mitos gergasi,kisah benar yang pelik,kisah dahulu yang paling benar,kisah ganjil download,Kisah dunia terbaru,kisah dunia terkini,kisah kisah pelik di dunia,kisah kuasa bersejarah,kisah misteri dan menarik malaysia,kisah menyeramkan dan pelik,kisah mencari barang mistik,kisah menarik yang pelik,kisah menarik seluruh dunia,kisah benar tasik dalam laut,kisah menarik di seluruh dunia,kisah menarik di india,kisah benar tempat paling aneh dan menyeramkan di dunia,kisah menakutkan dari eropah,kisah benar tentang kejadian alam,kisah makhluk gergasi,kisah luar biasa tapi benar,Kisah fenomena pelik,koleksi haiwan pelik,Kisah2 misteri diseluroh dunia,kisah2 misteri di Dunia,kisah ajaip dunia,kisah2 aneh yg trjadi dibumi allah,kisah2 aneh dunia,kisah aneh benar,kisah yang pelik di dunia,kisah yang pelik berlaku di dunia,kisah tumbuhan yg aneh,kisah terpelik,Kisah tentang empangan di india,Kisah aneh dan pelik diseluruh dunia,kisah sesat di lautan,kisah ajaib manusia,kisah ajaib malaysia,kisah ajaib,Koleksi gambar pelik seluruh dunia,koleksi gambar pelik dunia,koleksi gambar pelik di seluruh dunia,koleksi cerita seram dan pelik melayu,kisah ajaib dilangit,koleksi cerita mitos pelik,koleksi cerita dunia yg pelik,kisah ajaib dunia dulu,koleksi cerita aneh dan seram,koleksi aneh malaysia,kolam air panas yang paling unik di malaysia,kolam air panas tercantik malaysia,kisah seram yg sangat kelakar yg benar terjadi,kisah seram pelik didunia,kisah pelik tapi benar dalam islam,Kisah batu batu misteri serata dunia,kisah pelik serata dunia,kisah pelik mlaysia com,kisah pelik melalui sempadan arab yaman mengenai makhluk aneh 2016,kisah pelik malaysia,kisah pelik kuasa,Kisah benar dan aneh di dunia,kisah pelik dn lucu download,kisah benar dan dwonload video sebenar wujudnya naga,kisah pelik diseluruh dunia,kisah benar dan pelik di dunia,kisah pelik di sempadan yaman arab 2016,kisah aneh tapibenar,kisah pelik tapi fakta,kisah seram dari jepun,kisah seram dan pelik,kisah seram benar dari serata dunia,kisah sejarah yang pelik,kisah sebenar kejadian alam,kisah sebenar didunia,kisah pokok di bawah tanah,kisah pelik zaman dahulu,Kisah pelik yg berlaku d malaysia,kisah aneh dan pelik seluruh dunia,kisah pelik tp benar,kisah pelik tetapi benar,kisah aneh tapi nyata,kisah benar dunia pelik,ikan paling pelik di dunia,haiwan yang terbesar didunia dan mesteri,haiwan yang paling seram,ikan yang paling polik,ikan pelik 2016,ikan pelik,Haiwan yang terbesar,ikan yang aneh dan pelik di dunia,haiwan yang pelik bahaya,ikan terganas di dunia malay blog,ikan pelik dalam dunia,ikan pelik zaman sekarang,Haiwan yang tak pernah ditemui orang biasa,haiwan yang pernah wujud,ikan pelik di sarawak,haiwan yg pelik di dunia,himpunan sejarah seram dunia,hal yang menakutkan dan pelik,hewan pelik,himpunan kisah sejarah dunia,haowan misteri bahaya,hasil ciptaan pelik di dunia,hidupan tasik yg paling dalam,hidupan laut dalam yang pelik,history dunia yang pelik,htt gambar pelik dan menarik,hutan aneh dan lucu foto,haiwan zaman dulu besar,iceberg terbesar di dunia,haiwan-haiwan pelik jaman dulu di indonesia,hutan yang belum diterokai,haiwan2 mitos yang di temui,haiwan2 yang besar d dynia,hutan misteri tasik,hutan menakukan dimalaysia,hidupan dasar laut,image gunung tertua didunia,kejadian pelik dan seram di malaysia,kawasan yang aneh,kawasan rumah di gunung yang unik,kawasan rahsia dunia,kawasan rahsia di dalam dunia,kawasan paling pelik di dunia,kawasan paling misterius di dunia,kawasan paling banyak melayu di sarawak,kawasan paling ajaib di malaysia,kawasan di bumi yang belum d terokai,kawasan bermisteri,kawasan bahaya di dunia,kawasan bahaya,kaum yg baru di temui,kaum pelik di indonesia,kaum paling pelik,karangan bertajuk benda ajaib yang saya ingin menghasilkan,kawasan yang menakutkan,keindahan dunia yang tersembunyi di malaysia,keindahan pantai di seluruh dunia,kejadian pelik dan aneh dunia,kejadian pelik dan aneh di laut,kejadian pelik dan aneh,Kejadian pelik dan ajaib didunia dari kebesaranAllah,kejadian pelik com,kejadian pelik berlaku,kejadian pelik alam,kejadian pelik 2016,kejadian lucu tapi benar di malaysia,kejadian kejadian aneh di dunia,kejadian aneh tpi benar yg berlaku d dunia ini yg terkini,Kejadian aneh tapi benar di rumah,kejadian aneh di dunia berlaku,kejadian aneh berlaku di malaysia,kejadian alam semula jadi yang ajaib,kejadian ajaib ciptaan allah,Kalimah allah di seluruh dunia,kajadian yang pelik perna berlaku di dunia,kajadian paling menakut kan [d̲̅i̲̅] yaman,Info pelik 2016,INFO PELIK,kejadian aneh d malaysia,info haiwan pelik,indah kejadian tuhan gunung sungai,imes pelik dalam dunia,Imej2 pelik di lautan,imej pelik di dunia,imej kejadian aneh jalan dunia lain,Imej hantu pelik2,imej haiwan yang paling seram di dunia,imej gambar pelik dan menarik,imej buku yng pling cantik didunia,imej bukit yang menakutkan,imeg yang cantik dan tak pernah dilihat,ime pemandangan pantai eropah,info pelik dan unik,info pelik di dunia,info pelik dunia,kahlimah allah yang wujud didunia,jepun benda pelik,jenis taufan paling berbahaya,jenis taufan di dunia,jenis pokok pelik,jenis pelik di alam dunia,jenis nama pelik,jenis lautan dia dunia,jenis jenis gunung berhantu,jenis jenis garam di dunia with photo,jenis hutan yang pelik dan berhantu,jenis haiwan yng pelik,jenis haiwan karun di ais,jenis haiwan gergasi,jalan pelik di dunia,info sejarah usa yg sangat aneh,images haiwan - haiwan pelik,haiwan yang paling aneh di dunia,gambar2 pelik dan kisahnya,GAMBAR TEMPAT PLAING PELIK DIDUNIA TAPI WUJUD,gambar tempat paling pelik didunia tapi ia wujud,gambar tasik paling seram,Gambar tasik di dalam laut,gambar tasik cantik,gambar sejarah hidupan di sarawak,Gambar rumah pelik seram,gambar rumah pelik,gambar pokok pelik terbaru,gambar pokok paling besar di dunia,gambar pokok paling aneh di dunia,Gambar pokok aneh,gambar pohon pelik,gambar pelik terbaru,gambar pelik tapi benar 2015,gambar tempat terpelik di dunia,gambar tempat yang jarang ditemui,gambar2 ikan misteri yg tak pernah di jumpai,gambar2 ganjil n aneh,gambar2 benda paling merbahaya,gambar-gambar yang aneh di dasar Sungai Ni,gambar yg,gambar yang tidak pernah dijumpai,gambar yang pelik tetapi sangat cantik di dunia,gambar yang best di dunia,gambar yabg pelik,gambar kamatian paling pelik didunia,gambar unik,gambar tumbuhan aneh di malaysia,gambar tongkat ajaib di arab,gambar tmpt yng cantik,gambar tempat2 yang ganjil d dunia,gambar pelik misteri yang pernah belaku,gambar pelik lucu seram,gambar pelik dunia,Gambar manusia pelek,gambar manusia paling unik/pelik didunia,gambar manusia dan haiwan yang pelik kebesaran ALLAH,gambar makhluk bahaya dimalaysia sekarang,gambar mahluk pelik,gambar lukisan kalimah Allah,gambar lukisan haiwan ganjil,gambar lautan pelik,gambar laut tercantik dan pelik di dunia,gambar kewujudan makhluk asing,gambar kek unik dan pelik,gambar kek paling pelik,gambar kek paling cantik di dunia,gambar keindahan alam dunia yang sunyi dan tak biasa,gambar ke aneh hn d dunia,gambar menarik dan pelik,gambar misteri dunia eropah,gambar pelik di malaysia,gambar pelik di india,gambar pelik dan tidak pernah dijumpai,gambar pelik dan nyata,gambar pelik dan aneh yang berlaku berserta dengan cerita,gambar pelik 2016,Gambar pekara aneh sluruh dunia,gambar palik,gambar orang yg pelik,gambar orang pelik dan haiwan pelik,gambar orang hitam tapi cantik,gambar objek pelik di langit ciptaan allah,gambar naga yg jarang di jumpai,gambar naga ice yang paling cantik dan ganas,gambar naga ice paling cantik dan ganas dan paling besar,gambar kasah benar laut,gambar2 pelik tapi benar,haiwan yang paling aneh,haiwan pelik dan hutan pelik,Haiwan pelik dan aneh,haiwan pelik dalam lautan,haiwan pelik dalam islam,haiwan pelik berbentuk manusia,haiwan paling terbesar,haiwan paling misteri,haiwan paling kotor dan jijik di dunia,haiwan paling cantik didunia com,haiwan paling besar pernah wujud dalam dunia,haiwan paling aj,haiwan ngeri yang penah ditemui,haiwan mistri,haiwan mistik malaysia,haiwan mistik,haiwan pelik di hutan amazon,haiwan pelik dunia,Haiwan yang jarang ada dalam kota,haiwan wajah pelik,haiwan unik di zaman nabi,haiwan unik,haiwan tercantik di lautan,haiwan terbesar di sarawak,haiwan terbesar di dunia yang masih hidup,haiwan terbaru dijumpai 2016,haiwan seram seluruh dunia,haiwan purba di malaysia,haiwan pelik terbesar,haiwan pelik tapi wujud di dunia,haiwan pelik tapi wujud,haiwan pelik tapi benar wujud,Haiwan pelik lagi aneh dunia,haiwan misteri menyeramkan,haiwan misteri di laut,haiwan luar biasa,haiwan aneh di gua,haiwan aneh di dunia,hai wan pelik,gunung pelik dan realita,gsmbar aneh dan pelik,gmbr seram tpi pelik,gmbr benda ajaib,Gmbar yang pelik pelik,gfoto sejarah islam,gfoto pelik,ganjil di dunia,ganjil dalam laut,ganjil aneh,gambat plik berada di dunia,gambat binatang ganjil,haiwan aneh di malaysia,haiwan aneh di venezuala,haiwan laut pelik,haiwan laut paling dalam,haiwan lagenda di malaysia,haiwan haiwan yang pelik di jepun,haiwan haiwan pelik,haiwan gergasi yg msih wujut di bumi ini,haiwan gergasi yg masih wujud di bumi ini,haiwan gergasi yang ngeri,haiwan di lautan hitam,haiwan di hutan yang jarang fi temuai,haiwan dasar laut,haiwan dalam sejarah dunia,haiwan apakah yang ganjil,haiwan apakah paling besar didunia masa sekarang,haiwan apa kha terpekik pekik com,gambar2pelik yg pernah ditemui,tempat paling pelik di dunnia,tempat menarik dan ajaib di dunia,tasik yang terdalam di dunia,taufan paling bahaya,tempat menyeramkan serata dunia,tempat menarik tapi pelik,tempat paling bahaya didunia,tempat paling aneh dan ganjil di dunia,tempat paling pelik dan benar,tempat paling pelik,tempat menarik dan misteri,tempat paling aneh dan pelik,tasik yang paling jernih di dunia,Tasik yang pelik,tempat paling aneh dan pelik di dunia,tempat menarik tapi berbahaya di dunia,tempat belum diteroka,tempat baru ditemui di dunia 2016,tempat aneh tapi pelik,tempat ajaib di dunia tasik,tempat ajaib didunia,tujuh benda yang wujud dengan sendiri,tempat aneh di malaisya,tempat ajaib iaitu di ci,tempat aneh di bumi seperti dunia lain,tempat aneh dan pelik didunia,tempat ajaib di dunia,tempat ajaib,taufan paling bahaya di dunia,tempat menarik dan pelik di malaysia,tempat ganjil di dunia,taufan paling berbahaya,taufan terbesar 2016,tempat indah dan paling pelik di dunia beserta gambar,Tempat dan nama yang aneh dan pelik,taufan zaman dulu,tempat berbahaya didunia,tempat 2 yng pelik,tempat aneh dan pelik di malaysia,tempat paling pelik di malaysia,www benda ajaib didunha com,top 10 kisah benar yang menakjubkan,top 10 haiwan pelik tapi benar,top 10 awan paling pelik didunia,tmpat paling cantik,tinggalan sejarah dunia,terunik dan terpelik,Terbaru berita pelik di,tentang hewan pelik,tentang benda ajaib didunia,tenpat cantik di duna,tempat2 yang pelik,tempat2 bersejarah di serata dunia,tempat2 aneh dimalaysia,tempat2 ajaib di dunia,tempat-yang pelik didunia,Top 10 Misteri Himpunan CERITA lawak,top 10 orang yang pelik di dunia,top 10 rahsia dunia,wujud pelik ini tahun 2016,wujud kah pulau terapung di dunia,wajah terpelik di dunia,unik pelik misteri,tumbuhan yang paling pelik dan menyeramkan di dunia,tumbuhan pelik di dunia,tujuh muka di dunia,tujuh ajaib dunia,tujuh ajaib di dunia,Tubidy vidio seragga lucu,tubdy gambar modenas dinammik com,top haiwan misteri di dunia,top 20 benda ajaib di dunia,Top 100 Pulau paling cantik di dunia 2016,top 10 tempat yang banyak binatang pelik,tempat-tempat pelik di seluruh dunia,tempat yg di geruni orang di dunia,tempat yg aneh tapi cantik,tempat tempat ganjil dunia,tempat tempat ganjil di dunia,tempat semula jadi yang unik,tempat sejarah yang pelik,tempat sejarah yang benar wujud,tempat sejarah yang aneh,tempat pelikdi indonesia,tempat pelik yang tidak pernah kita tahu,tempat pelik seluruh dunia,tempat pelik malaysia,tempat pelik di bumi,tempat pelik dan aneh,tempat pelik ajaib,tempat pelancongan yang pelik di seluruh dunia,tempat paling wangi dunia,tempat tempat peli,tempat tempat pelik d,tempat yanh pelik dan menarik didunia,tempat yang tidak wujud didunai,tempat yang tidak pernah wujud,tempat yang tidak pernah ditemui,tempat yang seperti lukisan wujud,tempat yang pelik di dunia,tempat yang paling cantik tapi berbahaya,tempat yang mempunyai lagenda di malaysia,tempat yang cantik dan pelik di dunia,tempat yang belum pernah diterokai di dunia,tempat yang aneh dan wujud,tempat yang aneh,tempat terpelik di malaysia,tempat tercantik di dunia seperti cerita kartun,Tempat tempat yang pelik dalam dunia,tempat tempat yang menarik di seluruh duna,tempat paling seram di sarawak,sejarah unik dan aneh malaysia,sejarah air terjun lubuk jepun,sebuah taman yang mempunyai serangga ganjil,rumah yg ganjil,rumah yang paling cantik di jepun,rumah pelik tapi cantik,rumah pelik tapi benar,rumah pelik dan unik,rumah pelik dan seram,rumah pelik,rumah paling berbahaya,ribut taufan paling bahaya,ribut mahluk allah,ribut air yang paling besar,resaksa pelik di temui di hutan,rekod pelik pernah dibuat manusia,sejarah binatang paling besar dan pelik,sejarah di sarawak benda pelik,sejarah dunia blog dari malaysia,sejarah tentang pokok yang terbesar,sejarah sejarah yang berlaku di bumi pada zaman dahilu,sejarah pelik tapi benar berlaku di malay,sejarah pelik dunia,sejarah pelik di malaysia,sejarah pelik di dunia,sejarah pelik dan aneh,sejarah paling pelik,sejarah misteri negara sarawak,sejarah makhluk asing bahasa melayu,sejarah kuasa ajaib,Sejarah kota berhantu di eropah,sejarah kejadian joker,sejarah dunia sarawak,sejarah dunia dan bumi blog,rekoad dunia ajaib,rahsia taala yg nyata,poto pokok pelek,poto pelik nama allah,pokok² unik yg jarang dijumpai,pokokyg pelik,pokokpelik diduni,Pokok2 berhantu Di Dunia,pokok-pokok yang pelik,pokok yg pelik,pokok yang terkenal di amerika syarikat,pokok yang pelik,pokok yang paling aneh,pokok yang mempunyai gambar orang,pokok terbesar,pokok pokok pelik,pokok pling pelik di dunia,pulau dan pantai pelik di dunia,pulau ganjil,pulau paling sunyi,rahsia sejarah purba seluruh dunia,rahsia misteri di indonesia,rahsia laut mati,rahsia hutan amazon,rahsia ciptaan allah taala,rahsia bumi Malaysia,rahsia apa di antartika,Pulau yg aneh,Pulau Yang Tak Wujud,pulau yang belum diterokai,pulau yang banyak binatang pelik,pulau yang aneh tapi wujud,pulau terpelik,pulau pulau pelik di dunia,pulau pelik di malaysia,pokok pelek di dalam dunia,tasik yang menakutkan,tasik didasar laut,tasik di dalam lautan,tasik dalam lautan,tasik bawah làut,tasik bahaya,tasik aneh di dunia,tasek Yang mempunyai naga tersembunyi,Tasek trbsar di dunia,tasek tercantik di dunia,taman pelik tapi cantik com,taman pelik di duina,taman paling pelik di dunia,Taman dalam laut di jumpai terbaru 2016,taman ajaib mempunyai pelbagai jenis serangga ganjil,Tak pelik tapi dah jarang berlaku,tasik dlam laut,tasik misteri di dunia,tasik misteri DI USA,tasik yang cantik,tasik yang bersejarah,tasik terpelik di malaysia,tasik terindah di dunia,tasik terdalam di jepun,tasik terdalam di dunia,tasik tercantik di malaysia,tasik tercantik di indonesia,tasik terbesar di dunia,tasik tasik misteri di indonesia,tasik pelik didunia,tasik paling menarik di malaysia,tasik paling cantik di malaysia,tasik paling berbahaya,tasik paling aneh,sungai yang paling berbahaya di sarawak,sungai terpelik di filipina,senarai rumah paling pelik di dinia,senarai rumah berhantu di dunia,senarai negara islam yang paling aman di dunia 2016,senarai nama haiwan mistik,senarai nama haiwan kotor,senarai misteri dunia,senarai manusia ajaib,senarai lautan paling dalam di dunia malaysia,senarai lautan bahaya dunia,senarai haiwan yang wujud zaman dahulu,senarai haiwan purba,senarai benda ajaib dunia,senarai alam di dunia,Senarai 10 kisah seram benar di luar Negara,sempadan negara paling sunyi,senarai tempat malaysia bhaya,senarai tempat paling pelik di dunia,senarai tempat rahasia di dunia,sungai tedlm di malaysia,sungai pelik di dunia,sungai paling pelik,sungai paling aneh dunia,sungai ajaib di dunia,suku paling cantik di dunia,suku kaum paling jarang di jumpai,sesuatu makhluk yang aneh dan pelik,serangga pelik blog,serangga aneh yg ada di sarawak,seram pelik,seram dan unik luar biasa bahaya di dunia,sepuluh haiwan mistik dikesan,senaraikan tempat yang bahaya di kawasan awam,senarai tempat yang berpuaka didunia,sempadan brazil,peta pelik di malaysia,perkara ganjil di malaysia,photo sungai air terjun pelik2,photo manusia pelik pelik,photo misteri,perkara ganjil dunia,perkara luar biasa,perkara lucu didunia,perkara misteri di indo yang blom pecah,perkara misteri di malaysia,perkara menarik,photo pelik tapi benar,perkara mistik di dunia,Photo ikan ajaib yg besar di dunia kisah nyata,pic dunia pelik,pic pelik d dunia,pokok paling bahaya,pokok aneh di,pokok aneh di dunia,pokok aneh didunia,pokok berpuaka di dunia,pokok besar di dunia,pokok hidup yanag aneh,Pokok Mati paling indah di dunia,pokok ajaib dunia,pohon pokok aneh digengah laut,pohon atau dunia aneh didasarlaut,perkara ganjil dan aneh,pic pokok ganjil,perkara ganjil,pkara pelik tapi nyata,perkara benar tp masih misteri,perkara anrh,perkara aneh yang kita tak ketahii,pohon aneh tapi benar,pokok paling aneh d dunia,perkara pelik tapi benar di dunia,perkara pelik dan luar biasa,perkara unik,perkara yang aneh pernah berlaku,perkara yang menarik,perkara yang misteri seluruh dunia,perkara yang paling aneh di dunia,perkara yang paling lucu di dunia,perkara pelik d dunia,perkara pelik berlaku didunia,perkara seram di malaysia,Perkara rahsia dan misteri di dunia,perkara pelik tapi bemar,perkara pelik misteri d antartika,perkara pelik yang berlaku di malaysia,perkara pelik yg di cipta manusia,perkara pelik yg pernah terjadi di dunia,perkara pelik di laut,perkara pelik di jepun,perkara perkara pelik di dunia,perkara pling pelik d dunia,perkara yang paling menajubkan di dunia,perkara yang paling pelik,nama benda pelik,perkara yg luar biasa di dunia,perkara paling me,pic tasik dalam laut,perkara paling ganjil dan aneh,perkara paling aneh didunia,perkara yang pelik berlaku,perkara yg menakutkn d dunia,pertemuan binatang yang aneh,perkara paling menakutkan di dunia,perkara paling mustahil di dunia,Perkara pelik berlaku,perkara pelik adalah,perkara yang paling pelik dan menarik,perkara yang paling pelik di dunia,perkara yang pelik ada di dunia,Perkara paling pelik di Malaysia,perkara paling pelik dan aneh di dunia,Perkara yang SANGAT PELIK BENAR BERLAKU DI DUNIA,perkara paling mustahil yang pernah berlaku di dunia,perkara mustahil tp pelik,pantai yang paling pelik di dunia,negeri pelik,negara yang pelik di dunia,negara yang pelik,negara yang paling sejuk di dunia,negara yang baru djumpai,negara yang ajaib,negara terpelik,negara pelik malaysia,negara pelik dan ajaib,negara paling banyak berlaku kejadian misteri,name lokasi sejarah misteri di malaysiari,nama tempat keseluruhannya di jepun,nama jenis binatang yang jarang ditemui d sarawak,nama gergasi lautan,ngeri tapi benar,objek pelik dunia,orang aneh dan pelik,pantai pelik di dunia,pantai pelik,pantai bahaya di kuching,Paling pelik,palik gambar,Orang2 Pelik 2016,orang yg pelik,orang yang mempunyai kuasa yang aneh,orang pelik tapi benar,orang pelik dunia,orang pelik dalam dunia tersembuyi,orang paling tinggi seperti gergasi,orang paling pelik,orang paling besar di sarawak,nama barang apa yg ajaib,nama aneh di sarawak,naga yg terkenal di malaysia,misteri teraneh di dunia dalam bahasa melayu,misteri tempat peranginan,misteri tempat di dunia bahasa malaysia,misteri pulau yang belum diterokai,misteri pulau kucing di indonesia,misteri pelik tapi benar,misteri pelik dunia,misteri pelik 2016 malaysia,misteri pel,misteri laut dalam malaysia,misteri kewujudan sesuatu yang pelik,misteri hutan sarawak,misteri haiwan pelik,misteri empangan air,misteri terpelik dan terlucu di dunia,misteri yang pelik bahasa melayu,mistik ajaib arab batu,naga terbesar di Malaysia,Naga benar wujud di Sarawak Malaysia,muka yang pelik,muka pelik tapi benar,Muka Pelik,Muka paling pelik h,muka palik,motosikal terbesar dan pelik di dunia,motosikal pelik dan aneh,moto pelik di dunia,mitos yang pelik,mitos tempat sejarah di malaysia,mitos pelik purba,Mitos lagenda haiwan gergasi,misteri dunia pelik,perkara aneh dan misteri,pemandangan di kutub dengan rumah dan pokok,pemandangan alam pelik,pemandangan air terjun bentuk allah,pelik-pelik didunia,pelik tapi nyata lagi seram,pelik tapi benar menakutkan,pelik tapi benar luar biasa dan misteri menyeramkan di dunia,pelik tapi benar indonesia,pelik tapi benar didunia,pelik tapi benar dalam islam,pelik tapi benar dalam dunia,pelik tapi benar blogspot,pelik tapi benar berita dunia,pelik tapi ajaib alam,Pemandangan misteri dan ajaib,Pelik di amerika,pemandangan yang mempunyai nama allah,perkara aneh berlaku di Sarawak,perkara ajaib yang benar,perkara ajaib kekuasaan allah,perjumpaan naga di malaysia,perjumpaan aneh terbaru,peristiwa unik dan aneh di dunia,peristiwa seram pelik dan benar,peristiwa pelik dimalaysia,peristiwa paling pelik,Peristiwa dan gambar pelik,peristiwa aneh dan ganjil,peristiwa aneh berlaku dimalaysia 2016,penomena ganjil berlaku di seluruh dunia,peningalan yang di temui di dunia,pelik tapi ajaib,pelik ta,pelik sedunia,pelik atau benar,pelik aneh tapi benar,pelik ajaib,pelbagai lukisan lucu,pelbagai cerita menarik kisah benar di jepun,pelancong hilang dalam hutan amazon,pekara seram nyata yang terjadi,pekara pelik tapi benar,Pekara pekara ajaib,pekara anih,pekara aneh yang berlaku di malaydia,Pekara aneh di dunia,pekara aneh berlaku di dunia,Peik dan ajaib,pelik dalam laut,pelik dalam peta,pelik dan ajaib dunia hari ini,pelik ngeri ajaib blogspot,pelik misteri,pelik manusia,pelik dubia,pelik di sarawak,pelik di hutan amazon,pelik di dunia 2016,pelik dasar laut,pelik dari seluruh dunia,pelik dan:aneh,pelik dan poto sebagai bukti seluruh dunia,Pelik dan miteri,pelik dan anih,Pelik dan aneh dan ajaib,Pasir yang anih,yg pelik di dunia,Yg pelik dan ajaib,yg ajaib dan pelik di dunia,www perkara yg mestri com,www perkara pelik di dunia,www pelik tapi benar com,www pelik dan ajaib,www kisah paling bersejarah com,www gambar rumah paling kecil di dunia,www gambar piring pelik dan unik,www dunia pelik tapi benar com,www cerita-cerita aneh dan benar,www benda pelik tapi benar,yg plik hri ini
{ 9 comments… add one }
 • Iesya Dyana 31/05/2015, 11:51 am

  Ape bendenya yang pelik????

  Air Terjun x pelik.. (Mungkin ia slh anggap ke apa ke)
  Antartika x pelik.. Apa yang pelik tentang keluasan negara?
  Tasik x pelik.. Ia lihat begitu kerana putaran angin yang kuat
  Tanah? Mengapa dengan tanah? Mengapa? Kerana ia tidak ditutupi salji? HAH! Tolonglah!!
  Pokok bukan aneh… Pokok bukan sarang makhluk asing.. Ia hanya dibentuk seperti itu kerana Allah yang membuat bentuknya seperti itu..
  Pantai juga tidak aneh.. Walaupun pasirnya di tolak ke ATAS, masih tiada bukti yang ia aneh.. (Mungkin air laut terdapat bencana yang bahaya dan boleh menolak pasir ke atas?
  Kawah Meteor? amende la…. Ia hanya kerana tahi bintang yang terjatuh…
  Gunung Roraima di Venezuela, Brazil! Ia hanya tanah tinggi!! Fikirlah sikit!!
  Pintu ke Neraka? Fikir, fikir! Fikir!! Allah Maha Berkuasa tidak akan meletakkan Neraka Di SANA! Mengapa? Kerana ia panas dan terdapat api paling panas di dunia sbb itu kah kamu memanggilnya NERAKA?! Jangan nak mengarut!!!

  Dan aq nk tanya….. Kau tahu ke tak apa maksud “Pelik” dan “Ciptaan Allah”?

  Cuba fikir dulu!

  • zulaiqah 25/07/2015, 5:09 am

   Betul tu..

  • Ikhwan Danial 09/03/2016, 10:16 am

   Tahu la mnde ni semue ciptaan allah.tp jgnla emo sgt komen tu.atau ko ni sakit mental?

   • aiman hafizan 15/03/2016, 9:48 am

    janganlah nak Emo sangat . Dia hanya nak menerangkan fakta je. Kalau dia dah salah betulkan bukan memarahi lagi. Come on lah. Kita semua saudara.

  • grunge 18/04/2016, 10:05 pm

   Ntah pape ntah…rasenye budak pompuan ni yg plik..

  • Iwan 09/05/2016, 4:54 pm

   Haih..Apa yang nak marah sangat ni? Rilek la.. Pelik pulak aku tengok orang camni

 • SAKINAH 21/07/2016, 11:16 am

  SERIUS BUDAK IESYA NI YG PELIK, AKU RASA DIA PATUT ADA DALAM LIST PELIK NO.1 DUNIA. HAHAH. BENDA KECIK PUN NK EMO .. PERIOD KE KAK

 • jagungbakar 23/07/2016, 10:48 am

  budak iesya tu eksen sangat.kalau ko pandai sangat ko buat la blog sendiri dan entrikan cerita yg lagi pelik2 berserta bukti bergambar sekali.
  kita tunggu!

 • Mikailsoufi 24/07/2016, 4:20 pm

  Ooo xpa2.. Datang bulan tu.. Theee hehe.

Leave a Comment